Какво означава Uktus - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Uktus - PlaceName в България.

Uktus (Uktuska, Uktusska, в горното течение на горещия) - река в Екатеринбург. в миналото - десен приток на река Iset. сега - река Shilovka (приток на Patrushikha). Дължина - 9.3 km. Басейнова площ от 44,4 квадратни километра.

Летище Uktus - бивш летище на местните авиокомпании. разположен на военно летище Арамил (създадена през 1930 г.) в град Екатеринбург. На 20 км югоизточно от южните му покрайнини, на 5 км южно от летище Колцово. На 2 км северозападно от Арамил града.Uktus (Uktussky) - жилищен район в Екатеринбург. Разположен в квартал Chkalovsky Екатеринбург администрация. в южните покрайнини на града, на двата бряга на река река Iset и десен приток - река Patrushikha (Uktus), на северните склонове на планините Uktusskih. От север граничи Uktus жилищния район "Botanical", от запад към жилищната зона "Vtorchermet", в югозападната част от жилищен район "Елизабет", южната граница на областта е Uktussky Forest Park. площ река Iset е разделена на две отделни части: Uktus десния бряг и левия бряг на река Uktus.

Uktus - жп гара в Екатеринбург. Намира се на линията Екатеринбург - Челябинск. Включени в центъра на Екатеринбург организация на железопътните гари DTSS-2 Свердловск за управление за контрол на трафика. Поради естеството на работата е междинен товари, по обем работа възложени на втория клас.

Транслитерация: Uktus
Обратна гласи: ден
Uktus се състои от 5 букви