Какво означава това, моделиер - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

neskl. м. Моден дизайнер, създавайки модни колекции. близостта да се облича. Демонстрация на нова колекция.

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

. М и М # 13 .; Мода модерен мода от най-висок клас.

COUTURE (френски couturiere -. Шивачка от мода - ттшене) мода дизайнерски дрехи. Първият моден дизайнер в света признава гл. F. Vort.

палец | 200px | германския моден дизайнер Карл Лагерфелд моден дизайнер - художник-дизайнер, който работи в индустрията на висшата мода (често по договор с водещите модни шоурумовете и ексклузивни бутици) и създаване на държавни модели на дрехи и аксесоари.

Първият в историята на моден дизайнер традиционно се смята за моден дизайнер, създател на Синдиката на висша мода Чарлз Фредерик Уърт (1825-1895).Примери за използване на думата моделиер в литературата.

Нищо чудно, че с него в един от легендарните редиците са изправени пред вечността и татарски Муса Dzhalil и французина Пол Vayyan моделиерът на. и български поет Никола Вапцаров, а гръцкият писател Никос Никос Beloyannis, с презрителна усмивка Изслуша веднъж смъртна присъда.

Сигурен съм, че Bogomaz зашити върху себе си, и трябва да призная, на моделиер на това не са лоши.

От статията предполага, че Nugget Корсаков, с голямо чувство за хармония, ще бъде в състояние да направи честта на вътрешното модата и дори пресата от модните подиуми в света на всички видове Версаче и Cardenio, ако има хора с вкус и пари, които са искали да помогнат на младата българска дизайнерка на крака.

Човекът не е особено разстроен - проектиране и боядисване не е особено привлечени и как да стане гримьор или дизайнер. около една тайна мечта майка, помисли си той.

Търговия къща е в зенита на славата моделиерът Кристияна Lakrua Toglar представях малко по-различен.

Но никой не очаква момента, когато са извън работно облекло и потребности дънкови облекла се превърна в луксозна стока, и стана обект на пристрастяване световно известния моден дизайнер.

В Москва, по това време е имало изложба на известния френски моден дизайнер. Paradjanov и исках да го нещо хубаво за вниманието, че той е предоставил на Сергей в черните години, по-специално да направи - е изпратил покана до Париж, веднага след като го оставиха вън от затвора.

Нищо чудно, че с него в един от легендарните редиците са изправени пред вечността и татарски Муса Dzhalil и французина Пол Vayyan моделиерът на. и български поет Никола Вапцаров, а гръцкият писател Никос Никос Beloyannis, с презрителна усмивка Изслуша веднъж смъртна присъда.

Източник: Библиотека Максима Moshkova