Какво означава Гопник как да се разбере дума Гопник произходът на термина Гопник

ПП спре това, което е
Днес нека да поговорим за това всички известни думи като Гопник. Какво означава Гопник. Преди да продължите, прочетете някои по-интересни новини за младежката тема, например, какво означава да си етикет. как да се разбере думата на Светлината. което означава, случайни. Терминът според някои изследователи произлиза от израза ПП-спирка. което означава мълния обир. Обикновено този бизнес лов тийнейджъри от проблемни семейства или бездомни. Това, че те впоследствие става известен като Гопник.


Въпреки че има няколко версии. а някои от тях ще бъде най-близо до реалността за вас. Например, когато един кани тялото на другия човек да пиете алкохол, той прави жест "щракване" сочи с пръст по гърлото си. Това е звукът, който се произвежда в същото време достатъчно просто действие звучи като "Надежда" и, съответно, от тази дума идва от името на всички тези "мъже" - Гопник.Според друга версия, 20-те години на миналия век в Ligovskiy булевард на град София в структура, наречена хотел "Европа", е строго институция под странното име "City Hostel пролетариата", която се появява и в съкратен вид, като "ПП". На това място на скръб и тъга донесе бездомни деца от всички части на града, тъй като те основно са малки криминални елементи ловуват дребни кражби и грабежи. Всъщност те прякор Гопник. от името на тяхното място на пребиваване "ПП".


Типичният образ на Гопник. Това анцуг с три ивици, късо кожено яке, шапка с къса пика на гърба, маратонки или обувки. Впечатлете уважаващ себе Гопник не се променя, дори в студено време, тъй като тя zashkvar.
О, и още една подробност, в най-верен Гопник, пот панталони винаги са пъхнати в чорапи, но това не отговаря на често, това е отличителен знак, приятел или враг.