Какво означава думата рап 20 Ное 2018 - Блог - име рап

Какво означава думата рап?

Английската дума "рап" - от него и се нарича "рап". Рап представлява удар или какво почука, визирайки факта, че ритмично рап. Рап е на английски език означава да се говори, или просто - говори. Ако мислите, че определянето на думата рап не съществува, и не е имало грешки, вие сте наред. Това е появата на някои теории - bekronim. Според "думите" на тези теории, е било ясно, единственият, който рапира - съкращение. Но това не е така. Същността на тази грешка е, че се нарича, или по-скоро, преводът не е правилен, тъй като имена: Ритъм и Поезия превод звучи така - поезия и ритъм, но например, Rhytmis африкански Поезия преведени доста смешно - ритмичното поезията на Африка. Или тук е друг, радикална Amerisan Поезия, превод на тези думи не е звучал толкова радикален африканска поезия. В допълнение, те бяха много същи превод. Но това не е изненадващо, че рап на английски език никога писмено голям (столица) писма, че е така: RAP. Word рап има много думи, които са със същия корен. Тази дума рапиране, рапър, а има и още много други думи, просто не се отбележи и заблуди главата си. Но да се върнем към тези теории. Като правило, те не се намират в страни, които се отнасят за Англия, или по-скоро, за да англоговорящи страни. Ето защо тези грешки, тези грешки са склонни да бъдат в Африка.
Значението на тази дума, аз ви казах малко, най-важното нещо, но честно да кажа много и не знам, че е време да се вземе в историята на рап. И така, историята на рап.

Предшественикът на хип-хопа - това е Кул Gerka. The Sugarhill Gang - дължим факта, че една дума като рап остана в съзнанието ни, а просто на езика.