Какво означава да се огъват - значението на думите

Търсене ценности / думи на тълкуване

Раздел е много лесен за използване. Кутията за предложение е достатъчно, за да въведете думата, която искате, и ние ще ви издаде списък на нейните ценности. Искам да отбележа, че нашият сайт предоставя данни от различни източници - енциклопедични, разумно, словообразуване речници. Тук можете да се запознаете с примери за използването на въведените от вас думи.Обяснителна речник на езика velikobolgarskogo, Dal Владимир

Обяснителна речник на българския език. DN Ушаков

Бенд, nagnosh, сови. (А завой).

някой друг. Огъване наклон, слез. Bend клон. Огъват на главата на една страна.

какво и за какво. Глупости провисва на п. какъв номер п. (Spec.). Свийте много дъги.

Обяснителна речник на българския език. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

-Е, -nesh; да се огъват; сови. някой друг. Tilt, пропуснете. Н. глава. Н. клон надолу.

Nesov. завой, -ayu, -aesh.

Новият речник и словообразуване речник на българския език, TF Ефремова.

сови. Преместете # 13 .; Производство провисване в някои л. сума.

Примери за използване на думата се огъват в литературата.

Доктор хонорис кауза, навел глава, бързо го влачат по коридора, по стълбата, покрай тъмните студени ястия, го блъсна навън под проливния дъжд в тъмнината на терена и се затича след него.

Секретар Дирк седна на мястото си на масата, упорито наведе глава и стисна ръцете си пред него.

Соня Merfi седеше, навел глава и се втренчи в чинията си, Lyusen Dyullen леко усмихнат - помисли си тази сцена я забавляваше.Старецът свали шапката си, наведе глава, че е важно - и отново седна точно поставяне мъртви крака в ботушите, точно zhilovatye стисна ръцете на тоягата си.

Отец Ириней наведе глава в молитва, скръстил ръце, Расул претеглят много по-изискан поклон и мила жест, стиснал кафява ръка към гърдите си, към устните и челото му.

им помага да се отървете от съмнение - квота, сочейки към жилетка Kapisty, тя го принуди да се огъват главата си и след това да го вдигна, - задвижи психологически рефлекси.

С подкрепата на водата, птицата се наведе глава и клюн удари направо в змия главата на разстояние, но отровните зъби са откраднали до гуша, и потъна в него.

Аугустино, един полицай, който е по-мълчали, когато е бил трезвен, но пиян, започна многоречиво твърдят, че мълчанието - злато, вървеше пред всички, навел глава, сякаш душеше следи от звяра и остро се оглежда.

Когато свети Glovatsky още тъмно антре, Baharev изправи, наведе глава, за да Abramovna и тапициране на своята бяла вълна със синьо vyazenkami nadvyazkoy дебел слой сняг, nasevshego яка магистърска мечка палто.

Вие сте твърде сигурен в себе си, Казака - огъната врата бик и наливането с кръв, изкрещя атаман.

Проститутките Доли Дайте г-жа Бети Aspid Стржибро Джени Интригите госпожа Скот Суки Snot Моли Nagle просяк.

Феноменът на четвъртия Макхю, г-жа Клюки, Доли Дайте госпожа Aspid, Бети Стржибро, Джени Интригите, г-жа Скот, Суки дюза Моли Nagle.

Zherebok също изглеждаше Отрезвени, погледна с уважение към дясната ръка на капитана висеше Дейл с убедителна бодлива топка на верижка - бавно излезе през горска пътека и се наведе с грива си глава: Е, добре, момчета, инцидентът един.

Габриел погледна жената и бика изведнъж бикът е като че ли дупето като се наведе и заби несправяне врата плешива глава напред.

Тогава бутен, което е безполезно да се даде изтощение му, все още се намира сили да се оттегли, за да локва вода, бавно се наведе, за да се изправи, голяма глътка и заплашително ръмжене, мина през храстите до неговото племе, което е вероятно да бъде щастлив приемам завръщането му.

Източник: Библиотека Максима Moshkova