Какво е военен преврат, а той може да отиде в Украйна

Какво е военния преврат

Обикновено хората си мислят, че завземането на властта ще изглежда така: в АП, BP и други важни точки на столицата не е без снимане може да намалява военните, и след няколко часа по телевизията ще изпълни мрачните селяните във форма и да обясни, че Родината е в опасност, така че те да имат ... и така нататък. Порошенко три пъти се е застрелял в главата, Yatsenyuk ще избяга в рокля и Avakov Yaremu удави в реката.Сега украински военни имаше уникален шанс да вземе властта, на базата на огромната подкрепа на хората. Единственият въпрос е, дали някой от тях амбициозни, смели и талантливи хора.

Става въпрос за военни лидери не следната команда сектор. Хунта на командирите на доброволчески дружини по много причини - фантастика.

Как може това да се случи?

Първата стъпка - командирът на сектора, без заповед свободен от нашествениците малкия град.

Операцията е била успешна, защото на Генералния щаб и Порошенко на изготвянето му не знае нищо, и следователно да премине тайна информация на врага не могат.

Украйна е радост, а командирът на сектора заяви, че неговата част не искаше да наруши споразумението Минск, но "загубени" - и веднага се превръща в национален герой.

Украинците не са имали време да празнуват първата победа като "заблуден" да вземе друго малко селце, което показва слабостта на нашествениците и принуди украински оръжия. Хората в екстаз, а войниците идолизират командир, който твърди, че споразумение Минск полезно нещо - той ги обвива херинга. И да вземе друго населено място.Киев шокира предатели опитвам да разбера какво да прави с командира на бунтовниците. Launch го дискредитират в медиите - колко вили той построи, но с някой спал. Освен това, в миналото, той наистина може да се изгради вили и изнасилване bullfinches, но след победата на хората не обръщат внимание на това.

Обзалагам се, че си мислиш за мощната българска армия, която ние силно уплашен, както и легендарният Гопник - Motorolke и Givi.

Но фактът, че Motorolka Givi - конвенционален мопс ухапване на дресура на слонове, който е забранено да се отговори. Слонът може да се твърди, че понякога случайно се препънат - и Пъг в паника лети обратно, взривяване на мостове.

Да не забравяме, че всички тези ленти proyatzhenii война демонстрира изключителен малодушие, веднага след като украинската армия показа малки зъби. От самото начало на тяхната мотивация - страх. Преди Бандера, американски, европейски, гей, мощен zhidomasonami.

Дори окупация пропаганда е фокусирана изключително върху отглеждането на страх, което затвърждава връзката между всички бунтовници, предоставяйки идеология. Ако премахнете страха - борбата им се обезсмисля. Ако премахнете страха - psevdorespublik съществуване губи всякакъв смисъл.

Ако имате приятели сред борците, вие знаете, че един от най-популярните теми сред тях - бързо APU подход, с тъжни прогнози за героичен банда NovoBolgarii ( "всички ще бъдат убити, удар, изнасилена").

Що се отнася до силна българска армия, след като напуснат граничния сектор бунтовен komanduschy herachit даде заповед за всяка батерия, която ще открие огън от територията на Руската федерация, и от омраза нападенията, като скромен овце или едър рогат добитък в кланицата. Разбира се, не официално потвърждава своите атаки. Те имат една бъркотия в България, никога не се знае кой някой стреля - макар и монитори ОССЕ минат под черупките и да гледат.

Лесно е да се атакува армията, която държи в продължение на месеци в конюшнята, и отдава под наем собствената си заповед. Тя е по-трудно, ако армията, водена от колкото би трябвало.

Дори и с малки победи военна хунта лесно ще се превърне в реална власт. На първо място, на бойното поле, а след това в страната.

Киев ще се опита да сложи спици в колелото, рязане доставка и хлътва някои армейски части, от друга. Но жадните победи и народът на войната няма да се съгласят. Сега дори малки военни победи имат магическа непреодолима сила - и тя ще помете всичко по пътя си.

Единственият въпрос е, да се използва уникалната възможност за провеждане на военни или не.