Какво е akvagrim сайт Фото

Какъв вид боя се използва за akvagrima?

Първо, безопасен, като akvagrim прилага за дълго време, най-малко един час, тогава ще трябва да се боя са на водна основа и е без съдържание на мазнини. В този случай, не може да се страхува за кожата и здравето на детето. Високо качество на боята може лесно да се измие с вода, като се използва сапун и дори боя да изсъхне бързо след нанасяне, така че да не се зацапват грим извършване, както и до които е направено. Akvagrim лесно да се направи, за да го имат нужда само от специално мастило и средства за неговото прилагане. Всичко това може лесно да се намери в специализираните магазини. Боята е често срещано и прах. Прахът е необходимо преди прилагането на предварително се разрежда. Необходимо е също така четки и гъби, четки се нуждаят най-малко две, едно плоско широки, за оказване на големи части. Малката vyrisovyvaniya за малки предмети. Преди прилагането все още е необходимо да се провери боята, въпреки че те се считат за хипоалергенни, все още може да бъде индивидуална непоносимост на отделни компоненти. Само в случай, че трябва да бъде в безопасност.

Техниката Akvagrima приложение.

Преди съставянето цифра все още трябва да бъдат обучени, от първия път, в началото и не може да се получи. За да направите това, можете да вземете готовия скица от които ще трябва да srisovat изображение. На първо място, за прилагане на почистената кожа на лицето боя, основа за грим, плавни движения с широка четка внимателно боравят пространство около носа, устата. Ние рисувам веждите в последния завой, така че те не се открояват на лицето си. Следваща съставен вежди. Всичко трябва да се прави на етапи бузите, устата и брадичката. След като се направи малки части.

Какво изображения може да се използва за деца и възрастни akvagrima?

За деца, то със сигурност е анимационни герои, различни животни, фантастични супергерои и феи изображения за възрастни, като супергерои. Не е задължително да се направи Akvagrim на почивка може да се направи на всяка интересна фотосесия.