Както измазана тухлена стена вътре в къщата

Както измазана тухлена стена
Осъществяване тухлена сграда фасада на

Тухла - много често строителен материал. С помощта на своята издигнат не само носещи стени, но стените вътре. Ако съединителят не може да се извършва "под обяснявам", тогава възниква въпросът за бъдещето на своята украса. За поставяне на тапети стени и плочки, боя и прилагането на декоративна мазилка предварително изравняване изисква работа повърхности. След проста технология, можете да притежавате, като тухлена стена измазана с гладка състояние, и за извършване на довършителни своя дизайн. Един възможен резултат е показан на снимката.Използва се за измазване тухлени стени инструменти на

Мазилка тухлени стени започва с подготовката на необходимите инструменти и търговия със строителни материали. Пълен списък на устройства, представени в таблицата по-долу. Полезни инструменти и тяхното предназначение

В допълнение към всички по-горе, които работят на височина ще изисква стълби или "коза".

Както измазана тухлена стена
Минимална работна зададете

Външен вид инструмент ръка е показано на снимката.

Използването на специални машини могат бързо измазана стаята и прави ненужно използването на набор от инструменти. Но това е скъпо удоволствие. Купете че има смисъл само когато промишлени обеми на работа. Както при всеки случай, мазилка стени от тухли, за да се представят по-качествени уреди.

Както се използва в сместа

Мазилка на тухли - този метод се прилага към повърхността на специален разтвор, свързана с "мокра" Метод покрития. Целта на работата е грубо подравняване на база, премахване на дефекти по нея, докато по-нататъшна работа по своя дизайн. Също така повишава нивото на дома изолация. За стени с керамичен (глина) и калциев силикат (кварц) видове тухли. Широко се използва като плътен и кух, техните подвидове. Изборът на сграда анулира формулировки няма ефект. За мазилка тухлени стени вътре и смеси извън домашна употреба, които са предварително разреден с вода. На пазара те са представени от широк спектър. Оптимално подреждане за универсален материал е цимент-пясък смес с добавки, позволяващи мазилка стени на открито и закрито. Предимства и недостатъци на цимент състав показани в таблица. Предимства и недостатъци на циментово-пясъчни смеси

дълго време за обслужване (около 30 години)

сравнително дълго време за пълното втвърдяване на разтвора

разумна цена (в сравнение с други облицовъчни материали)

с натриев изискват специфични умения

висока степен на еластичност, което позволява да се регулира на повърхността, дори и след няколко часа

Той трябва да се използва при разбъркване индивидуална респираторна защита срещу прах

висока механична якост на покритието

и гипсови форми се използват в сухи помещения. Мазилка тухлена зидария след създаването на старт на слоя подравняване често води до прилагането на декоративна композиция. Предимствата на това в следното:

 • Тя ви позволява да получите привлекателен външен вид дизайн на помещенията;
 • увеличава стени защита от влага;
 • предотвратява гъбични заболявания;
 • Тя дава уникален интериор, който ви позволява да се осигури разнообразие от дизайнерски решения в практиката, като в следващата снимка.
Както измазана тухлена стена
Декоративна мазилка по стените вътре в тухлена къща

Завърши със смеси, както е посочено изпълнява 3 основни функции: подравняване, украса, защита. Колкото по-добре мазилката определя от условията на експлоатация на покритието и финансови възможности.Получаване на работен разтвор и повърхността

Работата по измазване тухлени стени винаги започва с предварителното разглеждане и по-нататъшно обучение чрез прилагане на финала материал. Самият процес не отнема много време, а се срещат трудности в редки случаи. Те са склонни да бъдат свързани с цялостната лошото състояние на дялове. Всички действия са сведени до такива операции:

 • да извършват проверки за наличието на стенни колеблив тухли, които седят на една нова възможно решение;
 • предварително затворена пукнатини и чипове са на разположение, като в снимката;
 • ниво сграда или отвес повърхности ниво проверка линия и точка маркер издутини и улеи (плюс минус, съответно);
 • чиста работа от старите базови слоеве: отбивам старата мазилка, сваляне на боя, грес, мръсотия, прах слоеве;
 • Всички работна повърхност състав на капака на почвата, което подобрява адхезията и затваря достъпно фините пори.
опасни пукнатини

Също така се препоръчва да изчисти ставите между тухлите, така че вдлъбнатината е около 1 cm. Мазилка на тухли се извършва с разтвор, получаване чрез смесване на цимент с пясък. Делът на такава: първата част материала 1 е 3 или 4, делът на втория компонент (което се определя от марката цимент). Разтворът се прибавя, ако е необходимо вар в съотношение 1: 1 или от 1 до 0,5. Използването на PVA лепило ускоряване втвърдяването на сместа. Шпакловка тухлени стени на къщата може да бъде смес от гипс и вар и пясък. Последните два компонента на съотношение 1 към 2. В днешния пазар има много видове на готови лекарствени форми. Те не се различават само в цената, но също така и свойства. Използването им се повиши цената на ремонт. Изборът от измазани тухлени стени, е препоръчително да се провери срокът на годност на сместа е посочена на чантите.

Температура на околната среда по време на обработката трябва да е най-малко 7 градуса плюс. В противен случай е необходимо да се прилагат допълнителни добавки към сместа, или да използвате специален топъл оборудване. Подготовка на избраното решение, не забравяйте да следвате инструкциите, дадени на опаковката.

мазилка Technology

Преди мазилка тухлена стена е монтирана маяци. На този етап, голямото значение на определянето на нивото в една равнина. Ето и някои от основните инструкциите за инсталиране:

 • ремъци фиксирани към работната състав в средно 1 m, 0.5 m започвайки от ъгъл, който е прикрепен към специална подплата;
 • проведено от ниво 3 точки (горе, долу, и в средата), устройството за контрол по този начин, трябва да улови три водач фар.

Изготвяне на база и инсталиране маяци, преминете направо към основните работи. Всички събития са както следва:

 • проверка на надеждността на закрепване на водач светофар;
 • оперативна база омокря четка (валяк, спрей) вода;
 • варени състав се разрежда до течно състояние и скъса на стената за вграждане на малки пукнатини и нередности;
 • след сушене се прилага към основната част на работния материал и неговата дебелина трябва да съответства на инсталацията на височина радиофарове от основата;
 • разпределя между разтвор на направляващия правило се заглажда от дъното към върха, и излишъкът се отстранява и прехвърля в контейнер с материал;
 • когато повърхността изсъхва, демонтаж радиофарове, запечатани шевове;
 • разбере напълно покритие презаписан.

Равен повърхност готов за последваща обработка. Целият процес по-подробно се вижда ясно на снимката.

Както измазана тухлена стена
Шпакловка на стени на маяци

Като декоративни гипсови мазилки, в зависимост от избрания материал. Постигането на желания ефект изисква използването на подходящи методи за прилагане на състава върху подготвената основа.

Важно е да се измазва, за да получите качествени резултати. Това улеснява монтажа на маяци и нивото и спазване на точната последователност на работа.

допълнителни препоръки

Когато мазилката на тухлена стена с ръцете си, трябва да се вземат под внимание някои нюанси. Това ще спести време и пари. Ето основните препоръки в това отношение:

 • първия слой не трябва да надвишава 3 см;
 • ако е необходимо създаване на по-дебел слой е необходимо да се използват усилващи материали (меша) като снимката;
Както измазана тухлена стена
Армираща мрежа върху повърхността на тухла
 • провеждане на външната обработка, се препоръчва да се добави към разтвора вар, което също увеличава пластичността;
 • да се създаде допълнителен изолационен слой от вътрешната към разтвора се прибавя вместо пясък, шлака от доменни пещи, или когато не е, пемза (малки дървесни стърготини);
 • желаната последователност се определя чрез прилагане на тест слой;
 • тухлена стена след построяването на сградата не трябва да се прилага мазилка по-рано от един месец на свиване, защото може би появата на пукнатини.
 • Както измазана тухлена стена
  Използването на акрилна мазилка

  Както измазана тухлена стена
  Как да се мазилка по стените под тапета

  Както измазана тухлена стена
  Как да се съгласуват на стената в сградата