Как за стартиране на бизнес с нулев Vodkaroom план закусвалня

Откриване на ресторант или кафене, изисква не само солидна начален капитал, но и специфични знания и умения в тази предизвикателна и конкурентен бизнес сфера. Друго нещо, което Vodka Room, който може да бъде достъпен от почти нула. Ако това се обърква ви назовем само няколко и е свързано с неправилното институция, повярвайте ми - това е просто стереотип. Vodka Room - същата бар или кафене. Единствената разлика между тези две институции, които rumochnaia предлага по-достъпни цени за алкохолни напитки и малък асортимент от закуски. По този начин, клиентите на институцията са хората с ниски доходи, които искат да се отпуснете в комфортна среда след тежък седмица на работа.Преди да започне собствен бизнес в тази област на дейност, трябва да обсъдим някои подробности. За начало, нека да поговорим за плюсовете и минусите на този тип доходи.

Предимства на отваряне rumochnaia като бизнес

 • Малки инвестиции. Значително предимство, което е силен аргумент в полза на отварянето rumochnaia. Не всички имат достатъчно пари, за да се отвори кафене или ресторант. Vodka Room - първата стъпка по пътя към бизнес в областта на общественото хранене.
 • Най-голямото търсене. А трудната икономическа ситуация в страната е хит джобовете на хората. Сега, не всеки може да си позволи отидете на ресторант или кафене. Поради това, популярността на rumochnaia като приемлива алтернатива за почивка само увеличава.
 • Бърза възвръщаемост на инвестицията. Значителен плюс в полза на отварянето на вечеря. Не всяка сфера на бизнеса ви гарантира стабилни доходи и бърза възвръщаемост на инвестициите. Що се отнася до rumochnaia, а след това в рамките на шест месеца - една година ще се отплати на всички прикачени файлове, и вие ще бъдете в състояние да получи чиста печалба.

Против отваряне закусвалня

 • Специални условни. Като правило, rumochnaia клиенти са хора с ниски доходи и не твърде високи морални принципи. Така че бъдете готови да общуват с различни личности.
 • Конкуренция. Не забравяйте и за конкурса, както и важен икономически фактор, който може значително да повлияе на печалбата и успеха на бизнеса. Преди да отворите Vodkaroom анализиране на степента на конкуренция в региона.

Как да отворите Vodkaroom от нулата?

Въпросът за това как да се отвори Vodkaroom и колко струва си, може би, е най-важното. Възможно ли е да се отвори Vodkaroom от нулата?

Искам да се разсеят всички съмнения и да отговори на въпроса. Трябва да се разбере, че всеки бизнес изисква материална инвестиция под формата на парична сума за започване на бизнес, както и морални разходи, които се състоят в това време, прекарано на изпълнението на тази идея.

Следователно, за да се говори, как да отворите Vodkaroom от нулата поне неразумно. Не е нужно да се опита да намери лесен вариант решения, и стъпка по стъпка по-близо до целта.Бизнес план rumochnaia


Първо трябва да се направи образовани бизнес план, който ще ви помогне да разпредели наличната сума пари. Като пример, погледнете кръчма бизнес план.

Доходност - отношението на понятия като търсене, конкуренцията и разходите за изпълнение на бизнес идеи. Популярността rumochnaia казахме, и заключи, че тези институции са достатъчно голямо търсене както в големите градове и в малките градове. Що се отнася до конкуренцията, тук трябва да се проучи пазара и се направят изводи за рентабилността на търговските площи.

Регистрация на бизнес

Преди да започнете вашия бизнес, трябва да се легализира дейността им. Най-трудната стъпка е да получат лиценз да продават алкохолни напитки.

Що се отнася до материалното форма на дейност, стандартната ПР в този случай не успеем, трябва да се регистрирате юридическо лице (LLC). В крайна сметка, според закона, правото на търговията с алкохолни напитки имат само юридически лица.

Събирайте и организирайте всички документи, които ще помогнат на опитен адвокат.

Как да отворите Vodkaroom? Какво ви е необходимо?

отдаване под наем на помещения


От привилегировано място rumochnaia това зависи от вашата печалба и успех на бизнеса. Затова трябва да се разгледа внимателно този протест. На първо място, струва си да се отчитат изискванията на SES относно местата за настаняване, като Vodka Room или бар.

SES норми по отношение на rumochnaia населено място:

 • Бар или закуска трябва да бъде не по-малко от 500 метра от най-близкия до учебното заведение (училище, детска градина);
 • Задължително присъствие канализация и водопровод с топла и студена вода;
 • Оборудването е с отделна съблекалня за персонала на институциите и клиенти;
 • Всеки служител трябва да има медицинска книга за преминаването на редовни медицински прегледи.

местоположение rumochnaia

Изборът на конкретно място, като се ръководи от неговия пропускливост. Този вид места да не се отваря в центъра, че е по-изгодно да се отвори Vodkaroom в жилищен район на града. Да не забравяме, че посетителите на тези институции са хората с ниски доходи. На тази насочване при избора на място за отваряне на вечеря.

оборудване rumochnaia


За ресторанти и барове изискват скъпо оборудване и обзавеждане. Vodka Room - тази институция, която не изисква прекомерно комфорт и интериорен дизайн. Независимо от това, не можеш да направиш без стандартно оборудване.

Оборудването, необходимо за rumochnaia:

 • Броячът на бар. Най-прости, ще струва около 50 хиляди рубли;
 • Витрини, хладилници, в които да се съхранява и студени напитки и студени закуски.
 • Посуда. Чаши, чаши, чинии, чаши и прибори.
 • Мебели. Вие ще трябва да си купите маси и столове. Желателно е да се даде предимство на големи и твърди мебели.
 • Микровълнова. Ако менюто са топли предястия, тя изисква микровълнова печка за отопление на храна.

асортимент


Vodka Room - тази институция, която не означава голямо изобилие от храна. Но, разбира се, всичко зависи от вашите предпочитания, можете да ограничите обичайните мезета: зеленчуци, кисели краставички, сандвичи, евтина риба, бисквити и чипс. Или организира пълен хранене, служи топли ястия, салати.

Основният асортимент rumochnaia - това, разбира се, алкохол. Желателно е да се разнообрази и да предложи и двете водка, вино, бира, безалкохолни напитки, енергийни и безалкохолни напитки (сокове, вода, варя). Като цяло, това е важно, че всеки клиент може да избере подходящ напитка.

За да работите в rumochnaia е достатъчно, за да наеме двама касиери продавачи, които ще работят на смени. Изборът на работниците, помислете за моралните качества на един човек, като стрес, грамотност в работата с клиенти и отговорност. Желателно е, че лицето е имал опит в областта на търговията.

Желая ви успех в бизнеса.