Как лесно да се прехвърли правото

Системата за обучение по авто-школи в момента е, че инструкторът не е от полза, за да научите всички трикове на кадет. В крайна сметка, ако кадет "запълнят" на изпита, той ще плати за допълнителни уроци по кормуване и да се яви повторно на изпит.Първото нещо, което трябва да знаете - това е мястото, където на изпита ще се проведе в КАТ. В идеалния случай, ако решите шофьорски курсове в областта и ще отида там, шофьорски курсове, където ще вземе изпита. Има моменти, когато се опитват да nevozmozhno.Togda поне няколко пъти сте пътували в квартал, който ще бъде домакин на изпита. Ако тази област е много далеч, може би, за да преговаря с някой от вашето обучение група и да направи сдвоени дейност: за сметка на вашия урок, те оставя там, но поради окупацията на втория човек ще се върне. Разбира се, вие ще прекарате много време ще трябва да вземе почивен ден по време на работа. Но няма да съжалявате. Преподавателят не е нужно да прекарват времето на вашия урок по обратния път, а вие не само може да се вози зад себе си колело, но погледнете в региона като пътник, а друг ученик се учи.

Ако имате финансова възможност, е препоръчително да се вземат някои уроци по кормуване в навечерието на изпита от независим инструктор. Такава инструктор не получи от вас пари за поправителната, той честно да печелят пари, които сте платили за дейността. По-добре да изберете такава препоръка инструктор: че той знае желаната област. Какво означава той да ви помогне? Той ще ви кажа какво си инструктор, за да ви кажа, не е печеливша. А именно: изпита по шофиране КАТ се изисква да изпълнява няколко задължителни елемента - струговане, струговане, паркинг. Инспекторът може да бъде помолен да изпълнява други маневри по своя преценка, но са необходими тези три елемента. От превръщането ясно - когато попитах има инспектора и завъртете. Но с началото и паркирането не е толкова просто. Тя е за тези маневри и трябва да се знае в района. Във всеки район, където изпита винаги е известен (инспектори и инструктори на шофиране) на добри и лоши места за завои и спиране / паркиране. За изпита си играеш 20 минути. Поради това не е необходимо, тъй като веднага след като инспектор каза, да се намери място, където да се обърне. толкова скоро, за да се развива. Все още не е изтекъл 20-те минути след началото на изпита си, имате право за лесно намиране на място, за да се обърне. Най-важното - трябва да се върна на мястото, където този проблем е звучеше от инспектора. Можете лесно да карам няколко завои и кръстовища, да се намери удобно място за вас, се обърнеш и да се върне. Най-трудната част - да се успокои нервите и да си припомним най-ранната удобно място, за да се обърне. Същото важи и за паркинга. От където и да е в зоната, вие трябва ясно да си спомня къде най-близкото удобно място за завъртане и паркинг.Познаването на района, като по този начин значително намалява тревожността по време на изпита. Състоянието на водача зад волана на КАТ инспектор се обърне внимание на първо място. Можете да направите всичко по силите си, но ако вие ще бъдете пастърма и нервен, изпита ще все още не zachtut.

Такива неща няма да ви кажат в школа за кормуване. Но без да го знаят, вие рискувате да школа за кормуване да даде много пари, в допълнение към таксите за обучение. Така че слушайте следния съвет: много хора, които дават на изпита в КАТ, за да го разберат всички, но след един или няколко неуспешни опита да премине ezkamen.