Как да засадим репички правилно

С идването на пролетта всеки ветеран градинар щастлив да побърза да си земя, защото това е време, за да засадят първите зеленчуци. Пионер в този списък служи репички. Тя се възприема от много като камбана топли дни, вкусни салати и изобилие от култури. Но, как да засадят репички добре, за да се възползват напълно от букет вкус и да получите своята част от помощната програма? Толкова е просто, ние просто трябва да се придържаме към няколко прости съвета за тези етапи като: регистрация на леглата. време и начин на засаждане.Ние планираме бъдещите легла или засаждане репички правилно

Как да засадим репички

Как да засадим репички правилно

Този зеленчук има кратък вегетационен период и поради това, репички за кацане се изпълнява с компактни съображения. Ако това отделни редове са били заделени, трябва да се мисли за това, което могат да бъдат засадени, веднага след като реколта репички се прибира (и няма да се налага да чакате дълго време). Можете да използвате магданоз, копър, спанак и други зеленчуци с възможно най-кратък период от растителност.

Ако отделно легло за репички се идентифицира като прекомерно лукса, е възможно да се побере смесен тип, в близост до дълъг отглеждане на зеленчуци (зеле, моркови). Така че, за времето, докато останалите зеленчуци само ще расте, вече могат да бъдат събрани репички. Един друг няма да си пречат, и изглежда да е много по-компактен.

Засаждане репички на правилното място

През лятото трябва да се грижи, че репичка, отглеждани на сенчесто място, за дълъг период и голяма него слънчево с нищо.Ние изготвяме и засадят семената

Как да засадим репички

Как да засадим репички

Сорт избор е огромна репичка. В зависимост от личните предпочитания, може да се избере средни му вид, като например:

Красотата на този зеленчук е този период, когато засаждаме репички може да са няколко етапа, което означава, че реколтата ще бъде най-малко два пъти.

Преди потапяне на семената в земята, е желателно да се накисва, защото тогава издънки ще покълнат по-бързо. За тази цел те се поставят в малка торбичка, която се навлажнява с вода. Така че, на следващия ден, семената трябва да се подуват.

Как да засадим репички

Пролет засаждане репички, подобно на начина, по който растенията краставиците в земята. тъй като е възможно в открито поле, в оранжерията или в цветна леха. В случай на открит терен, използвайте следния метод за засаждане репички:

 • очисти земята от различни отпадъци и корени;
 • прониква две паралелни бразди на разстояние 5 см, докато Ние се опитваме да достигне дълбочина от 2 см от следните две премахване на 15-20 см, а след това - според същия принцип ..;
 • сложи семената в браздата, но не го направи случайно, и се опитват да се придържат към шахматна дъска модел. След това всеки зародиш ще получите същото количество светлина;
 • отгоре се покрива с мулч и филм.

Струва си да припомним и че репички обича умерено поливане. Когато няма достатъчно влага корен има плътна структура, тя е много сочно. Тук най-важното - не прекалявайте, защото, ако се прекалява с поливането, а след това репички просто пляскане и ако Nedolya - че ще расте горчив и прекалено втвърди.

това е интересно

 • Как да засадим репички
  Домати разсад без проблеми: особено добра реколта
 • Как да засадим репички
  Зеле разсад вкъщи
 • Как и кога да засадят краставици разсад