Как да включа микрофона на лаптоп, ако е изключен

Как да активирате вградения микрофон на лаптоп?

Той активира или деактивира вградения микрофон е проста: специален клавиш от клавиатурата. Ето защо, ако смятате, че микрофонът е внезапно от сервиз, проверете дали не сте случайно натискане на този бутон. Можете също да използвате обичайния софтуера.Паша ключове, които отговарят за активирането / деактивирането на микрофона е честа причина за принудително му изключване. Как да намерите този бутон на панела на клавиатурата? Тя рисува икона, изобразяваща микрофон, или писмено "микрофон". Ако сте кликнали върху, но нищо не се случва, натиснете бутона Fn и го задръжте, след което рестартирайте устройството. Ако не помогне и по този начин, моля, прочетете съветите по-долу.

Пускане на седмия версия windose Включете компютъра и изчакайте, докато операционната система се зарежда. Право на дъното на външния вид на монитора за иконата, която изглежда напомня на говорещия и щракнете с десния бутон на мишката. Изберете от "записващи устройства" надпис пусна списък. Потърсете списъка с инсталирани устройства, микрофона, изберете го, кликнете с десния бутон и да го включите, като изберете съответния елемент от менюто. Аз изключване на микрофона на лаптопа, как да включите (windose XP)? Стартиране на устройството и изчакайте, докато операционната система се зарежда. Отворете менюто Старт, изберете "Всички програми" → "аксесоари" → "Entertainment" → "Volume". В диалоговия прозорец Потърсете секцията "записващи устройства" на. Отворени "Настройки" → "Properties". Потърсете в списъка на микрофона си, изберете го и сложи отметка до него. Щракнете с десния бутон върху микрофон изображение, "Активиране".Друг начин да се включите микрофона на лаптоп в Skype - отидете в Control Panel и изберете "Звуци, говора и аудио устройства" (windose XP). Седмата версия на Vista, и има подобен раздел, наречен "Хардуер и звук". Под Опции, можете да стартирате микрофона, както и да изберете желаната степен на чувствителност. Ако не разполагате с достатъчно за регулиране на стандартната функционалност, инсталиране на една от най-популярните програми, за да регулирате чувствителността на микрофона (например, "Мениджър Realtek").

Ако не сте толкова тече микрофон, причината може да е, че драйверите на звуковата карта са остарели. Изтеглете най-новата версия от разработчиците на уеб страницата за да се намери подходящо име за модела на вашия компютър.

Свързани новини: