Как да спрете да се притеснява, и да започне да живее

Премахване на всички на живот, който те кара да се притеснява за живеене. Логично е?

Имало едно време аз не разбирам защо не казваш, че съм глупав копаят и не живея, но тогава аз ponyal.chto съм принуден да направи това от много фактори. Аз не искам да, аз просто не не се грижи за някои от факторите, но след това разбрах, че ако хората искат това, което щях да изкопан в себе си и stardal, това означава, че тези хора нямат място до мен. Всичко отиде в три големи букви. Две от тях са известни на всеки ученик като абсцисата и ординатата, добре, останалото е просто страхотно в нашата азбука. Но не и същността. Да, аз се опитах да се реши по мирен начин. Веднъж дори изрично се оказа, че хората имат просто влиза в един вид морална криза, които постоянно критикуват всяко действие мой, че не може да се ангажира, както и възможността да се направи преди няколко години. Човек не се интересуваше, той каза: "това е необходимо". След скъсахме, че не разбира защо направих това и продължи да ме закара, писна ми и аз просто започнах да се игнорира съществуването му. Сега съм на 75% най-малко отстранени от живота си на боклука, което ме принуди да се рови в себе си и ми харесва това, което аз не разбирам себе си. Знам, че мога да сам така че аз чакам и не е трудно да се започне вече живеят. Въпреки това, за да влезе в такова състояние аз бях в състояние да много трудна ситуация, която вече казах толкова много пъти, тъй като това първо се опитаме да разберем какво се е случило в живота си такъв, че сте престанали да живеят.Аркадий Шварцман да отговори на Вашите въпроси в неговата директна линия

Маргарита Николаевна 1414Ние често "притеснява", както се изразихте, в правилата и рамките, създадени от други в името на тяхна полза, а не наш. Ние винаги се адаптира към! Дайте най-малко една трета от собствените си стереотипи - и готово! Животът се е променило, това е факт. Опитайте се да изследвате нещо, което никога не изглеждаше интересно или искаш да осъди.
Ако е необходимо ", за да изключите главата му" (за специални отражатели и анализиране някога - един и същ вид проблеми), опитайте се да направите нещо естествено, да плувате, да даде физически упражнения и танци, да се насладите на колоездене. като цяло, да си пространство, където ще се "изключи" от рутината, рамки, проблемите на собствените си мисли и т.н. Слушайте тялото си, да разбере какво го пита - за жените е особено важно. Ако е възможно, опитайте медитация в танц - без излишна идеология, освобождаване на емоциите, за съхранение на енергия и отделяне на зърното от плявата в главата ми :)

Християнин, "Бодхисатва" черно наметало

ни пречат нашите фалшиви идеи за живота, защото ние често виждаме навън и гони навън, докато вътре в нея изглежда и е различен. Интересни изследвания са показали, във връзка с това, че повечето хора смятат, че живота и щастие те се нуждаят от пари, власт, слава и признание, докато по-възрастен обръща поглед назад към живота се каже, че най-много щастие и живот, те не го получи, и в отношенията с другите - с любимите хора, с родители, деца, приятели, колеги, съседи, минувачи, като цяло, със съседите си. Всичко това потвърждава истината, изрази във втората заповед на Христос - да обичаш ближния си както себе си. Какво сте посели в други (любов или егоизъм), ще се върне. Ами, тъй като аз говоря за втората заповед не е всичко все още не на място, за да напомня на първата, и като цяло ще обяви и да се покаже цялата контекста, в който така и не е пряк отговор на въпроса си:

25 И ето, някой законник стана и Го изкуши, казвайки: Учителю! какво да направя, за да наследя вечен живот?

26 А Той му каза, законът е написан? Как се чете?

27 А той в отговор каза: Да възлюбиш Господа твоя Бог с цялото си сърце, с цялата си душа, и с всичката си сила, и с всичкия си ум, и ближния си както себе си.

28 Исус му рече: Вие сте отговорили правилно; това стори, и ще живееш.