Как да си направим броня maynkrafte

Как да направите резервация

Всеки един от тези видове броня е възможно при някои щети. Тези стойности са дадени в таблицата.

Как да направите резервация

Между другото, броня може да бъдете омагьосани.

С инсталирането на някои модификации са dostaupny други видове броня, например, nanobronya, която се създава от въглеродни влакна. стъклени и енергийни кристали.Как да направите резервация

система избра този отговор най-добре

Armor предпазва вашия характер - ще намали щетите, нанесени от врага; напълно вероятно това няма да се отрази, обаче, и без него ще бъде тънък.

Над Сложих SIFCO - всякакъв вид (от които има няколко в играта) броня е изработена от специален материал: дърво, кожа, желязо, диаманти, злато, пожар и т.н. Какво означава това: Можете да направите диамант броня може да направи огнена броня / кожа / дърво и т.н. В зависимост от основната използвания материал, се получава и определен вид.

Така че определено препоръчвам като броня на вашия герой за защита.

Armor в Minecraft игра е необходимо да се повиши защитата. Крафт може да бъде с такива материали кожа, желязо, злато или диаманти. В тази игра, бронята се състои от части като - нагръдник ботуши, гамаши (панталони) (риза) и каската. Когато превръзка на нещата, които трябва мащаба на вашата оценка броня. Същото може да се омагьосан броня, която ще добави към нея или всяко имущество, например, съм очарована диамант каска за защита от водата, която ще бъде под вода по-дълго и не се удави. А занаяти броня е доста проста:Как да направите резервация

Как да направите резервация

За да направите квантов шлем на нужда

нано-каска, мулти-чип, подобрена инсталация (2 части), иридий композитен (2 части), армирано стъкло.

За да направите кванта имаме нужда Нагръдник

нано броня, мулти-кристал композитен на иридий (х4), композита (2 части)

За да направите кванта имаме нужда Клинове

иридий композитен (2х), нано-пръжки механизъм (2х), поликристален, svetopyl (2 части)

За да направите кванта имаме нужда ботуши

Гумени ботуши (2 бр), нано-обувки, мулти-кристал иридий композитни (2 части).

Как да направите резервация

Много мощен броня, която може да предпази от почти всички видове наранявания и прави на герой е почти безсмъртен. Ако бронята е отпаднало, играчът ще започне да се повреди.

За зареждане на квантовата броня (четири групи) трябва 4 милиона Ее.

Зареждане на квантовата броня може само sverhvmestitelnom многофункционално устройство (ПФДУ), преди да се оптимизира energohranitel кристал (ECHO).

Както при всяка друга броня, квантова броня може да бъде омагьосан по свое усмотрение. За да се предотврати бързото изпразване на резервацията, трябва да се избегнат ненужни рискове.

Ами броня ще се състои от 4 komponentov.shlem, нагръдник, пръжки botinki.no това не се свързани помежду си, но няма да попречат на каската или дори четири to.bronya KRAF 4 кожени материали, желязо, диаманти и zoloto.no в като материали ще използвате ютията каска ще трябва да има 5 единици materiala.8 единици, необходими за производството на kirasy.a Клинове по-евтини от нагръдника, което е, ние се нуждаем 7 ediits.a зареждане ще трябва 4 единици, това е най-икономичният част от броня. да нося тази броня е необходимо да го отворите на описа opka подразбиране Д.

Как да направите резервация