Как да се вземат добри снимки на себе си 1

стъпки Редактиране

Метод 1 от 2:
Подготовка за да направите снимка на себе си Edit

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Подгответе косата. Ако косата ви ще стърчат във всички посоки, или покриване на част от лицето си, снимките не могат да получат най-доброто. Уверете се, че косата ви е сресана и постави по такъв начин, че няма да има никакви лоши последици.
 • Не е задължително, че те са перфектно подредени, просто се уверете, че те не отвлича вниманието от лицето.

Как да направите сами снимкиКак да направите сами снимки

Nakraste. Когато сте сами стрелба, трябва да използвате малко повече грим, отколкото обикновено, с характеристиките на лицето ви не изглеждаше измити, защото на ярка светлина. Но не прекалявайте, в противен случай няма да изглежда като себе си, или да създадете маска ефект. Ако не се носят много грим през живота си, можете просто да използвате спирала за очите и блясък за устни, за да привлече вниманието на вашите черти на лицето.
 • Ако кожата ви е по природа малко мазна, можете да използвате пудра за лице, или се прилага върху кожата естествени средства за мазна кожа. Тази кожа може да изглежда още по-дебела на снимката.

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Подгответе светлина. Най-добре е да се използва естествена светлина, но можете да експериментирате с осветление в различни стаи. Винаги приемайте снимки в помещения, в които има достатъчно светлина, така че можете да видите всички ваши черти на лицето.
 • Ако сте в къщата, стоя на прозореца.
 • Ако сте навън, да правите снимки рано сутрин или късно вечер, на силна слънчева светлина не е несполучливи снимки.

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Изберете правилния фон. Предистория, че сте избрали да не отклони вниманието от себе си или да ви направи скучно в сравнение с него. Ако сте в къщата, подходящ обикновена бяла или цветна стена. Не стойте пред стената висеше с плакати и ярки модели, в противен случай няма да се открояват.
 • Ако сте далеч от дома, изберете спокоен фон, например, дървета или езеро. Опитай се да не седя пред други хора и движещи се обекти (например, автобуси).

Как да направите сами снимки


Как да направите сами снимки

Опитайте се да запазите фотоапарата в права ръка. Това е най-разпространеният начин за правене на снимки на себе си, така че трябва да работят, преди да се заеме с въпроса сериозно. По този начин, вие няма да имате снимки, в която горната част на ръката ще изглеждат твърде голяма и ще вземат снимки на пода.
 • Тъй като ръцете ви са уморени, не забравяйте да се паузи, за да се контролира осветлението, или да се преоблече.

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Поставям себе си на положителното. Снимките ви ще се окажат по-много по-добри, ако се чувствате добре. Вие ще бъдете спокойни пред камерата, и ще имате настроение да експериментирате. По време на фотосесия включва музика, която повдига настроението ви, или тананика себе си любимите ви песни.

Метод 2 на 2:
В процеса на заснемане Редактиране

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Приготвяш камерата. Трябва да се опитате няколко позиции, за да се намери, който подчертава най-добрите си черти. Ако камерата е с таймер или няколко удара, можете да направите камерата снимана няколко последователни снимки, той ще ви даде необходимото време за да имат време да влезе в положение и да се усмихне. Можете да получите по-добре, ако не, ще трябва да работите с фотоапарата, и представляват едно и също време.
 • Настройте таймера на камерата, така че да разполагат с достатъчно време, за да се върне безопасно до мястото и да се получи на място.
 • Ако обичате да правите снимки с таймера, можете да си купите камера с дистанционно управление.

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Експериментирайте с ъгли на заснемане. Трябва да се опитате възможно най-много ъгли, за да изберете най-подходящите. Не е необходимо да бъдат снимани, държите фотоапарата е, в противен случай ще изглежда по-кратък и трябва да се появи двойна брадичка. Ако камерата е малко по-високо от вас, ще изглежда тънък и др.
 • Не правите снимки, като държите камерата направо в лицето, или на лицето ще изглежда "квадрат". По-добре да държите камерата леко наляво или надясно, за по-динамичен снимки.
 • Опитайте 10 или 20 различни ъгли. Просто играе, докато не намерите най-добрия ъгъл за лицето ви. Не забравяйте, че ако една прическа изглежда страхотно от един ъгъл, това не означава, че другият косата ще изглежда добре от тази гледна точка.
 • Опитайте се да се снимат пред огледало. Това ще даде нова перспектива към вашите снимки.

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Направете колкото се може повече снимки. Продължи да се снимат, докато не получите голяма картина. Ако не разполагате с филмова камера, вие нямате нищо за губене. Опитайте се колкото е възможно изображенията се преоблечете и косата, докато не изглежда страхотно. Можете също да промените фона, независимо дали сте на улицата или у дома.
 • Ако сте намерили идеалното място за снимки, опитайте се да правите снимки по различно време на деня, за да видите как осветлението се отразява на снимките.

Как да направите сами снимки

Как да направите сами снимки

Поучете се от приятелите си. Показване на снимките на приятелите си и семейството си, преди да можете да ги качите в интернет, за да получите второ мнение. Може би си мислите, че изглежда добре, но честно мнение ще ви помогне да подобрите снимките следващия път.