Как да се трови грешки в собствения си дом

Легло грешки в апартамента - вредител с малко тяло сплескани кафяв цвят с дебел слой на косата. В резултат на това паразитни начин на живот на тези насекоми са загубили крилата си поради малкия тегло те могат лесно да се ходи по стени и тавани. грешка мобилност зависи от степента на ситост, и са възможни поради механични методи за контрол на вредителите само в присъствието на добре хранени животни.бъгове отрова

Гладен бъгове са много мобилни и могат да хванат само тези, които ядат добре

Колкото по-опасни грешки в къщата

Hungry изедници мобилни. Поради бързото разпространение на дървеници в къщата, след откриването им, контрол на вредителите се превръща в приоритет и важно. Печат на паразита спешно можете да притежавате, но вие трябва да започнете борбата в най-кратки срокове. Изедници самите не изчезват, а дори и в благоприятни условия, репродуктивен процес става по-бързо, и по този начин възможност да издържат неудобството, свързано с появата на дървеници не са опция. Главната особеност на присъствието на кръвопийци в дома са ежедневни хапки, придружени от силен сърбеж и болка. Билки кръвопийците у дома - това е трудно, но на свършената работа ще бъде ефективна. Вие не само ще се отървете от миризмата в апартамента и ухапвания по тялото, но ще спаси собственото си семейство от болести, предавани са дървеници.

бъгове отрова

Дървеници хапе почти невъзможно да се толерира

Борбата срещу дървеници

Топъл апартамент, особено по време на студения сезон - вкусна хапка за паразитите, особено дървениците. Методи за вредители, а обширни: грешки могат да идват от съседи (на балкона, на прозореца в непосредствена близост вентилация), да получите в къщата от мазето да мигрират домашни и бездомни животни, да се крият в мебели (нови и стари), а понякога се крият в домакински уреди , Хванати в подкрепяща среда, изедници намират скривалища и да започнат да се установят в новата територия. За първи път на престоя паразити ненатрапчиво, докато първите хапки. Борба врага трябва да започва с идентификация. Запознайте се с "ден" кръвопийците много лесно, особено когато голям брой на населението. В допълнение, на бъгове излъчват характерна миризма.

След това, трябва или да се свържете с особен дезинсекция служба (те ще ви помогнат бързо да донесе на популациите на вредителите), или да направите план да унищожи кръвопиец в дома, това е тяхната собствена.

Много уеб сайтове предлага подробни боядисани процедури като отрова на насекоми правилно, помага да се отървете от самите кръвопийци; не вреди ще поиска хората, по-рано пред същия проблем. По-малко, така че за ефективното, бързо и най-важното е, че борбата ще трябва търпение и студена кръвоснабдяването (изходни паразити за дълго).

бъгове отрова

Bug привлечени апартамента топъл и изобилие от храна

Методи за унищожаване

Борбата срещу дървеници се простира от зората на времето, и затова има десетки или дори стотици различни начини да се унищожават (отрова) ефективно вредители в дома. Епицентърът на селището е разтегателен диван бъгове а, се препоръчва да се започне с проверката диван от всички помещения. Покрит диван - приятна обстановка за дървеници, а механизмът и допълнителни скрити отделения - най-добрият приют за тях. Ако бъдат открити лезии, и да видим много унищожени, можете да преминете към втория етап на почистване на апартамента (диван) - обеззаразяване у дома. С цел да се убие кръвопийците сам в апартамента се използват специални токсични агенти. Най-известният начин за получаване на вредителите днес, са:

  • химически;
  • физическата (направено на първо място на работа);
  • народни средства за защита;
  • обадете изтребител.

Изборът е изцяло на капитана, в чийто апартамент obzhilis насекоми. Въз основа на финансови възможности, размер на жилището и броя на паразити се решава в полза на най-ефективния начин. Убийте бъг легло в апартамент - не е трудно, но да донесе на цялото население от първия път е много по-трудно. Повикване услуги, които не евтини в сравнение с цената на закупени на хардуер магазин инструменти, прахове, и още повече, с помощта на популярните рецепти (у дома). Понякога дивана на лечение, може да завърши целия процес на контрол на вредителите в други случаи, допълнителни мерки са необходими с паразитите. Всеки случай е индивидуален и се нуждае от специално лечение, като трева вредители.бъгове отрова

Обадете се на изтребител - скъпо, но надеждно решение дървеница проблем

подготовка стая

Адванс подготовка стая (апартамент или къща), прекрасни места и повърхности, на която домакинството е заспал, както и мокро почистване на всички домове - важна първа стъпка в унищожаването на дървеници. За да започнете, извадете храната в областта за бъдещо лечение, включително ястия, след което отпуснете къщата и от други членове на семейството и домашните любимци, най-малко в продължение на 2-3 часа. Всички мебели (включително подвижна част на дивана), намиращ се в един апартамент, което трябва да се движат далеч от стените, за пълен достъп (направи си сам или с помощта на по-възрастните членове на семейството).

Листовете, калъфки и възглавницата не е разрешено да лечение, тъй като те могат да се вари и се промива при висока температура само.

Влажно почистване се извършва с работен разтвор. На повърхността на абсорбиращ разтвор се разпръсква интензивно от стените или настилката. Като правило, в спалнята (в допълнение към леглото, на повърхността на диван и фотьойли) се обработват с отворени прозорци.

бъгове отрова

Унищожител трябва да има пълен достъп до вътрешността на мебелите

Свободно от кръвосмучещи чрез химия

Химически агенти са лидери в борбата срещу насекоми в дома. На рафтовете можете да намерите разнообразие от начини, не само в състава, страна на произход, но и от тяхната форма (аерозоли, прахове, течности). Преди да си купите е препоръчително да се консултирате с продавача токсичност на агент. Като цяло, съставите използвани за отстраняване на токсични вредител но с кратка продължителност (в време токсини разлагат и стават безопасни). Тъй като в апартамента, където можете да живеете обработка се извършва след два дни (максимум). Преди да използвате някоя от избраните ресурси Силно се препоръчва чете инструкции и действа изключително в неговото съответствие. Bed бъгове начини за адаптиране към химикалите, и по този начин създават повторно гризачи са с други не са били използвани преди, означава.

Когато се опитват да унищожат вредителите следват основните правила за безопасност. Така че ще себе си и семейството от нежелани последствия спаси. Запомнете:

  • когато е в контакт с малки кръвопийци е необходимо да се използват ръкавици, превръзка, защита на дихателните пътища, халати и шапки;
  • минимизиране изложени на кожата;
  • следвайки процедурите добре проветрени помещения; премахване на токсични агенти за контакт с храни, домашни любимци и деца.

Когато голямо желание и усилия в дома, независимо и без ненужно помощ може да убива (премахнете) по-голямата част от грешки в апартамента, а след това да унищожи последните кръвосмучещи животните след многократни и гризачи.

бъгове отрова

Магазините продават широка гама от аерозоли от дървеници

Народни средства за борба с вредителите

Нашите предци се сблъска с проблем, когато на изхода на дървеници е от жизненоважно значение. За унищожаване на вредители легла изобретил много ефективни и по-митични начини. Преди изобретяването на синтетични инсектициди, нашите баби и дядовци получиха квалифицирани как да убие кръвопиец импровизирани средства, ако е необходимо. Най-известните са: терпентин, керосин и оцет. Те се използват в неразредена чиста форма или като компоненти на работния разтвор. Процесът на прилагане на средства сами, направен по една проста схема: третиране на замърсените терени, и разтегателен диван, както и "популярни" местообитания на вредители (таблици, цокли, ъгли и т.н.).

За дълго време, отделете време всеки ден, прилагат средства за пълното изчезване на насекомите. Подходящ за дървени мебели терпентин разтвор с добавка на нафталин или камфор.

В такива случаи се използва дебели ръкавици. Тапицерия или покрития такова решение не е просто лошо, и разрушителят, като петролни петна оставят и плата ще загубят яркостта и цвета. метилов спирт разтвор на оцетна киселина ще спаси оригиналния цвят на мебелите и да спомогне неприятни насекоми. Най-добрият вариант - да напусне апартамента, след като процедурата, най-малко за една нощ, а след това в стаята е добре проветрено. Във всеки случай, за блъф миризмата на готови решения няма да спя спокойно. Приета от хората, като паразити вредителите кръвопийци - пелин, губи предишната си слава през последните години, и тревата всички насекомите не могат. Ефективността на сушени билки е много по-малък и не може да се конкурира с химикали.

Тежко ли не искаше да вярваме в чудото на древните съвети, народни средства не могат сами да носят всички вредители, особено ако броят им значително.

Температура, сила на волята и съвети

За разлика от другите домашни паразити дървеници в апартамента не са фенове на високи и много ниски температури. Защото без угризение на съвестта в студените дни, можете да изпратите всички мебели, тапицерии дивани и матраци на замръзване. Алтернативно, в един по-топъл време, можете да използвате дреха параход. Високите температури ще се отървете от бъговете по-бързо.

Ако първото обезпаразитяване собствения си желания резултат (не успя да убие всички изедници) не е постигната, че не е необходимо да се отчайва. Повторното лечение на къщата и мебелите (нови средства за отрова) - ще ви помогне да унищожи (премахнете) останалите паразити, освен това, в най-краен случай - има много дезинфекция услуги, готов да помогне с вашия проблем по всяко време на деня.