Как да се свържете момиче искал да дойде да се срещне момичето

Как да се свържете момичето в контакт
Един ден той видя красиво момиче, изведнъж непоносимо искаше да дойде с нея, за да се срещнат и разговарят, но страхът ви завладее. Как да си тук? И изведнъж това е много съдба? Как да се свържете момиче, или най-малкото да дойде да я познаваш?Как да се свържете на момичето: инструкция

Основното нещо е да се събере смелост да се обърне към момиче. Тази първа стъпка е много важна. Вие разбирате, че идва, се оттеглят и да откриете своя неуспех би било жалко. Много често човек предпочита да се оттегли обратно вкъщи.

Втората стъпка - да излезе с нещо да кажа. Той не е по-малко важно - тъй като зависи, за да започнете разговор от него, или просто ще игнорира. Можете да дадете нещо като: "Не си отивай, ако в едно кафене за чаша кафе", можете да играете на чувство за съпричастност и проницателен въпрос: "Момичета, sotik не уловени" и добави тъжно: "Това е лош късмет, вчера ключове днес - до .... "

За да се свържете, Жена, и може да изпревари една шега: "Момиче, ти си най-замърсен красиво място!" - се разбере, че смята като от нейната реакция.

Комплименти за вършене не са пряко и със смисъл. Например, "ти си толкова гей, може би, вие сте много любители на приятелите си." Основното нещо, че е изрекъл с лекота и е постановено да се говори за абстрактна тема (Friends, например).

В по-нататъшно обсъждане, не е необходимо да се справят с проблемите на всеки план, въпреки че собствените си виждания за бъдещето си струва да разкрият, за да разберете основните си страсти и интереси, би било добре да се намери нещо общо с двете.

Понякога човек не достига на положителна самооценка и времето, каза комплимент може да бъде много удобен.

Не всички момичета са имали достатъчно вниманието на противоположния пол, много хора просто го обичат - има причина да продължи да се запознае.

Не играйте шегаджия и edakogo весел, особено ако не сте такъв, с харесва на по-забавно и вълнуващо да прекарват времето си, но сериозно, те обикновено не гледам.

Как да дойде да се срещне момичето

Има и у вас: момичето, което наистина харесвам, но не знаете как да подходите страха си, че тя просто не иска да се срещне с вас? Но има и доказани начини да се помогне да дойдеш да се срещне с теб като с момиче и да се сведе до минимум вероятността, че ще го отхвърли.Ако момичето ви интересува, когато попаднете на него - в един бар, магазини, кафенета и т.н. - трябва да отидете за да отговори на момичето. Както се казва, че е по-добре да съжалявате какво е направил, отколкото за това, което не е така. Но не бъркайте увереност и арогантност - вторият най-много ще ви тласък на момичето. Дори и да се съмнявам, опитайте се в този момент да се мисли за това.

Не забравяйте, че дори и да се срещна любимото си момиче в клуб пияница, и всичко тук, това не е причина да изглежда като пиян. Всички плячката;

Smile, когато се отправят към момичето. Това ще й покажете, че сте в добро настроение, че се интересувате от него и да подчертае своята увереност. Освен това, повечето хора изглеждат по-привлекателни, когато тя се усмихва. Ако в отговор на Вашата усмивка тя се усмихна - много добър знак.

Поддържайте зрителен контакт с момичето. Ако ще разгледаме познат на пода или някъде встрани, тя може да се чувства неудобно. Важно е да се погледне лицето на момичето и очите не се скитат по стените, тавана и на хората. Общественото мнение дава набор визуален конфликт, което води до по-нататъшно общуване;

Бъдете честни и естествено, ще се срещна с момичето. Не е необходимо да се прави на себе си. И да зададете въпроси й - тя ще бъде много хубаво да се разбере, че сте привлечени не само от външния му вид, но и вътрешния свят.

Преди да се обърне към момиче, да я гледа как езика на тялото. Ако тя ще се отдръпне от теб, спре да се усмихва, или да започне да изглежда отстрани - може би не трябва да прекарват времето си на нея, защото най-вероятно няма да работи - той показва на момичето, така че тя не се интересува от вас.

Не забравяйте, чувство за хумор. Между другото, това е едно от качествата, че жените са много високо ценени при мъжете. Ако имате тези проблеми, се подготвят за срещата по-рано. Например научите някои "женски" шеги.

Бъдете приятелски настроени. Не забравяйте, че момичето, на които можете да дойде, несъзнателно "чете" знаците, които дава на тялото ви. Ако сте затворили, вие имате такива със скръстени ръце на гърдите му, а след това дори и да си говорим за нея най-нежен глас, все още ефектът не е тази, която исках.

Това помага да бъдат по-уверени, когато се среща с едно момиче:

Всеки човек е случаи, в които не са имали смелостта да дойде да се срещне с момичето. Впоследствие, със сигурност ще съжалявам за това. Какво ви трябва, за да завладее страха си?

Разберете какво пречи да дойдеш да се срещне с момичето. Осъзнавайки получите зает - постепенно отваряне, покажи на хората това, което наистина не мисля за това, което те могат да ви осъдят и се засмя. Често такъв пресилено страх. Разберете, че от това нищо, няма да се постигне нищо. Най-добрият начин да се отървем от страха - да го гледам в очите. Научете как да представи себе си трябва да бъде на собствения си опит, и от грешките си. Грешка - това е и опит, както и много ценни.

Не е необходимо да се надува оценката на източника, а подценяване му. Ако се изчервявам и трепери при среща с момиче, мисля, че сега тя ще ви изпрати в ада, а след това най-вероятно това ще се случи. За да се изгради успешна връзка с хората, че е много важно да обичаш себе си първо, така че да сте. Единственият начин ще се почувствате увереност, както и доверието на много от полза да се докажат достойни.

Вътрешен дух. Много зависи от това как човек е настроен. Положителна нагласа вдъхновява и е на себе си. Ако човек е положително отношение, за да се вижда отдалеч. Ако не знаете как да дойде да се срещне с момиче, опитайте се да се настройват към успех, а след това вие ще успеете.

С тази статия четем: