Как да се простира в къщи

Stretch тренира цялото тяло. Този набор от упражнения за еластичността на мускулите и ставите. Тя дава гъвкавост на тялото и жизнеността, подобрява настроението. За тези хора, които никога не са играли спортове, трябва професионални спортисти. Как да направите банер в дома? Всичко това подготвен фитнес и културизъм експерти Bodytrain.Как да се простира краката

Основни характеристики

Този тип обучение, чрез които тялото ни получава много положителни ефекти. Мобилност подобрява циркулацията на кръвта нормално и облекчава болки в ставите, мускулна тъкан се възстановява, увеличава гъвкавостта значително. Премахва болка в мускулите след тренировка намалява риска от нараняване преди. Той помага да се даде на тялото красива форма.

По време на обучението произвежда хормон соматотропин, който подпомага изгарянето на мазнини, укрепване на костната тъкан.

видове банери

То се класифицира в пет вида:

 • статичен (фиксиран максимален напрежение)
 • динамични (пулсиращото движение)
 • пасивен (проблем с каретата)
 • балистични (остри гърчове)
 • активност (мускулна подвижност)

Най-безопасният - статичен и пасивен. Чудесно за начинаещи. Рискът от навяхвания и наранявания - е минимално. Достъпни възможност да се поддържа във форма.

Какво да направите в домашни условия

Отделете малко време, следват движенията плавно. Треската за нищо. Спазвайки правилата - да се намали

Как да се простира краката
ultat.

Постепенно увеличавайте натоварването, се увеличи размерът на физически упражнения. Избягвайте болка, резки движения, ако не искате да започне всичко отначало. Преди да започнете да правите загрявка. Клекове или скачане на въже ще ви помогнат да се затопли.

Извършване на комплекс от упражнения, използвайте следните насоки:

 1. Дишането дори. Не дръжте въздух, нека мускулите на кислород
 2. Концентрирайте се върху движението извършена правилно
 3. Избягвайте болка
 4. Дръжте гърба си изправен
 5. Имате само след тренировка
 6. Спокойно, не дръжте мускулите напрегнати
 7. Не спести време
 8. Бъди редовен


След първата тренировка просто не седи на влакното. Преди въздушните акробати твърде далеч. Резултатът идва постепенно. Бъдете готови да работят усилено.

Тези, които са били на пръстите на натъртвания, костни фрактури или ранени гръбнака от разтягане е да се откаже или да го изпълни за предотвратяване на силата на пода.

Упражнения за долната част на тялото. крака

Десния крак напред. Клекнете, това огъване на 90 градуса. Крак здраво по земята. Поемете по левия крак назад. Ръцете му върху коляното на огънати крака, бавно пост помещават напред до леко чувство на дискомфорт в мускулите. Гърбът е гладък. Позиция определи 20 секунди. Ние се върнете в изходна позиция. Повторете, като се опитва да направи по склона по-дълбоко. Отново оправя. С покачване издишване. Направете същия комплекс на ляво. (За подробности как да се върти краката си)

Извадете сухожилие на коляното и осакатявам. Ставаме на едно коляно. Бедро перпендикулярна на пода. Уверете се, че дупето ви са на едно и също ниво с коляното си. Втори долен крайник дръпне напред. С издишване ръцете са привлечени от пръстите разширени крак, докато усетите леко напрежение в сухожилията. Се задържа в това положение за 30 секунди. Повторете комплекс два пъти за двата крака, хранене спад под зоната на втория подход.

Лежейки по гръб, вдигнете единия крак нагоре плоска. Вземете го с двете си ръце на мускула на прасеца. Бавно да се изравнят със себе си. Мускулите са отпуснати. В този случай, коляното не се огъват. В тази позиция, ние сме около половин минута. Промяна на темпото.

Стречинг за задните части

Как да се простира краката

Седнете. Гърбът е гладък. Крака разширени напред. Свийте лявото коляно. Bend, опитвайки се да максимизират пръстите плъзнете напред ръка. Чувствайте се простира ахилеса и седалищната мускулатура. (Как да се изгради задните части) Останете в тази позиция в продължение на петнадесет секунди. Повторете.

Направи комплекс за десния крак.

Издърпайте мускула на гърба

Как да се простира краката

Застанал на четири крака закръглени обратно, дръпнете нагоре по гръбначния стълб. Fix 20 секунди, бавно провисва надолу. Отново ние бавим в това положение, в очакване на една трета от една минута. Повторете това движение три пъти.

Ние работим ръка мускулни влакна. трицепс

Как да се простира краката

Извършване на движението от изправено положение. Краката са леко свити в коленете, бедрата леко избута напред. Повдигнете дясната ръка нагоре и завой. Palm легло на ключицата му. Вземете втората лакътя ръка издърпайте бавно на ляво. Усети лек дискомфорт, да определи позицията, в продължение на 20 секунди, промяна на ръце.

Стоейки, свити колене, таза леко напред, ние се размножават ръка за ръка, образуваща ъгъл от 180 градуса. На обратната страна на ръката му се опитва да достигне статично напред. Усещайки напрежение задържането за 20 секунди. Повторете три пъти.

Осъществяване еластичните коремните мускули

Легнете по корем етаж надолу. Свийте колене. Ръцете му се възползва от глезена. Задължително същия знак. Вашето тяло трябва да прилича на лодка. Извадете пръстите на краката до главата. Намирането на максимално положение, стои на едно място в продължение на двадесет секунди. Върнете се в изходна позиция и повторете движението.

анкериране резултат

Сега, че знаете как се прави стречинг в домашни условия. Продължи да работи върху себе си, създавайки идеалното си тяло.

Прочети други статии в блога на знанието.