Как да се предпазите от повреда и уроки сами по себе си, или признаци на разваляне sglza

За паранормална човек е скептичен, докато той вижда със собствените си очи. В живота на всеки човек съществува близък приятел, роднина, който поне веднъж в живота си се обърна към медиуми, Vorozhko, "баба" и дори свещеници с въпроси / искания за това как да се сложи защита срещу щети. Научната обосновка на тези неща и явления не съществува и няма да съществува, но хората на това не престават да вярват в тях.Какво помага срещу увреждане

Защита против уроки и разваляне е пазител на негативната програма

Негативното влияние от добри и лоши мисли

Корупцията - умишлено силно отрицателно влияние върху човек от неговите противници. Възраст и пол не са важни. Повредите могат да донесе дори бебета.

Hex - случайна, непредвидени отрицателни ефекти върху човешкото тяло. Но той също така по-слаба в сравнение с щетите. Тъй като смъртоносен удар ефект на непреднамерено, тя може да направи дори близки и местните хора, това се случва в ситуация на ревност, или обратно прекомерно възхищение. Добре, неомъжена приятелка, по време на чат може случайно да хвали съпруга си или дете. И безобидни фрази като: "Какво си се сладко, надеждни и така" вече не носи възхищението и отрицателната енергия и уроки. Минута по-късно един приятел вече психически удушена неговата ревност, но енергия съобщение вече я няма. Защита против уроки и завистта - не само различни поличби, суеверия, но и внимателни към хората около. Тази защита от уроки и разваляне е пазител на негативните програми от ефектите на злите сили на живота си и съдбата си.

Първите признаци

Поради различни обстоятелства, човек може да слуша гласче на тялото му, и отписване лошо настроение, раздразнителност, главоболие, умора, проблеми в работата или в депресия през есента.

Понякога, обаче, едно и също явление може да е признак на лошо око или повреда. И тогава там спешно се нуждаят от защита на качеството от увреждане.

Симптоми, за които е целесъобразно да се обмисли:

 • летаргия, раздразнителност, умора в нормалния ритъм на живот, без излишно претоварване (психическо и физическо);
 • лош сън - безпокойство преди лягане, кошмари, безсъние;
 • здравословни проблеми, без диагноза, може да се "разхождат", "фантом" болка в гърба, главата, корема, които периодично се появяват и изчезват;
 • тичане около очите, невъзможност да го гледам в очите на всички, или да погледнете в собствения си огледален образ;
 • финансови проблеми, чести / системни загуби;
 • неоснователен страх пред църквата или друга религиозна сграда.

Как да разберем уроки или не?

Отговорът може да бъде намерен с помощта на обикновен ритуал, проведено независимо. За да не се привличат излишно вреда на себе си магически ефект непременно прекарват ритуал преди постави защита срещу щети. Това ще изисква огледало, яйце и чаша вода. Поставете чашата на главата си, опитвайки се да не се излива водата. Яйце се раздели на една чаша вода. Себе си да направя трудно, можете да поискате да помогне на любим човек, член на семейство доверен възрастен.

Какво помага срещу увреждане

Разпространението на яйцето - ефективен метод за признаване на щети

Ако си има лошо око, или омагьоса - жълтъкът се отделя, а водата отиде бели конци и мехурчета, това означава, че някой се опита да повлияе негативно, или донесе проклятие. Ако жълтъкът точно лежеше на дъното - това означава, че всичко е наред и не можете да се притеснявате.

Вторият начин да разберете дали сте с увреда или уроки - е да се изгарят напълно три мача в същото време и да хвърлят останките на мачове в стъкленица с пролетта, и вода. Ако мачът падна на дъното на чашата, това е показателно за силното уроки.

Премахване на увреждане у дома

Вярвайте в езотеричното и паранормални - личен въпрос на всеки човек.

Отстраняването на повреда или уроки сами по себе си, без да рискуват нищо всеки може, без да се позовава на психика, магьосници и Vorozhko, тук най-важното да се знае специални ритуали и специални думи.

Един прост начин за отстраняване на повреда или уроки с помощта на светена вода. За тази цел, в полунощ, е необходимо да се измие със светена вода (можете да го закупите в църквата, или освети, връщането му от къщата). Миене, трябва да се каже следните думи,

"Пълнолуние, светена вода Избави ме от погледите нечистите и мисли. Амин. "

Друг начин да се премахне или да защитата заравя бутилката с нокти. Това премахване на уроки и отбеляза за защита, което трябва 500 грама малки гвоздеи, болтове, ключове (основният метал и рязко), стъкло прозрачна бутилка. Попийте всички ноктите вътре в бутилката. След като една чаша студена вода, за да излее 100 грама. сол и се оставя в продължение на 5 минути. След излейте течността в бутилката, произнасяйки думите:

"Аз мини през земята като нечист хванат да ме пусне на тези, които вършат зло, а аз отивам на мира."

Повторете тези думи не трябва все пак ще се присъединят към всички на течността в бутилката. След това бутилката се копае дълбоко.

Как да се предпазите

По-добре превенция, отколкото лечение. За да се предпазят от проклятия, уроки и разваляне по няколко начина:

 • Използването zagovoronnye амулети;
 • четене парцели вода или предмети за бита;
 • Правейки парцел на руните;
 • четене специални молитви и zagovoronnye думи.


Zagovoronnye амулети, за да се предпазят, семейство - може да се направи от себе си или закупени. Тези неща се продават в църквата (носене на тялото амулети, кръстове, малки икони). Също така, те могат да бъдат направени независимо.

Защита от повреда и уроки, проклятия се определят с помощта на безопасната игла.

Защита от повреда и уроки се извършва с помощта на щифтове

Това ще изисква по обичайния метален щифт, може да бъде сребро, злато или обикновена стомана. За да я прикрепите мъниста, висулки за предпочитане с естествен камък, но излезе и мъниста, стъкло.

Можете да използвате и камъните, естествени материали:

 1. Green Stone е подходящ да се сложи защита срещу увреждане на дете или бременна жена.
 2. Blue - помага за предпазване на родителите.
 3. Green - ще ви помогне да се избегне злото око близки приятели.
 4. Червен камък върху щифта ще защити вашите близки. Това е изключително очарование себе си, така че той максимален размер на добра енергия.

Важно е - да си купя една игла в петък и да амулета нарастващата луна във вторник. Активирайте амулет може да бъде, както следва: в полунощ да вземе свещ купил в църквата, да се нагрява от точковия си око.

следните думи трябва да се каже по време на ритуала:

"Моят ангел от уроки, щетите, проклятия Покрийте ръката си."

Думи се повтарят три пъти, три пъти капеше восък върху бутончето окото.

Zagovoronnuyu да носят ПИН, за да се защитят срещу злото щети око и закован на видно място на ревера брошки, вместо. Върхът на щифта трябва задължително да се посочи земята.

Червената нишка като защита срещу уроки

Червената нишка на лявата ръка може да служи като мощен талисман против уроки, затова често можете да видите дори звездите в шоубизнеса червени гривни.

Това може да се защити Джос края, любовник. То се вписва само червен вълнен конец. Това е вярно за много религии и вярвания. Така червен вълнен конец сред последователите на Кабала, която се използва за защита против уроки, за да се изравни искрени, приятелски човек, тези, които се стремят да ви защити.

В славянските народи червен конец може да връзвам собствената си, но тя трябва да бъде седем възела. Когато обвързването на всеки възел трябва да бъде да се визуализира на целта (това, което искате за себе си) и произнася думи на глас за себе си защита. По желание, специални сексапил, просто устно казват, се влива с дискретен, за да се чуе на целите си. Дори и конвенционалната наука се интересуват от това явление, така че учените са установили, че естествена вълна нишка, избран нарочно. Учените са установили, че естествена вълна, не се обработва с химикали, е ланолин. Това естествено вещество се разтваря в кожата на 35-37 градуса (т.е., телесната температура), получаване в кръвта, тя има лечебен ефект, намалява болката, нормализира кръвообращението. Древните хора вързани вълнени сексапил-скоро интуитивно с надеждата за защита, както и съвременната наука току-що потвърдиха верността на тези действия.

използвате огледало

Mirroring - един от най-надеждните. За да направите огледално защитно амулет ще трябва малко огледало с отразяваща повърхност от двете страни и парче черен материя, може кожата. Зашийте кожа / платнена торба, поставете го в огледалото и се носи в джоб на гърдите.

Какво помага срещу увреждане

Mirroring - един от най-надеждните

Активирайте е необходимо по следния начин огледална защита: пуснати в стаята седем огледала, така че да образуват кръг, и отчасти отразява един от друг. място и запали свещ пред всяко огледало. Човекът, който постави на защитата, трябва да бъде в центъра на огледалото в кръг очертано тебешир. Той трябва да медитира, което представлява най-щастливият ден, защото защитата активиране на положителна енергия. Медитацията трае 15 минути. След като всички огледала отвърне през лявата страна на обратно на часовниковата стрелка в същото време една свещ е погасено, застанал пред огледало.

Независимо може да бъде амулет на готварска сол. За това ние трябва да се вземат в черква, посветена сол, достатъчно малък, щипка, да го излее в платнена торбичка, която затегнете здраво.

Изпразване на солта в чантата се произнася следните думи:

"Всичко, porchenikam, завижда на сол в очите, парене пожар, изгаряне на пясък. За едни и същи думи на Божия слуга I (име), сензорен дърво, не не izurochit развалят. Така да бъде. Амин. "

Това амулет може да бъде в джоба ви.

Защитете дома от повреда, проклятия и противници

Къща - това е личен крепост. Това място трябва да е удобно и защитени. Първото нещо, което прави ще нов дом - той пусна котката. Тази традиция не е символично. Котките са много чувствителни животни на планетата да бъде психически влияние. Ето защо, когато котката дълго време да мисля и не искам да отида в къщата - собствениците на нов апартамент / къща е също да се има предвид.

Най-уязвими, както и способността за защита на вашия дом и семейство от зли хора, което означава, от уроки, повреда, проклятия и дори удари отрицателен - това е една врата.

Според Фън Шуй в предната част на вратата е огледало, така че цялата негативна енергия се отразява веднага на вратата и преминава от членовете на вашето семейство.

Какво помага срещу увреждане

В славянските традиции врата трябва да бъде мощен метъл

В славянските традиции врата трябва да е твърда, здрава метална и фалшифициран. Тя кована врата е най-добрата защита. Сега тя позволи лукса да всеки, но изберете силна надеждна врата е истинско предизвикателство.

Амулети и талисмани на всяка врата във вашите души. Британците вярват в клон на имел, в състояние да се предпази от злото и донесе мир на ума и семейство. Славяни за защита на излъчване над обувката на вратата, плетен чесън, офика клонове.

В Православието известен начин да се предпазите от проклятието и да се защити къщата от зли магии и проклятия на цялата година - това е Разпети петък донесе до църквата свещената горяща свещ и да го изгори на трите кръста в горната част на рамката на вратата. Този ритуал е необходимо да се държи всички врати в къщата. Тя се казва, че е надежден начин да се получи божествената капака и да се избегне злото око.

Ежедневните неща и действия, като най-добрата превенция

За да се защитят срещу вандализъм конкретно, проклятието, уроки или небрежно не трябва да се знае конкретни думи, придържайте се към простото правило е достатъчно:

 1. Не позволявайте на, семейство, бебето снимки далечни роднини, приятели или на "паметта". Никой не знае какво ще се случи с тази снимка, а в действителност това носи много личен енергия, не може да бъде сигурен, че на никого.
 2. Опитайте се да не гледа в очите по време на конфликтите с шефа, или злобни хора, ако сте уверени, по-рано от лоши намерения. Това ще ви помогне да се защити срещу злото, защото контакт с очите насърчава силно раздразнение.
 3. Опитайте се да държи под око на дрехите си, обувките за прежда, цента, коса, отпадъци от хартия, след посещение на обществени места. По-добри неща, за да се разклаща в предната част на къщата, без да ги прехвърля през вратата, за да не се получи отрицателен. Ако те са били в къщата - да се съберат и да изгори всичко.
 4. Не е необходимо да вземете парите на кръстовища в близост до входната врата. Това е особено вярно сметки средната номинална стойност, парите, просто защото никой не губи.
 5. При никакви обстоятелства не трябва да стъпи, да вземе ръцете си или носят вкъщи, на земята, намерена на прага му. Земя на прага показва влошаване, проклятието и други негативни, прави смъртта. Дори и да не вярват в духовността по принцип - по-добре е да се вземе ръкавиците и хвърли това нещо заедно с черга.

Придържайки се към тези прости препоръки, всеки човек ще може да се предпазите, ако не сте от преднамерена или случайна повреда на уроки, а след това най-малко със завист и гняв от страна на другите.