Ако човек знае точно какво иска, той знае как да го направя и това ще се случи deystvuet- -

В това примитивно проста фраза наистина крие мощно заклинание, което прави всеки човек истински Създател! Истински Бог на този свят, ако искате да (или на ръката си, подобно на много религиозни хора казват). Виждате ли, ако всичко изглежда, че "банални" условия vypolneny- правописа не съществува сила в света, която може да се предотврати, това просто не е така! Да, това може да отнеме повече време. Да, нещо може да бъде пречка по пътя. Но формулата работи!Първият в тази formule- просто желанието ви. Това зависи от вас, нали?

Вторият е знание. Също така това зависи до голяма степен от вас.

Третият е действие. Отново, вие сте най-важните.

В резултат на това - по света (мир) стана по-различно. Това е нещо, което, без да ви щеше да бъде, нали знаеш? Никога. Никой друг не. Вие и само вие сте направили това, което в света няма да е лесно, дори без ваше желание. Това се случва всеки ден, с всеки един от нас. Ние сме, изглежда, са естествени магьосници, ние небрежно направи за света това, което искаме, и дори не забележите собствените си сили и да не мисля за това как да се използва по-добре. Можем лесно да се вземат на планетата в ръцете му, като играчка, и то прикован за нокти. Ние сме - идиоти, илюзионисти, глупав, глупав.

Нека първо разгледаме един прост пример: ако искате да отидете на посещение в Светлана, ако знаете къде живее и как да стигнем до там и със сигурност ще се окажете deystvuete- посещение Светлана. Може ли да се случи нещо неочаквано, нека да използваме нашия прост пример, за да се анализира възможностите. Ако спрете нещо обективно, тя има характера на всяко временно препятствие (не автобус, Светлана палав) или нещо по принцип се корени в самата (около Светлана Казал джокер, добре знаят, че няма такова Светлана не съществува реалност ). Ако препятствието е временна, но желанието ви да винаги временно препятствие не можете да спрете, срещата ще се случи по-късно, и то само неустоима цел пречка може да ви развалям магия!

Има три, а в действителност само една причина, че магията не може да работи. Може да се желае бездната, просто чувствах, че знаете начин да се постигне целта, или не действа. Всички тези три причини всъщност са генерирани от един до недостатъчно ниво на вашето развитие. Ако не са добре развити от гледна точка на самопознанието и контрол не е добре развита в "изток" смисъл на думата, желанията се променят както слайдовете в kaleydoskope- Вие просто нямат представа за истинската си цел и тяхната подчиненост. Ако не знаете какво точно искате - първите думи на магическа формула нарушени, че нищо не е невъзможно.Ако, след като действие, можете да разберете, че нещата не вървят така, както predstavlyaetsya- проблем в липсата на познания на обекта, които не са подчинени, отново taki- в нивото на вашето развитие, но развитие в "западната" смисъл на думата. Във втората част на формулата narushena- просто мислех, че знаете как да се постигне желаното. Отново нищо.

Ако не се действа, като причината за това е безкраен вътрешна война между волята и мързел, най-вероятно наистина искаш нещо друго или подсъзнанието защитава ви подсказва, че знанията си за това как да се постигне не толкова пълна, колкото изглежда. Може би сте просто уморен, len- един вид лимит "мана (магическа сила)" лице. Може би просто трябва да се отпуснете, да се мисли по-добри начини за постигане на целта, може да се наложи да се повиши привлекателността на целта - работи заедно с подсъзнанието. Deystvuyte- и успех!

Не е ли удивително, че просто желанието на магия разработени ум не може да устои, освен ако не е абсолютно непреодолима пречка? И причината за това е по-развита, толкова по-Непобедимият преодолим! Това има много добри примери в книгата Психология Левин-той обяснява как е обучен ума да се види развитието на заобикаляне, така че да не се придържаме непреодолими си препятствия.

Всичко това, както се казва, е много, много добра новина. Но по-нататък - дори и по-вкусни.

Трябва местоимението "It" в магическа формула. Думата "това" - която се използва в езика (и магически formule- разбира се, също), за да се каже "нищо", "всеки", "всички". Сега аз, като истински магьосник, вземането на "е" нещо много интересно - и вие ще видите чудо.

Както можете да се насладите на магическата формула, където вместо "е" заместена "развитието на съзнание?" Нека се опитаме, че вън. Така че:

Ако аз знам какво искам, в съзнанието ми през цялото време да се развива, и знам точно какво е необходимо за развитието на съзнанието на всяка крачка, и Аз ще го направя, аз съм човек с високо развита съзнание.

Не мислите ли, че ние току-що е открил тайната на гений? Включително и бъдещите си genialnosti- Ви повеля за вашите желания! Между другото, признати гении ни доста се съгласяват, цитирам: ". Talant- гений е един процент и 99% пот"

Сега едва ли можем да по-подробна - необходимо е да се дъвче вкусни.

Сега, каза, че най-важното нещо - вие - създателят на раждането, тъй като всичко, което правим, и ако искате можете да станете и Великата Твореца. Смятате ли, дори не знам как. Може да се изгради и да унищожи цялата miry- реални, виртуални или въображаем - само трябва само желание да се направи поетапен план, но работим усилено, здраво след нейно искане. Това, което сега сме готови да ги обменят? На много пари и злато затвор за висока ограда, която много от така наречените богати хора се заключват в собствената си свободна воля? На идиотски привилегия да се създаде с помощта на протеза власт над другите творци, вместо да развиват собствената си подарък да направите? За живота в непрекъснатите досадни "развлечения" удоволствия? На тихо място в топла и добре нахранени писалка прасе? На наркотична или алкохолна лудост? Има все още макар и всякакви други възможности, и аз имам въображение пресъхна - (? Това е за ограниченията на въображението си и си мислиш за това), "без limitus homus ...».