Как да се отървем от животните, вълна Домашни любимци

Как да се отървем от руното

Как да се отървете от косата
Как да се отървем от руното

И това, което би могло да бъде по-зле котешка и кучешка козина целия апартамент. Той се придържа към дрехите, с мека мебел за килими и е във въздуха навсякъде.Не струва много да се страхуваме, че прибирайки четириног приятел, можете сами да обрече на вечна война с вълна. В момента това "главоболие" може лесно да "излекува". Как да се отървете от космите от животни и нашия разговор ще отида.

Но този трик е да стои на последно място, и най-важното, както сте разбрали, грижа и почистване.

Как да се отървете от космите от животни

Как да се отървете от косата
Как да се отървете от космите от животни

И ако косата надделя, най-вече за вас, ви мързел, а не обвинявам котка с куче. Това важи и за миризмата в апартамента. Не е почистен навреме за вашия домашен любимец, а след това да се насладите на уникалния "вкус". Проблемът не е домашен любимец. В крайна сметка, ако той може да почисти след себе си, а след това със сигурност, че ще бъдат премахнати. Тук бях малко разсеян, ние ще продължим нашата тема.

Нашите домашни любимци са склонни да избледняват, но само два пъти в годината, през пролетта и есента. Така подредени от природата. Но ако косата ви притеснява за една година, след което животното не е наред със здраве. Ние трябва да търсим причината. Един от тях е храната. Приятелят ти нещо явно не е достатъчно.Какво да се хранят котката ви, можете да проверите тази страница

Дори и да сте хващали на коте на улицата помияр или кученце, не си правят труда и отидете на посещение на ветеринар, който ще съветва витамини и хранителни добавки за укрепване на косата.

Как да се отървем от руното

Как да се отървете от косата
Как да се отървем от руното

Ако апартаментът е горещо и сухо, всяко животно се хвърли в него много по-интензивно.

Ако срешете кожа на животното поне пет минути всеки ден, ще забележите, че проблемите стават много по-малко от шест. В крайна сметка, гребен косата вече не пада върху дивана и няма да се появи на любимия си пуловер.

Освен това, в допълнение към различни четки и гребени могат да бъдат закупени Furminators пра-просто и най-ефективният инструмент за разресването на умрели котки и кучета и други животни.

Как да се отървете от косата с помощта на Furminators

Как да се отървем от кожа облекло.

Навлажнете дланите и прекарват по дрехите на ръка. Това е най-лесният начин. За по-сложни случаи, има ролки и адхезивни ленти. Е, особено ценни предмети трябва да се съхраняват в техните случаи.

Как да се отървем от вълна килими и мека мебел.

Вашият верен помощник е прахосмукачка. Но преди да започнете, можете да поръсите вашия килим малко сода за хляб. Вълна става по-мека и че ще бъде лесно да се премахне. Хубавото е, антистатични: вълна пръчка няма да бъде, и това е по-лесно да се съберат на прахосмукачка.

Как да се отървете от космите от животни

Как да се отървете от косата
Как да се отървете от космите от животни

И в заключение искам да предложи свой собствен начин в тази борба, въпреки че не го харесвам всички. Когато аз живях една котка и две кучета, аз съм така: налива в купа с вода, взе пемза, ние излъскване на петата, стана на четири точки, пемза потопени в съд с вода и бавно се мести из апартамента и се почистват своите килими. Ефект-съвършен.

Това е всички тайни.

За да обобщим: за да се отървете от косата не трябва да бъде мързелив, и най-важното е адекватно да съдържа любимите си животни.

Домашни животни я "ядат"

Ще се интересуват от четене: