Как да се научите да победи стачките

Традиционно удари релеф проникване през външната страна на топката, когато е ударен от двете игли 1 и 3. Особено ценени последователни форми капка - първи пин 1, спадне, а след това пин 3. За да се постигне този резултат, е необходимо да стартирате топката, така че да се достигне първо, когато влизането страна пинове 1, а след това щифтовете 3. когато капка топка склоновете на форма с данни за кегелбан 5, измества наляво, че е много важно да се постигне добро скорост топка.Централният щифт е ключът, а ако остане състояние, стачка не може да се брои. В идеалния случай, те отмени една топка да удари през есента съседни фигури, създавайки ефект на къща от карти. Кегелбан 1 пада върху болт 2, който пада върху болт 4, 7 сривове болт, който е последният от едната страна на триъгълника. Номер 3 попадения за кегелбан 6, което запълва броя 10, чупене на втората страна. Средният триъгълник се разпада след отскока на топката в щифтовете 9 и попада свален номера 5, удари 8 точки Така цялата триъгълника оформя в същото време унищожен, оставяйки не една постоянна игра на кегли - това се нарича настоящия стачката.

За да научите как да победи стачката, изберете целта и тичам право в купа нея. Тъй като най-малкото отклонение на топката в избраната крива може да развали хвърлят изберете метод хвърля нарича "топка кука", при който върху повърхността на сферата остават следи под формата на малък кръг, полукръг или пълен кръг. Полукръг е "златната среда". За да го овладее, при повдигането на топката, представете си циферблата върху него и го изпратете на палеца до 11 часа, като се обърна по посока на часовниковата китката.

След поставяне на пръстите на топката трябва да се вземат, за да проследявате правилната позиция, която ще изпрати топката право към избраната цел. Право стъпка крак напред, като натиснете на топката назад, а след това изтеглен напред левия му крак в същото време да изпрати топката към изводите. Когато актьорите първо място е необходимо да се освободи палеца, а след това всички останали - в същото време топката не могат да бъдат хвърлени бурно, защото най-важното в изпадането на стачката - посочване на вектора на движението си с помощта на ръцете, насочвайки топката към правилните игли.

Основната цел на боулинг е да се изгуби, хвърляне на специален балон, максималният брой на игли и вкара големи букви. За да играеш боулинг, е необходимо да се учи на техника за хвърляне на топка и правилата на играта.

Как да се намери


  1. Преди мача избран на изискваното тегло на топката. Обикновено, теглото на топката трябва да бъде 1/10 от теглото на плейъра. Трябва да се отбележи, че по-тежки топката, толкова по-лесно е да го контролира по време на изхвърлянето.
  2. Нормално топка има три дупки, които трябва да поемат пръстен, средни и големи пръсти. Палецът преминава напълно през отвора, и пръстена и средата само към втората фаланга. пръст на индекса и кутрето са поставени свободно на повърхността на топка.
  3. За да изпълни добър удар, трябва да се вземе топката в дясната си ръка, като се поддържа втората си ръка и да пада до нивото между гърдите и талията. Вашето право лакът трябва да се притиска към бедрото.
  4. Играта включва десет кръга. Във всеки кръг, играчът произвежда два хвърля топка, освен десетия кръг, който може да включва три хвърля: допълнителна ролка се извършва след плюеше стачка (щифтове съборени при първия опит) или резервни части (пинове съборени за два изстрела) в десетия рунд и броят само за десети кръг на резултатите.
  5. Ако играчът не успее да повали всичките колчета на две хвърля топката в един кръг, на сцената остава отворен.
  6. Спечелени точки във всеки един етап се записват като суми pinfall и бонус. Куршумът, които не са били нокаутира всичките колчета, броя на точките, е равен на броя на щифтове почука. Играчът получава бонус точки, ако избие някой удар или резервен. В един удар е десет точки и бонуси, е равен на броя на щифтове събори играч два наказателни удара. За един резервни части, натрупани от десет точки и бонуси под формата на броя на щифтове повали от играча в следващото хвърляне на топката.
  7. Максималният брой точки, на пишеща машина в един кръг, е тридесет (ако играчът удря три предупреждения подред), както и цялата игра - 300 (дванадесет стачки нокаутира в един ред). В действителност, за да играе боулинг с отлични резултати (над 200 точки) е възможно само в случай на няколко последователни удари нокаутиран, която е мярка за върхови постижения.
  8. Точки за счетоводната отчетност на автоматична система, всеки показва резултата от хвърлянето, крайния резултат, както и други изчисления на екрана, която се намира над пистата.


Боулинг - спорт популярен сред хората, далеч от конкуренцията. Той стана едно приятно преживяване за петък вечер в кръг от приятели, както и повод да се срещнат стари другари и колеги. Възможността да се играе боулинг се постига с течение на времето, но за да почука няколко стачки ще ви помогнат няколко трика.

Как да се намери

Носете свободни дрехи и обувки. Резултат от филмите не зависи само от способността да играе боулинг, но също така и на вашия комфорт. Дрехи не трябва да пречат на движението, както и обувки - да се плъзгат по повърхността. Не забравяйте да се промени обувки в предложените маратонки, в противен случай има шанс не само да пробие носа, но също така и да плати глоба.

Изберете "вашата" топка. Стаи топки за боулинг не е определен точно така - те се различават по тегло. Изберете оптималната тежест, топката трябва да бъде нито твърде светло (така трудно да се управлява) или тежка (може лесно да бъде преумора гърба или рамото).

Уверете се в изходно положение прав. Вземете топката, вкарвайте пръстите си в дупките, така че кутрето и индекса бяха на топката. Направи си поза в определен ред. Краката трябва да са леко свити в коленете, малко на ляво отпред, вдясно - положена назад и леко в дясно. Вашият поза трябва да бъде равномерна, като се наведе назад, да предположим, лек наклон напред. Ball безплатно ръка държи на гърдите по-близо до водещия рамото. Станете малко вляво от центъра на пистата.

Вземете една стъпка на десния крак, а вторият се пада в ляво. С тази стъпка, издърпайте дясната ръка с топката назад и надолу. С подхода на третата стъпка на фаул (отделяне на пистата от групата за бягането) и се хвърлят с ръка напред.

Хвърли топка между двете централните линии на пистата. В този случай, не бързайте да вдигнете ръката си, "прекарат" топка направо протегната за ръка. Позицията на ръката ви определя посоката на топката, така че е важно да го огънете напълно в лакътя и насочена точно в центъра.

Не се притеснявайте, ако стачката не излезе от първия път. Всички въпроса в преживяването. Всеки път, актьорите ще бъдат все по-добре. Основното нещо е да се изгради правилно отношение и поддържа тялото сглобени.

Играта на боулинг често е придружено от алкохолни коктейли. Това не е най-добрата комбинация, тъй като боулинг - това е спорт, а това е щам на органа, който не може да се комбинира с алкохол. Оставете напитка да празник по случай победата на един отбор или най-добър резултат сред приятелите си.

Боулинг - спортна игра, същността на която е да се свали топката на StartUp боулинг, разположена в края на пистата. Модерната форма на боулинг, придобити в края на ХIХ век, и това е прототип на една игра на кегли.

Как да се намери

Изберете вашата топка, тъй като това ще зависи от шансовете си за спечелване. Всяка топка има три дупки за средата, пръстен и палеца - те трябва да са годни ли перфектно оразмерена за лесно плъзна топката с ръце, а в същото време не е нужно да го стиснете силно, докато държите. Обикновено жените са подходящи за топките 8 до размер 10, и за момчета съответно тежки.

Вземете правилното позиция. Retreat 4 крачки от фаул. Като правило, преди пистата има специална точка на обслужване наръчник за начинаещи стъпки. Бъди прав, краката, взети заедно. Дясна, която ви държи топката, завоя под ъгъл от 90 градуса, така че четката с топката гледа към вас и е успоредна на пода. С лявата си ръка държи топката малко.

Следвайте правилното послание на света. За да направите това, стъпка 4, като се започне с десния крак. По време на която трябва да се намали до лявата ръка, изправете право с топката и да я получи обратно на подателя. Последната стъпка се извършва преди фаул левия крак, докато седят малко по левия му крак и изпрати топката в центъра на триъгълник на щифтове. Десният крак трябва да остане в същото права линия и да се върне за левия крак.

Опитайте се да повали колкото е възможно броят на щифтове от първия опит. Затова трябва да се стремим към центъра на триъгълник на щифтове. Въпреки това, когато извади топката по-добре да не погледнем щифтовете и специални стрели, боядисани в началото на пистата. Ако първият опит за изчистване на стачка (10 пин) е включен, за втори път е необходимо да повали останалите щифтове.

Играта се състои от 10 кръга (FAME) за всеки участник се дава 2 опита за изпращане на топката. След всеки кръг или стачка щифтовете се върна. В последния кръг на играча може да получи повече, трети опит да изпрати топката, ако е нокаутиран стачка или напълно липсваше. В крайна сметка, ние изчисляваме общия брой точки за всеки участник.

Общият размер на точки в края на играта е броят на щифтове повали и бонуси. По време на стачката, например, има 10 топки и бонус, равен на броя на щифтове съборени през следващите две снимки.