Как да се научите английски език бързо, независимо, ефективно, дори ако нямате талант за езици

Статии Как да учат английски бързо.

практически съвети

Хората често ме питат какво да правя, ако наистина имате нужда, за да научите чужд език, но не и езикови умения. Имам доста говори и пише за него, но да обобщим всичко казано по някакъв начин не работи. В този опус, аз ще се опитам да се запълни тази празнина и да поговорим за това как да се научите чужд език себе си. Тъй като английският е най-често срещаните и в търсенето, например, аз го избрах.Хората в състояние на чужди езици там. защото ние всички се научили да говорят на руски, а дори и много хора с интелектуални затруднения да се каже, да четат и пишат, дори и ако един и същ език, но разликата е, тогава какво? Но има изобилие от мързеливи хора, които се възползват казват, че те не са в състояние да се скрие мързела им.
- Е, аз бях в състояние да, и това е всичко, да науча през годините, но резултатът е минимален, ако не и нула - така казват мнозина си представите. Език,-то изглежда, че това е необходимо.

Така че продължавайте са "неспособни" в кръг: Учители - курсове - самоподготовка, но нещата са там. Не се обиждайте, за Бога, но мързелив мозък, въпреки че в други случаи може да се наложи по-трудно работник. Какви са причините за това какво се случва и какво да направя, за да оправя нещата?

Първо трябва да се реши, ако имате нужда от език като цяло. Ако отговорът е да, тогава напред към борбата с мързел. Ако имате някакви съмнения, да вземе един клас или. и не бъди невярващ. в противен случай няма да има никакви резултати, просто не чакайте, защото не е необходимо да се чака, и да вървим напред!

Тук podskazochku:
  • Туристически или туристически услуги.
  • Проучване в престижен университет в чужбина.
  • Приятелство, любов, семейство с чужденец.
  • Футбол игра, например, на Манчестър Юнайтед.
  • Работа в чужбина.
  • Работа в мултинационална компания или частен международен бизнес.
  • Работа в националната компания, изисква познаване на чужд език.

Върви уверено към целта си и паралелно да научат езика. В същото време, опитайте се да се насладите на този процес, това се отнася не само за изучаване на езици; всяка работа или обучение са много по-ефективни, ако се направи с удоволствие.

Уплашен? Нищо! Възрастните могат да се научат много по-бързо децата, тъй като те са в състояние да го направи по-съзнателно и подреден. С това изследване, езикът може да се научи за една година до ниво, близко до подкрепата! Само имайте предвид, че работи в този случай ще има пълен ефект.

Сега, за работа. Ако се започне от нулата, да започнем с азбуката и произношението. - е в основата. Всъщност, всеки език се състои от звуци и звуци са представени чрез букви, а на английски всичко по-скоро произволно :). Съществува мнение, че азбуката - е за начинаещи ", и аз го имам в училище имам." Гледката е погрешно: без знанието на азбуката е много трудно да диктува да запише своя външен име, прочетете съкращението, и е невъзможно да се направи пълно използване на речника.

И сега е времето да се разкрие пред вас един прост, но "строго секретен" технология. Отделните думи, за да учат е безсмислено! Word извън контекста не носи никаква информация, паметта ни е подредена така, че ние помним само това, което ни интересува. Чрез контекст искам да кажа не само предишния и следващия текст, но също така и от конкретната ситуация. Например, думата "червей" Риболовът е едно нещо, но за механиката на работа с червячно колело, е друга. Аз не говоря за думата "отклонение" (тръгване на влака, пощенски и. Естествените излитане), но дори и това не е важно, най-важното е, че думите се учат много по-бързо, когато те са в единицата. В този модул може да бъде едно изречение, и може да бъде с две думи. Много добро съчетание на съществително с прилагателно или съществително с глагол. Но само на блокове това не е всичко, най-интересното е, че те трябва да бъдат непредсказуеми ", разрушена на покрива." Например, нещо като: Бял крокодил, водка дойде. Мислете за български народни приказки или приказка Корней Чуковски:А пачи крак
Взехме мача
Към морско синьо отиде
свети синьо море.

Пълна глупост, но ние всички знаем, ако не всички поемата, а след това, във всеки случай, това строфа от сърце. Защо? Да, именно защото делириум, защото събужда въображението.

И тук е поемата на английски език:

Ding Dong Dell,
Pussy в кладенеца.
Ако не ми вярвате,
Отиди да има миризма.

Смисълът е: котка падна в ямата, които не вярват, отидете миризма. Не е много хубаво стихотворение, но заради!

Аудио-Class можете да попълните вашия речник, с помощта на
специално подбрани комбинации от думи и фрази.

След като постига първите резултати, ще се почувствате, че процесът на учене се превръща в навик и това е страхотно! В края на краищата, ние не само може, но трябва да се научи за цял живот, обаче, по-късно по този въпрос. Но най-важното, че вие ​​ще получите - това е неописуемо чувство на наслада от вратата и придобитите знания и опит ще бъде от полза в живота.

Много се препоръчва да се използват карти - тези малки картонени кутии, в които, от една страна, за да напишете едно изречение или дума на английски, а другата на руски. Може би може да се използва като временна проучване ръководство, но те са склонни да, бръчки и загубите, те са трудни за управление, така че книгата, по мое мнение, това е по-удобно и по-надеждни.

Транскрипция запис. но не го пише навсякъде, да пестите време - пиша само там, където можете лично да се съмнявам, произношението, защото Ти водиш тази книга за себе си! Желателно е да се използват конвенционални транскрипционни признаци, например, IPA. но можете да излезе със свой собствен или да използвате българската азбука. Въпреки това, българските букви, ако едва ли можете да предават всички тънкостите на английски произношение.

И сега е време да се говори за мързел: тя ни следва навсякъде, дебнат зад всеки ъгъл, и ние сме слаби и безпомощни същества винаги са радостни да й помогне и са готови да се отдадете! Мързелът е необходимо да натиснете, въпреки умората и мързел .... Да, всички ние работим, ние се уморяват, но дойде у дома през нощта, все още може да се моделира най-малко половин час, за да научат езика. Но часа сутринта, според много експерти, са по-ефективни за учене, но може да има като един се оказва. И, както е споменато по-горе, не забравяйте за настроението, научете се да се насладите на процеса на обучение, а след това всичко върви по-лесно и по-забавно.

Друга важна забележка: ако наистина искате да научите английски език бързо и са готови да жертват всичко останало, да го направи си приоритет, за да маркирате няколко часа на ден и не работят на границата, да не забравяме, обаче, се паузи. Намери майчин език, да общуват с тях в лично или неприсъствено чрез Skype, Yahoo Messenger или ICQ. Така ще видите забележими промени след 3-4 седмици.

И още веднъж за възрастта: идеалната възраст да научат езика - 1 месец или малко по-рано (децата слушат родния си език преди раждането), за да изучават чужди езици, както и на всички останали от годините става все по-трудно, и все пак да научат езика на всяка възраст , Но, както вече знаем, при възрастни има друго важно предимство: те знаят, или най-малкото трябва да знаем защо те се нуждаят от езика и да го научи по-интелигентно и целенасочено.

За всички по-горе, можете да добавите любопитния факт, че хората, които притежават едно или повече чужди езици, статистически живеят по-дълго и са много по-малко вероятно да страдат от старческа крайно изтощение. Мозъкът, подобно на други части на човешкото тяло за нормална работа изисква постоянно обучение.

Успех във вашите проучвания и интересни събеседници в различни градове и държави!