Как да се научите английски език на собствените си - практически съвети

Често хората казват, че те наистина трябва да научат езика, но те не разполагат с възможности. Не забравяйте, неспособен да езици не се случи. Просто по-често при изучаването на чужд език, които хората използват погрешен подход.Как да започнете да учите английски?

Първо се определи дали имате нужда от език по принцип. Ако е необходимо, и не бъди невярващ, в противен случай успех няма.

Научете как да се забавляват, докато се научим езика. Тя е много по-ефективно, ако вътрешно езика с удоволствие, например, слушане на хубава песен, или просто разговор с приятел. Вашият девиз? "Всичко, което се прави в изследването на англичаните - само с удоволствие".

Тайните на един успешен метод за усвояване на езика

При изучаването на езика неизбежно поставя въпроса за избора на метод. Съвременни методи могат да бъдат разделени на 2 групи: комуникация (говори) и класически (последователно граматика чрез четене и транслация).

Тези методи имат своите предимства и недостатъци: привържениците на свободно общуване, но дават възможност за много грешки в граматиката, а класическият метод на вербалната комуникация трудно поради страха от граматични грешки. Рецептата тук е един: да се говори и да говори, дори и психически.

Целта - да се мисли на английски език.

Фондация на изучаването на чужд език

Тук са 5 крайъгълните камъни на успешното развитие на англичаните:

Как да учат английски език

Не забравяйте - строго не се препоръчва за усвояване на повече от 2 страници с правила за деня. Опитайте се да почувствате радостта от това да разбере правилата. След това, в продължение на 2 дни да я използват, когато е възможно. Дръж се на масата на неправилни глаголи, така че тя често хваща окото.

Съвпада с приятели, да общуват с тях на английски език в ICQ, Twitter и Skype. Това е много полезно да се пишат есета, особено за тези, които искат да преминат специален международен изпит по английски език (TOEFL, IELTS). О, и - пиша SMS на приятелите на английски език.

Вижте само какво ви харесва. Избягвайте скучните истории от учебника! Научете как да използвате речника - разглежда всички случаи на използването на думата си обрати на фразата. За бързо разширяване на лексиката - създаване на тематични групи от думи (пазаруване, времето, хранителни), като ги записвате на карти.

Главната особеност на обучение говорни умения - забавно, когато общувате. Посещение на английски клуб, където хората идват само за да говорите на английски на чаша чай. Тя също е вариант - чат през Skype или ICQ. Много полезна - проверени.

Любовна филми? Вижте ги в оригинал! Слушайте любимите си песни и да се опитаме да разберем тяхното значение. Много е полезно да гледам новините (Би Би Си, Си Ен Ен), в която се съдържа словото и образа, което улеснява възприемането. Както показва практиката, на няколко месеца, ще можете лесно да разбере 80% от новините. В допълнение, има прекрасна радиопрограми и лекция на различни теми; те пропускам онлайн - изберете от интерес.Как да учат английски език

Искате ли да научите бързо и ефективно на английски? Придържайте се към простите правила:

  1. Долу страх
  2. Да се ​​използват всички възможни източници
  3. Потопете се в атмосферата език
  4. Практика чат на живо
  5. Направете упражнения с тестове
  6. Запис

Разгледайте ги в детайли:

Ние всички сме уморени, но трябва да се работи през нощта - опитайте се да обособяването половин час, за да научат езика. Опитайте с различни методи за запаметяване, измисли свой собствен, да се насладите успех. И тогава английски проучване ще се превърне в завладяващ свободно време, а резултатът просто ще ви удиви.

И това, което методи използвате за самостоятелно изучаване на английски език.

За най-мощният бонуса

Здравейте скъпи приятели, моето име е Жана! Чудеше се как да се бързо и ефективно да научат английски език? Всичко, което знаех, не се смейте, английската азбука, четене, транскрипцията и моменти от образованието множествено число съществителни. Ясна представа за това, което се случва и не работи.

Исках да се получи престижна работа - предпоставка познания по английски език. Много курсове не са дадени положителни резултати бързо, разбрах от отрицателни отзиви на хората. Целта ми е да учат английски език за кратко време. Село мисля къде и как имам нужда от урок по английски език.

Опитах се да се научи, но резултатът е минимален. Назъбени думи и фрази, и нищо друго. Отидох на курсовете по чужди езици лингвист-I. Правилно вдигна за мен програма учител ми помогна да разбира езика и се научават да изразяват своите мисли. И аз най-накрая преодоля езиковата бариера.

Здравейте. Бих искал да споделя опита си! През лятото, след училище, аз и моята сестра-близначка, родителите му, изпратени в чужбина, за да учат английски език. Скоро ще започне институт, и в училище, за съжаление, не е получил необходимото ниво на знания, не се страхуват да си позволят (възползвали нас преминават в услуги в Европа агенция (Pass ЕС) и честно казано не съжалявам! Избрахме Лондон. Въпреки че имаше много предложения, както се казва относно всеки вкус! сме помогнали организира документите за износ, а ние изберете правилната програма, посветена на подпомагане на изпитите! ние се върна у дома си почина, с много приятни емоции, видяха забележителностите, и най-важното да подобри познанията ни, за да се превърне в много доверие д усещане, успешно издържали изпитите.

Благодаря за съветите, много правилни мисли! Yourself да учат английски език е много истински, най-важното - е мотивацията и самоорганизацията. Така че аз преподавам себе си, да чете книги, да слушате подкасти (на TED.com), да гледате филми и телевизионни предавания (на ororo.tv), изучаване на граматиката (при Граматика-учител) и практикуване на разговорен групови уроци по Skype (от Englishdom училище ). Основното нещо - това е един цялостен подход и истинско желание, а след това всичко ще се окаже!

Голям информация! Не бих идват от, трябва да се стремим да постигнем целта си. Език не е изключение. Точно така, не всички се оказва. Основното нещо - не се страхувайте от грешките си, и да говори, говори, говори ...

Започнах да уча английски на собствената си, но проблема ми е, че съм зле възприемат информация за слуха, така че всички аудио уроци са изчезнали наведнъж, и да се учат от учебници не са имали достатъчно търпение, но имам сериозна мотивация. Помогна само курсове по английски.

А там, където можете да прочетете за тези курсове? Аз също не работи сам. Говорейки никой да практикуват, и за мен това е много необходимо.