Как да се направи ваза, ваза постепенно изтегляне молив

Как да нарисувате ваза с цветя

Как да нарисувате ваза с цветя

Урок "Как да се направи ваза" в областта на молив, понякога с свежи цветя в вази, са всички ученици от училището по изкуства. Снимки вази са добър образователни материали за изучаване на симетрия и перспектива, както и създаване на обем в равнинен двумерен равнинен изображение.


Нека се опитаме да се направи ваза и постепенно се научите как да се направи триизмерни обекти. И за боята може да е интересно да се сложи във ваза с цветя рози или всеки друг цвят и дори букет.
За по-привлекателна фигура ваза, добавят модели по стените му, той може да бъде под формата на цветя.
В бъдеще, можете да излезе с ваза или srisovat друга форма, но само след този урок.

1. начална картина маркировка

Как да нарисувате ваза с цветя

Ваза изглежда на снимката е много проста, но да се направи това правилно, трябва да имате добро око, да се знае, сложните правила на симетрия, пропорции, перспективи и техники даде обем при лица с помощта на сенки. Така че трябва да излезе с една проста рисунка симетрична схема, правилната форма на вазата.

Първо трябва да се направи от основните линии на маркировката на бъдещата картина на ваза. С други думи, необходимо е да се направи хоризонтални линии, които определят горна и долна граница, както и най-широката част. шията линия на отвора, което трябва да се направи малко по-тесен от долния подкрепа ред. От това следва също, че всички линии са симетрични по линията разделяне на ваза половина.

2. Ограничаване на височината на линия

Как да нарисувате ваза с цветя

3. предварителен очертанията на ваза

Как да нарисувате ваза с цветя

Според предишните контурите, да приблизителната форма на ваза. Може да се наложи да се определи по този път, така че трябва да го направи само като кликнете върху иконата на молив. Имайте предвид, че в една ваза по-късно "сложи" цветя и следователно фигура врата зад цветята ще бъде почти невидим, но сега трябва да се направи тази част напълно. В същото време, начертайте основата на вазата.

4. Стесняване контур тираж вази

Как да нарисувате ваза с цветя

Сега малко по-прецизна врата и основната форма на фигура вази и можете да започнете да мислите как ще се направи модел. Модела, можете да изберете по желание, моят модел не е задължително изготвят. Когато излезе с модел дизайн, първо се направи молив само основни насоки, които допълнително prorisuete цветя или украшения.

5. Как да си направим ваза обемна

Как да нарисувате ваза с цветя


В тази стъпка, вие трябва да създадете обем за една ваза. Вземете меки моливи и да определи от коя страна на вазата се пада на светлината. Светлинни страна няма да има сянка и сянката ще бъде засенчен от принципа - Колкото обекта от източника на светлината, сянката ще бъде по-дебел. Аз не правят сянка, тъй като изготвянето на таблета, но мисля, че можете да се справя.

Винаги, преди да приложите сянката на обекта в кадъра, представете си, от коя страна ще падне светлина. В области, по-отдалечени от източника на светлина, сенките ще бъдат "дебели" и обратно. Обърнете внимание на гърлото на вазата. Вътрешността на устата трябва да се закриват, така че дупката се откроява рязко, тъй като тя получава малко светлина, сянка трябва да бъде по-силна. Е, след вазата, когато рисунката е напълно завършен, можете да нарисувате цвете, роза например. На нашия сайт има поука за това как да се направи една роза.

6. Фигура ваза бои или цветни моливи

Как да нарисувате ваза с цветя

Имайте предвид, че моделът трябва да бъде проста, а не "прилив" в очите, защото това не е основният елемент на фигура вази. Сега можете да рисувате на модела с молив и да започне да се прилага под сянката на вазите стената, за да се направи двумерен обем на изображението.

Как да нарисувате ваза с цветя

Как да се направи една роза в етапа
В този урок ние ще бъдем в състояние да направи една роза в етапа. За да започнете, нека да си спомним, че розата е съставен от листенца, долепени един до друг. Това е най-голямото предизвикателство на рисуване. Опитайте се да се направи ваза с роза, само с едно цвете и ваза модел трансформира. Тя ще стане много по-привлекателна.


Как да нарисувате цветя
Цветовете на модела могат да бъдат показани като цветни букети с сложна комбинация от сортове. Колкото повече разновидности на цветя в букета, така че е по-ярка и по-разнообразни. В този урок ще научите как да рисувам цветя в един букет на етапи с молив. За да цифра е завършена, поставете букета във ваза.

Как да нарисувате ваза с цветя

Маргаритки рисунка с молив
Лайка перфектно украсяват всяка ваза. Неговата проста рисунка може да се използва, за да се създаде модел на ваза. Изготвяне на етапи, първо с молив, и след като са боядисани с цветни моливи или бои, вие определено се получи реална букет от цветове от лайка.

Как да нарисувате ваза с цветя

Начертайте Star молив
Тя ще изглежда толкова лесно да се направи звезда, но се опитват да изгладят, правилна форма, за да го направи без да четете този урок. Малко вероятно е, което получаваш. Фигура звезди е най-лесният урок за това как да използвате сенките да се направи обем двуизмерен образ.


Как да се направи Графити стъпка по стъпка
В днешно време графити е много популярен сред младите хора, но не всеки може да направи графити красив и стилен. Нека се опитаме да се научите как да се направи графити върху хартия с молив, а след това боядисване на получените надпис боята или цветни маркери.

 • Как да нарисувате ваза с цветя

  нов урок
 • Как да нарисувате ваза с цветя

  Рисунки на деца
 • Как да нарисувате ваза с цветя

  Илюстрациите на плочата
 • Как да нарисувате ваза с цветя

  Известни личности
 • Как да нарисувате ваза с цветя

  Рисуване техника
 • Как да нарисувате ваза с цветя

  Рисуване на животни
 • Как да нарисувате ваза с цветя

  Рисуване цветя

 • интересни факти
 • Как да нарисувате ваза с цветя

  оцветяване

 • рисунки с молив

 • фигури боя

 • речник

уроци по рисуване за поделенията: