Как да прехвърлите изображението от хартията, върху всякаква повърхност

Как да прехвърлите изображението от хартията, върху всякаква повърхност

Как да се премести на чертежа

Новият начин за прехвърляне на печатна модел (образ) на всяка повърхност. например бои, дърво, метал, стъкло, стена, бутилка, и т.н. Нека разгледаме метода на предаване, модел от примера на платното.Преди да започнете работа с хартия отпечатан модел върху него (изображение) трябва да залепите на самозалепваща се лента на обратната страна (долната снимка). Това е много важно и необходимо да се гарантира, че хартията не се деформира по време на прехвърлянето.

Следваща той се нуждае от платно. Това не е задължително да е платното. Трансфер на рисунката може да бъде дърво, т.е. само върху дървена дъска или плочи от дървесни частици. В основата трябва да се грундира. Например, използването на рамка с кърпа. Нанесете боята на платното с четка и разпространение на боята на повърхността. Така че, в този процес, постепенно грундирани рамка. Но за това, разбира се, не е необходимо да се използва водоустойчив стена боя, акрилна боя много подходяща. Равномерно грундираната субстрат трябва да изсъхне напълно. И тогава тя трябва да се прилага и разпространява по повърхността на слоя мастило (изображението по-долу).След боя се разпространява, основите трябва незабавно да бъде натиснат, за да чертеж или модел, към основата (на снимката долу). И по такъв начин да се даде на боята да изсъхне напълно (до сухо). Между другото, изображението трябва да бъде отпечатан с лазерен принтер, защото мастилено струен принтер се отмива с вода.

След изсушаване, можете да премахнете лентата. а останалите слой на хартия трябва да бъде намокрена с вода и наводнения хартия внимателно, като се внимава да не се повреди на изображението, отстранени от повърхността, картината остава в боята. Можете да експериментирате и да се опита да се извади хартията с гъба, но това може да стане само на ръка.

Ние препоръчваме: