Как да се намали вашите нокти на котка в домашни видео клипове, снимки, ако той не е дал да се избегне надраскване

Не се притеснявайте, процедурата не е болезнена за котката, и изтриване на стари, ексфолиращ ноктите ви доставят до облекчение на животните. След няколко седмици, нокти на вашия домашен любимец да растат отново, но сега по-силни и по-здравословен.Как да се намали ноктите на котка в дома ножици гилотина, гилотина

Ужасно израза "гилотина" или "гилотина" - в действителност е много удобно устройство за рязане на ноктите на домашни любимци. С такъв инструмент, за да отрежете ноктите на котка - това пет минути най-важното, за да бъдат внимателни и внимателен. За да не се навреди на кръвоносните съдове, намиращи се в нокътя и не предизвикват нокът раздяла, нарязани необходимо холдинг гилотина строго перпендикулярна на нокътя. По същия начин, печалбите и почиства нокът, разположени върху вътрешната страна на крака.

Как да се намали ноктите на котка със специални ножици, kogterezki

Специални ножица или нокторезачка се вземат в дясната ръка, така че палецът на лоста. Cat сложи на ръцете си и леко натискате лапичката, принуден да освободи ноктите. Внимателно разгледа нокът, за да видите на началната граница на пулпата. Поставянето безжизнен нокът част перпендикулярна нокторезачка инструмент острие. Силно притисна машинката за лост за нокти и отсече част от планираното нокът.Как да се намали ноктите на котка ножици

За рязане на ноктите на котка е по-добре да се използват специални нокторезачка ножици. Ножици, за разлика от конвенционалните ножици, нарязани плоски и прави нокът впоследствие разслоявания. сортове нокторезачка произвеждат много, така, преди да използвате този инструмент, което трябва да проучи внимателно инструкциите, приложени към нея. Основното нещо е да не се повреди нокътя при рязане на маса. Ако границата е трудно да се види неговото начало, но това често се случва при котки с тъмни нокти, е по-добре да играят на сигурно, и нарязани само част от остър нокът дълъг около 2 мм.

Как да се намали ноктите на шотландския котката

Шотландски котки са много хитри. ги привикнат към хигиенни практики, включително пили за нокти, всичко е просто. Маникюр шотландски котка е по-различно, отколкото се грижат за други роднини на ноктите си. Основната стригане не вреди на производството на целулоза и се поставя в кръвта й съдове. За да бъдат внимателни, това няма да се случи, защото ноктите на котките от тази порода, както и на границата между прозрачната част и гангрена на пулпата може да се проследи много ясно.

Отрязаното нокти при котките