Как да се намали вашите нокти добри съвети

Няма съмнение, че в наши дни грижа за ръцете е една от любимите забавления на всяка жена. момичета обожават често носят ноктите си, за да ги украсяват, за да им даде форма, която ще изглежда красива. За да бъде най-красивите нокти, жените често се чудят как да намалят нокти. Тази дейност изисква добра концентрация, не е случайно нарязани на кожата, ноктите болка, и знанията на някои важни правила, които могат да направят живота по-лесен за представителките на нежния пол.Как да изберем пила за нокти

За да се знае как да се подаде ноктите трябва да изберете пили за нокти. Материалът, от който е направен, може значително да повлияе на хода на процедурата, състоянието на ръцете си след нея. Въпреки факта, че на пазара има огромно разнообразие от пили за нокти, които помагат да се даде под формата на покритие, точно ги zapilivaem, има някои важни нюанси:

 1. Инструменти, изработени от стъкло, подходящ за всеки, дори на човека, който не знае как да се подаде на ноктите. Най-голямото предимство на този начин е, че тя леко, безопасно трион плочи, което им позволява да изглежда красива. Изборът на този пила за нокти, няма никакво съмнение, че ноктите все още ще бъде дълго време изложена на неговото влияние. Този инструмент е перфектно нарязани на много години. В допълнение, пила за нокти, направени от стъкло, изглежда много привлекателен от гледна точка на естетиката на.
 2. метална пила за нокти е идеален за по-опитен човек, който вече знае как да се намали чинията правилно. Въпреки факта, че стоманата е много силен, че е трудно да повреди, твърде много налягане може да увреди нокътна плочка, за да предизвика разпадането му. С такъв недостатък, ноктите ще започне да изглежда красива само след серия от намаляване процедури. А много по-добра инструментална стомана да се справи с присадката на покрития върху ръцете си, да им даде желаната форма, без риск от получаване ранени.
 3. Керамични инструмент, за да подадат по ноктите, много полезен за покрития, които често са податливи на разслояване, различни заболявания. Благодарение на откритите ръбове стане по-трудно да губят старата крехкостта, крехкост. За съжаление, керамична пила за нокти категорично не са подходящи изкуствени плочи, тъй като тя не може да лекува своята красива форма. Ако кожата до табелата съдържа мъртви клетки, които са отлющени, можете да ги почиствате правилно този керамичен инструмент.

Както и с пила за нокти


За да се разбере как да се подаде нокти правилно, вие трябва да изберете най-подходящия материал на базата на индивидуалните характеристики на личността.

-важните правила

Има няколко важни правила, които трябва да знаят всяко момиче преди правилно изрязани нокти. Техните знания ще й помогне да се избегнат опасни ситуации по време на процедурата, не по-малко пагубни последици:

 • ако се порежете капака на нокти правилно повече от един път в продължение на 7 дни, след което веднага ще забележите, че те стават по-крехки;
 • Абсолютно забранено е да се даде някаква форма на мокрото покритие, или конче тях - много скоро може да започне да се разслояват плоча;
 • често трябва да използвате пила за нокти на стъкло и керамика. Стъкло инструмент ще ви помогне да се отстранят недостатъците форма плоча и се смила керамично покритие;
 • когато гъба е по-добре да се използва пила за нокти от стъкло или пластмаса, за да точат средства за подаване;
 • да намали правилно, трябва да се провери как се държи пила за нокти в ръката си. Палецът трябва да се поклонят дъното си, когато другите пръсти нежно държат я отгоре;
 • Винаги трион правилно само в една посока, за да не се нарани капака на ноктите.

Ако последователно промените посоката на рязане, това може значително да отслаби ноктите, дори да променят формата си.

Както и с пила за нокти

трион технология

За правилното и безопасно рязане, което трябва да се движат циркуляра от ръба на средната фаланга.

 1. По време на обработката, пръстите на ръцете трябва да намалят само външната страна на плочата. Инструментът не докосва пространството от вътрешната страна, пила за нокти трябва да е перпендикулярна на повърхността.
 2. Когато тя направи няколко движения на инструмента, трябва да натиснете от другата страна на която е заета от обработката на горните ребра табела, а след това внимателно да компенсирате това място.
 3. Струва си да припомним, че капакът на нарязани правилно имате нужда, от единия край до центъра, а след това се премести в другия край на нокътя, вършат същата манипулация с него. По време на процедурата, е необходимо да се спазват мерките за безопасност и се следи внимателно, за да се пила за нокти, за да работи правилно.

Какво да правите, ако се изисква специфична форма

Ако едно момиче иска да направи плочата по-необичайно, можете да им дадете определена геометрична форма, която изглежда оригинално. Намаляване на разходите, в зависимост от каква форма е избрана.

Както и с пила за нокти

 1. За да изрежете ноктите квадрат, имате нужда от малко дребен им ръб, файл за нокти и след това да го изпратите до центъра на града. Когато такава манипулация се извършва с двата края, е необходимо да се направи на осевата линия на плоска и хоризонтална. Само в този случай, квадратни нокти ще изглеждат добре.
 2. В случая с овални покрития трябва да действа противно, ще започне от ъгъла на чинията. Когато корица ръбове са загладени, трябва леко заоблени център. Ако всичко е направено правилно, пръстите на ръцете изглеждат малко по-дълго от обикновено.
 3. Въпреки факта, че ноктите с заострена форма е достатъчно неудобно да се направи, че не е толкова трудно. Това е просто страничен отрязани краища към средата. Cut може да спре, когато върхът на печалба достатъчна остротата на.

Струва си да припомним, че острите нокти могат лесно да причинят вреда, нанесена самонараняване при подаване процедури.

За да фаланга изглеждаше хубаво, определено трябва да знаете как правилно да се справят с разрязване на нокти. За да ги намалят, че е удобно, хубаво момиче, не трябва да забравяме за безопасност.