Как да се лекува възпаление у дома, на път за вкъщи

Как да се лекува възпалението себе си
Остър гноен-некротичен възпаление на космения фоликул и мастната жлеза се нарича кипене, не Уен. както някои смятат. Тази болест не е рядкост, и тя страда от много голям брой хора.Ако имате свежда трябва да следим внимателно лични хигиенни правила и да се справят с втвърдяване.

Забележете, че точката на кипене не може да се случи под мишница. Много хора бъркат това заболяване с другите.

Пазва - любимо място на място хидраденит поддръжката му - възпаление на апокринните потните жлези. В този случай, не трябва да се опита да излекува болестта на техните собствени. най-добре да се консултирате с медицински специалист за помощ.

Какво е възпаление?

Най-неприятните - появата на заболяването в носа. Причината може да е хронично заболяване, понижен имунитет, както и различни имунодефицитни състояния.

Как да се лекува възпалението себе си

Оставя се да кипи носа - е възпалителен процес. която се влива в меките тъкани на главата. И това може да доведе до нарушаване на процесите на доставка на мозъка кръв. Характеризира се с мекия си заболяване подуване, болка и увреждания на меките тъкани.Тя изглежда като цирей? Виждам, че е много трудно и е необходимо да се консултирате с лекар, особено ако тя започва да се отвори.

Сварете е открит: какво да правя?

Външният вид на абсцес на кожата, понякога може да предизвика паника, а когато тя се спука, а след това всичко може да доведе до ужас. Въпреки това, всичко се свежда може да се лекува.

Правилното лечение се свежда традиционните методи помагат да се избегне операция в бъдеще.

Не забравяйте да отидете на лекар е необходимо, ако кожата около точката на кипене се изчерви, ако в него са кръвни линии, ако телесната температура се повишава, имате диабет или ако сте подложени на лечение с антибиотици, или наркотици, като например кортизон.

Как да се лекува възпаление бързо

На първо място, избършете кожата около възпаление на алкохола и алкохолен разтвор на Зеленка грес. Отърви се от косата около точката на кипене. Ако възпалителният процес е в началото, че е необходимо да се смазва тинктура от йод.

Мехлем с антисептични средства трябва да се приема само след откриването на огнището и да го освободи от гнойта. В началния етап на зачервяване е много добра живовляк листа, фиксирани мазилка на кожата. Когато генерирана абсцес перфектно помага мехлем Вишневски.

Тя не трябва да се опитват да предписват сами антибиотици. Не загрявайте или се вари на пара вкъщи. Използвайте топлината може да бъде само с разрешение на терапевта.

Можете да вземете топла вана за дълго. След няколко сесии той ще разкрие абсцес и той ще направи nemnogognoynoy течност. Не може да се отвори независимо заври, тъй като това може да се счупи на капсулата и след това инфекцията се разпространява по цялото тяло.