Как да се изолират гараж вътре инструкциите правилните видео монтаж с ръцете си, толкова по-добре да се изолира

Гледайки данните в тази таблица, можем да кажем, че, например, сгурия блок провежда топлината 17 пъти по-добре от полистирол. Казано по-просто, 6 cm стиропор замени метрова стена на сгурия блок.Разбира се, цената е най-добрият материал е значително по-висок, отколкото техните колеги по-евтини, обаче, толкова по-скъпо на изолацията, толкова по-малко е необходимо, за да го слой.

Roll изолация лесно се реже с нож в обичайните

В допълнение, има и друг еднакво важна характеристика - топлинната инертност. С него, означен със скоростта на промяна на температурата на повърхността на материала, с течение на времето. Тази цифра зависи от масивността на структурата (колкото по-голям е, дългосрочен стената се загрява).

Горните съображения могат да бъдат формулирани в единична правило: изолация на стените от вътрешността на гаража трябва да се направи така, че топлопроводността на материалите отвън е намалена, и топлинната инертност се увеличава.

Съвет: Можете да, например, първо се уверете, слоят на цилиндрични блокове, разширени глина близо него, и отгоре на това да се сложи полистирол.
Това решение ще издържат много ефективно околната среда.

Ако се придържате към по-горе правила, а след това в стаята няма да направи студен въздух отвън, и топъл, за да излезем навън. В резултат на това тя формира един вид термос. Разбира се, тази информация не е достатъчна, така че ние ще продължим да се разкрие в детайли как и какво да се изолират от вътрешната страна на гаража.

Материалът на пяна е толкова гъвкав, че тя се използва за да се справят с почти всяка

Основните етапи на

С цел да се затопли въздуха е гарантирано в стаята и студа не може да влязат в него, трябва да се изолира цялото пространство. По-долу на процеса ще бъде разгледан на етапи.

Първото нещо, което ние препоръчваме да се изолират портата. тъй като те са основните дистрибутори на студен въздух. В повечето гаражи получаване заварена дебелина порта метал от 2,5-3 mm.

Този продукт почти не осигурява изолация (с изключение, че не преминава вятър), поради което се нуждае от подходяща изолация.

Това трябва да се направи, както следва:

 1. Cut пластмасов филм (не тънки 0, 8 мм) ленти. Дължината им трябва да бъде по-малка от височината на 1-1,5 см отвор порта, и ширина от порядъка на 20-30 см.

Важно: ако направите лента е твърде тесен, те ще се придържат към изпъкналите елементи на автомобила, както и с широк ще бъде изключително неудобно да се работи.

 1. нарязани лентички са монтирани върху дървена релса с помощта на строителни телбод. Това се прави така, че лентите се припокриват един с друг при 1,5-2 см.
  Те трябва да се придържаме достатъчно здраво, че да не изостават с времето.

Съвет: полиетилен може евентуално да бъде заместен с твърдо вещество или мушама.

Полиетиленови не се страхува от дори най-тежките студове, така че тя се използва дори в далечния север

Ръководството е най-добра позиция, както е показано на тази снимка

 1. Пяната е обезпечен с лепило (по-добре да се използват специално предназначени за тази цел, който се продава в бутилки със спрей). Въпреки това, можете да използвате други аналогии - най-важното е, че листовете да прилепва плътно към метала.
 2. Лепене пяна, трябва да се запечата внимателно фугите с помощта на пяна. След това, на нагревателя се затваря по-плътен материал, например, ИЙЛ или тънки дъски. Те са фиксирани върху водачи предварително направени с малки нокти.
 3. В края на портата може да се боядиса някоя боя, ако желаете. По-добре е да се използва водна основа проби, тъй като те не са токсични.


Ако имате метален гараж, стените му са изолирани по същия начин, както портата. Въпреки това, ако стените са направени от всякакъв каменни материали, изолация е необходимо да се направи по друг начин.

С изолация на стените справя пяна, с изключение на местата, където има високи температури (например, близо до отоплителни печки). В такива места, се препоръчва да се използва стъклена вата плоча.

Така че, направете всичко необходимо, в следната последователност:

 1. Преди да се изолират по вътрешната стена на гаража, за да бъде произведен от вторичните дъските летва (20x20 мм до 30х30 мм). Те трябва да бъдат инсталирани около стените на периметъра, със стъпка от 80-100 см.

Не можеш да направиш ръководството, и веднага се залепи на пяната. Въпреки това, тази мярка ще се отрази на силата на стените

 1. След това, между ръководството, което трябва да се придържаме на пяна, оставяйки дори най-малките пукнатини. Тя може да се реже с нож редовно.
 2. След това, което искате да се защити изолацията от външно въздействие. Най-добре е да се използват листови материали (гипс влакна борда, GCR, пластмасови и т.н.), тъй като няма да е лесно да се определи по монтиран релсов път.
 3. Фугите трябва да запечата чаршафите подсилени лента, а след покриване на повърхността на мазилката. Въпреки това, ако се желае, могат да бъдат покрити и други довършителни материали.

Когато изолацията на стените на гаража от вътре е завършен, можете да започнете да работите на покрива. Веднага трябва да се каже, че това е изолиран като стените.

Достатъчно, за да залепите на пяна върху него и да заковат листов материал ръководство. Все пак трябва да се разбере, че покривът не е желателно да се инсталира на тежки материали като GCR, тъй като тя може да падне. По-добре е да използвате обикновен шперплат чрез завъртане на винтовете.

Получената разликата трябва да бъде запечатана с пяна

Ако покривът е направен от бетонни плочи, рамката трябва да бъде инсталиран с метални ъгли. Те трябва да се фиксира върху болтовете и винтовете, които са завинтени в пластмасови дюбели.

Ако решите да използвате изолация фибри, не забравяйте, че тя се нуждае от допълнителна пара и хидроизолация. За тази цел тип Izospan пароизолация филм (с негова помощ, често произвеждат изолационни балкони). Той ще трябва да го закрепете с пистолет щапелни.

Няколко съвета за вентилация и отопление

Освен изолация гаража трябва да се вентилация, което ще премахне вредни газове и пари, и да се предотврати образуването на кондензат. Можете да направите естествена вентилация, която ще се извърши по-горе задача.

Нейните основни принципи са както следва:

 • Изпускателните клапани трябва да се поставят не повече от 10 см от тавана.
 • Издухване дупки трябва да са на височина 8-10 см от пода.
 • Горните отвори трябва да бъдат на максимално разстояние един от друг, за предпочитане в противоположни краища на стаята.

Вариант на естествена вентилация за гараж с проверка яма и мазе

Можете също така да се монтира комбинирана вентилация, която осигурява по-добра производителност. Той се различава по това, че изпускателния клапан поставена в електрически вентилатор, който би изтриване "изгорелите" въздухът от гаража.

Изолация на стени от вътрешната страна на гаража - не е единственото необходимо условие за комфорт в него. Необходимо е също така да се мисли за правилното отопление.

Ако гаража се намира в непосредствена близост до къщата, той може да бъде свързан с обща отоплителна инсталация. Все пак трябва да се има предвид, че тази мярка ще се увеличи с 25-30% от енергията на натоварването на системата. Ето защо, трябва да се консултирате със специалист, преди да направите тази процедура.

Не забравяйте, че инфрачервени нагреватели трябва да бъдат монтирани на тавана

Sym популярно решение днес е електрическо отопление. За да направите това, без значение в кое място и гараж, който е особено важен за дистанционно от град кооперации.

Тя се състои в закупуването на отоплителни уреди, като например:

 • Гореща въздушна пушка.
 • Радиатори маслени.
 • Стена (или под), електрически конвектори.
 • Инфрачервени нагреватели.

Имайте предвид, че оборудването се нуждае от мощен напрежение, така че да даде допълнителен генератор, ако е необходимо.

заключение

Имайте предвид, че оборудването се нуждае от мощен напрежение, така че да даде допълнителен генератор, ако е необходимо.

заключение