Как да разберете дали можете да повреди или зло диагнозата на око от себе си у дома

В живота има моменти, когато недостатъчност редуват с несгодите и неизбежно започват да се чудят дали не може да има причина за това в черна магия. Много от тях са далеч от магически хора си задават въпроса: Как да разбера дали има щети или злото ви сами вкъщи око? Разкриват истината, която помага да се народната мъдрост. На прост уред, използван в продължение на векове в Русия, ние ще ви кажа в тази статия.Знайте, че имам у дома

Три от най-верният начин да се определи въздействието извън дома

Симптомите на черна магия

Знайте, че имам у дома

Не си струва всички неуспехите обвинявани от заболяването и разваляне. В действителност, това е направено много рядко, а може би и "Черно банда" поради вътрешни причини.

Първо трябва да се разбере, че уроки и разваляне са една важна разлика. Hex е в състояние да "залепи" на човека, по случайност, но щетите вече е умишлено вредят на черна магия.

Има доста общи симптоми, които се чувстват веднага, когато ви удари отрицателно въздействие.

Признаци, как да знаете, че имате увреждане или уроки:

 1. Умора, летаргия, слабост;
 2. Умората, емоционална депресия, раздразнителност;
 3. Здравословни проблеми;
 4. конфликти;
 5. Депресия, загуба на жизненост;
 6. Финансова нестабилност;
 7. Проблеми с възпроизводството.

Но в действителност, повечето от симптомите могат да бъдат признаци на бери-бери, умора, хормоналната недостатъчност.

Ето защо, има магически ритуали, които да ви помогнат да се отговори на въпроса: как да разберете дали е време за вас, или уроки у дома? За да използвате точна диагноза един от следните е методи.

Знайте, че имам у дома

Снимката отпечатано не само лицето на човек, но енергията му поле.

Това е един от най-лесните начини. Вие ще трябва:

 • Измийте, какво би лицето ви е чиста и без грим;
 • Обличане в светли дрехи;
 • Персонализирайте вашите мисли по позитивен начин. Няма начин да изпълняват магически ритуали в състояние на гняв или тъга.
 • Вие също ще трябва свещ от пчелен восък.

За да разберете дали можете да повреди или лошо око на снимки, трябва да се вземат свещ и да го заведе на снимката.

Обърнете внимание на пламъка на свещ, ако тя започне да пуши или изскача, тогава ще има отрицателно въздействие. Но не се радвам, да се хранят, че не се е случило. След церемонията, обърнете внимание на самата свещ, ако беше черни ленти, отрицателен е.

снимка на човек, освободен в съд с чиста вода в продължение на 5-10 минути. Ако след този период се оказа, тъмни и кални петна, така че повреда е. Колкото повече от тези пети, толкова по-силно отрицателно. Изображението трябва да се остави във водата, така че енергията си бавно, но сигурно ще се почиства.

С яйца

Яйце е най-добрият начин да се установи щетите и уроки. В допълнение, чрез жълтъка могат не само да премахнете отрицателен, но и донесе разруха.

Какво е това чудо и многофункционалността на този продукт? Не всеки ще бъде в състояние да даде отговор, макар и да е съвсем проста.

Eggshell въплъщава енергията на човешката кожа - аура, която изпълнява функцията на защитна духовното и физическото състояние на отрицателен смущения.

Пиле яйце, което ние приемаме за даденост в ежедневието, ще помогне за идентифициране на причината за проблеми, най-важното, за да знаят как да работят с тях.Традиционният метод има няколко предимства:

 1. Наличието на стоки;
 2. Лесна за изпълнение;
 3. Ясен отговор на въпроса.

отрицателна разпростиране

Обърнете сурово яйце, е желателно да има само разрушена пиле в дясната длан и каза:

"Scram - но не разточва на яйцето, но отдясно наляво, от запад на изток, от западната страна на източната страна, с север - юг, от ангел към демон. Кажи ми истината, истината за състоянието (кажете името). "

Знайте, че имам у дома

Разпространението на негативните кокоши яйца - много често срещана техника в традиционни лечители.

След тези думи, пускане в действие на човека, това е, Roll яйцето върху тялото. Движението трябва да е чист, без излишно бързане, кръгова посока на часовниковата стрелка движение.

Има известна последователност от движения, които трябва да се спазват. Редът на движението:

След като сте навити яйце над тялото, да вземе една чиния и я разделят. Ако жълтъка от обичайния цвят, и неговата цялост не е счупен, а след това няма причина да се притеснявате. Но ако масата на тъмно, облачно, с частици от кръв, вашата аура се влияе отрицателно.

С яйце и вода

Така че има ли начин малко по-сложно, но и доста ефективна. Имате нужда от чаша вода, яйце и удобно място, където можете да отседнете.

Всички действия са желателни за извършване на около прозореца на банята. Това несъмнено е най-доброто място. Ако ритуалът се извършва в домашни условия, а след това трябва да се извърши до прозореца.

 • Счупете яйце без да се счупи жълтък в чаша с вода;
 • Стъкло на течност се поставя в горната част на главата, предварително позиционира себе си удобно на стол или табуретка;
 • Натиснете брадичката към гърдите и поддържане на плавателния съд, след като е прекарал около 3-4 минути. Не мърдайте.
 • Внимателно извадете стъклото и го сложи на масата, опитвайки се да хлабав тегло.

След това се запознае със съдържанието на чашата:

 1. Ако водата е ясно и на жълтъка на място, а след това са чисти. Корупцията отсъства.
 2. Тънък нишка като придатъци докладвани светлина увреждане;
 3. Жълтък в долната част, и протеинът имат до прежда - Blight Средната гравитацията;
 4. Черните петна и въздушни мехурчета не показват сериозни щети на протеина. Такива вреди се прави с надеждата, че ще бъде изпреварена от провал и нелечими болести.
 5. Ако протеинът е налице или жълтък цвят червен, щетите се основава на кръвта. Създаден да се гарантира, че животът ви е в агония.

Ако се установи повреда, vyplesnite съдържания на стъклото в тоалетната и се измиват добре стъклото. Ако е бил идентифициран увреждане, се препоръчва да се отърве от очила за добро.

За венчален пръстен

Знайте, че имам у дома

За венчален пръстен, можете да научите дали е налице отрицателна личност.

Този метод помага за идентифициране на болестта с помощта на златна халка. Препоръчително е да го взема при един приятел, който е един женен повече от пет години да живеем заедно, без сериозни скандали и предателства. Златото е с висока чистота. Бижута пръстен и база в повечето случаи дава фалшив отговор.

За да звъни ви помогне да определите отрицателно въздействие, диагноза трябва да премине на къщата в пълен odinochestve.Energetika други хора могат да предотвратят.

Пръстенът трябва да се намали в бехерова чаша с вода и се държи в продължение на около един час. Това ще ви помогне да го изчисти от собственика на енергетиката. и го дава много увереност в резултата. Докато пръстенът е изчистено, е необходимо да се свали грима и се измива 3 пъти.

Преди отколкото как да се получи пръстен от стъкло, прочетете седем пъти парцела:

Фактът, че ударът, след магии. Без възстановяване!

и след това се изсушава водата. След това затворете очите и пръстен слайда по бузата. Признаци на влияние не е добър човек, ще излезе на бял свят на определен цвят лента:

 1. Черната лента - означава влиянието на черна магия, която се налага на вас черно разваляне;
 2. Ако забележите зеленикав оттенък, това не предвещава нищо добро доброжелател ти завиждам на ръба на унищожение;
 3. Червената лента. Корупцията, наложено от някой от семейството, като у дома си. Особено страшно, ако никога не е напускал платно за около един час.
 4. Когато бузата на бялата лента, какво да се притесняваш, вашето енергийно поле чист.

Всички методи, описани тук, да помогнат за определяне на щетите и уроки не е едно и също поколение. Основното, което да се придържаме техника и вярвам, че най-добрия резултат.

Ако от един от горните методи сте определили повреда или уроки, разумно да се консултирате със специалист, който няма нищо лошо, за да бъде в състояние да ви помогне.

Ако имате въпроси или нужда от помощ в настоящата ситуация в живота, можете да се консултирате с нашите специалисти.

Спомням си, аз отидох на врачка преди и тя просто се дразнели с мен развалят яйцето ставам. Сега прочетох и мисля, че ако това е възможно да се извърши самата ритуала и по принцип, нищо сложно, всичко е просто и ясно. Като цяло, всички тези уроки и брак - това е толкова ужасно, след като тя се чувства като съвсем друг човек.

Просто реших да се провери, взе яйцата, селски и направи по двата начина, описани по-горе. като не намерих нищо, добре, поне не петна от кръв, и така нататък. Въпреки това, аз наскоро много уморен и много нервен постоянно се е превърнал, но мисля, че това е така, защото от студа, тялото ще бъде много пролетта. но начинът, много ви благодаря. Не пропускайте да опитате и близки ..

Добре дошли! Помогнете моля. Аз го направих с едно яйце. Жълтък е обвит в бял протеин, протеин като варено. Нагоре от нея има както паяк и единично балон с въздух директно отгоре. Какво би могло да бъде? Имам през последната година имаше много наред с него.