Как да разберем черти на характера на човек, съобщава

Това, че той "носи"? Понякога изглежда, че са глупости, но повярвайте ми - важна за Вас информация за лицето.

Сега, повече комуникация протича във виртуална среда. Професионалния и личния живот, образование и свободно време плавно се премества в Интернет. Ние предлагаме комфорт и спестяване на време под формата на програми за комуникация (Skype, Viber, WhatsApp), сайтове за запознанства, "платформи" за обучение онлайн.Всичко, което правим е готов за това? в състояние да разберат мъжът и емоциите си, без да виждат лицето и не гледам в очите му ли сме?

Ако не сте твърде запознат с "в реалния живот" хора, интернет свят - още повече. Важно е въпросът за сигурност и спокойствие, както и производството на висококачествени, надеждни данни.

Бях използването на сайта за комуникация и сайт за запознанства. Имам си собствен цел - да се подобри на чуждия език и да научат повече за културата и живота в други страни и семейства (нещо като психо-лингвистично интерес). Всеки, който се намира на такива сайтове също имат някакъв интерес (тя винаги). Но не всички се съобщава и призната в нея, тъй като тя не е печеливша.

Пример. Тя е всъщност търсят богат чужд съпруг да я подкрепят. Той се интересува от редките срещи по неутрална територия. Истината няма да изглежда привлекателна и в двата случая (I отдаде почит на тези, които все още се казва).Изходен, така че е по-лесно да се направи знак "За целите на сериозна връзка." Неразбирането и разочарование в този случай е гарантирано в продължение на поне една от страните. Освен ако не сте един от тези, за които опитът е само добро и полза, дори ако то е отрицателно (лично аз съм в полза на такава позиция). След това прекрасно. Обикновено чувам упреци към тези "глупави" сайтове в интернет и, въпреки че е - едно и също нещо да се оплакват от планетата Земя, а не на хората, които я обитават.

Грижи и четат между редовете и да открият истинските намерения на истината, дори и в места, където се опитват да се скрият.

Прочетено: 8 начина да се интересуват момичето Pen

Ние разполагаме с ресурси и нивото на спестяване на енергия автоматично предпазва от (често го правя по инерция) ненужна информация и хората.

Просто улов на сигналите. "Ей маце ... хвърлят повече снимки", "Какво точно се занимаваш? Така че в края на краищата това е вашият ресторант? "... Online, вие ще бъдете помолени важен въпрос достатъчно бързо, че няма да си губи времето напразно.

Ако човек пише с много грешки и не използва основни думи на учтивост, не може да се очаква, че в живота (отношение може да присъства в настроение и когато ви е удобно).

След като сте решили по своя собствена позиция и направи свои собствени правила и граници за удоволствие и комфорт на комуникация, а след това около тях да се събират само най-необходимите хората, които ги правят и искат същото. Този вид "проверка", но се уверете, че имате правилния "сито".

Идентифицирайте техните намерения, принципи и желания е важно. Все пак, не забравяйте, че дори по-важно правилно да го предаде на другите!

Прочетете: Как се провежда тайна кореспонденция в света, където можете постоянно наблюдение: методи Edvarda Snoudena