Как да поправите чадъра у дома

Днес аз ще ви кажа как да се поправи вашия чадър у дома usloviyah.Tochnee вие ще знаете как да поправите машината, освен ако чадър zakryvaetsya.A Сега нека poryadku.Seychas ви научат как да поправите собствените си ръце чадър.Ако имате чадър, но е установено, че той се е износила, няколко съвета, могат да помогнат за отстраняването му. Така че, не е необходимо да си купи нова шапка, ние можем да ремонтира съществуващите. Времето е непредсказуемо време на време, и искал да вали може да се превърне в проливен дъжд с поривите на вятъра, които могат да причинят чадър безполезни. Най-накрая стигнахме до къщата, се подготвят всичко необходимо за ремонт на чадър. Ровят за боклук и сте сигурни, да се намери един чифт счупени и отдавна изоставена чадъри, подробности за която можете да използвате.

Как да се ремонтира една машина, ако чадъра за счупени спици

Най-често не успява част от механизма, наречен "флейта спици". Преди известно време, спиците са изработени само от стомана и те могат да траят много дълго време. Днес, тази част на капака може да бъде изработен от евтин алуминиева сплав или пластмаса. Ремонтите се правят на тази част от механизма за чадър не е твърде трудно. Никога не изхвърляйте старите чадъри, дори и ако те са напълно неизползваеми. Именно от такъв стар чадър може да извлече някои детайли. В този случай, можете да вземете една игла, която ще бъде идентичен с този счупен. Ако чадъра на страна донор не е нужно, можете да получите на металната тръба. дебелината му трябва да е 5-6 мм. Този телефон може да бъде закупена от магазина или да направите от старата антена. Сега, когато бъде намерен заместник спици, можете да направите ремонт със собствените си ръце чадър.

Както otremontirovat

Изправете краищата на спиците и ги сложи на тръбата, да ги затегнете с клещи.
може да са необходими механизъм Ремонт чадър ако разхлабените нитове. мед или месинг се използва за производството на нитове, но ги прави твърде тънка, което води до загуба на отвори за нитовете. Как да поправите автоматичен чадър в този случай? Ремонт необходимо веднага, в противен случай млатилото спици може да късат тъканта на чадъра. Веднага след като забележите проблема, използвайте малката жица. Леко стоманена тел или силна нишка необходими за запечатване на краищата.

Как да поправите чадър автоматично ако протрит резба

Можете да използвате игла и конец. За по-траен бод може да отнеме стомана низ или парче от въдицата. Този неуспех е един от най-простите, но това е това, което прави, не го игнорирате и да се отложи корекция на заден план.
Когато сплавта за производство на чадър части достатъчно добре, в крайна сметка ще намерите на място платове от ръжда. Въпреки, че проблемът с малка, но как да се отървете от ръждата не са известни на всички. Избършете петното с лимонов сок и изплакнете под студена вода.


Както otremontirovat

Мръсотия може да се промива с амоняк чадър разрежда във вода (1 литър вода polstakana алкохол).
С течение на времето, материята може да се носят. Ремонт чадъра автоматично в този случай е много проста, тъй като тя се занимава със собствените си ръце Ремонт на чадъри за няколко минути. Вземете един прозрачен лак и разходка до местата, които са станали безполезни. Суха чадър е необходимо само в полу-затворено състояние. Това е да се гарантира, че платът не е прекалено опъната или залепени.

Това се случва, че премахване на щети на себе си е много трудно. Например, може да се превърне дефектен или горната част на върха на дръжката на чадър. След ремонт на машината чадър по-добре в студиото, като може да се наложи нова част производство. Можете да търсите сред приятели, може би те имат стари счупени чадъри, а вие успеете да намерите в дясната част. Ако тя се разпада автоматичен механизъм за ремонт, е необходимо само в работилницата. За щастие, такава поправка автоматична майстор чадър трудно да се направи.

Как да се поправи една машина чадър ако платът е разкъсан

Ако протрити или скъсани тъкани навес на чадъра, тогава ще трябва да се прилагат на пластира, или вземете нишката на един и същи цвят, и директно свързване на краищата на дупките с шев.

Шият кърпа необходимо в затворен чадър не, описан, въпреки че може да изглежда на пръв, и по-удобно. Лепенката трябва да се наложи от външната страна на чадъра и кърпа latki трябва да вдигнеш синтетичен, plaschovku или фини нишки, в идеалния случай по-добре да се вземат тъкан от друг стар чадър.

Как да се поправи една машина чадър, ако тя не е затворена

Чадър-машина не е затворен. В този случай, проблемът често се крие в счупения Изказаха. Лесно е да го поправим с сегмент на метална тръба. Изправянето краищата на спиците да ги съответства през тръбата и стяга съединение обезопасителни клещи.

Чадър се държи затворен поради опората. Ако елементът не успее да работят, е необходимо да натиснете бутона за заключване и да го премести по-близо до дръжката. След това, трябва да премахнете заключването продължава, да я изправите и да настроите всичко на мястото си.

Както otremontirovat

В някои случаи се определи качулка машината може да различи цялата структура. Обикновено, тази ситуация е свързана с неправилното използване на продукта. Ако не го затворете с помощта на бутона предвиден за тази цел, както и използването на сила може да се скъса нишката вътре. В резултат на това машината чадър не се отваря.

В този случай е необходимо първо да се разтвори спиците, като ги освобождава от закрепване проводник. Тогава щифт е изтеглен в основата на спиците, и оста на чадър проби се отделят от горната му част. В този случай, не трябва да се внимава да се изважда и да не губят малки части. Дръжката също е изключен. След смяна кабел чадър да се съберат правилно.

Как да поправите счупен чадър автоматично, ако бутона


В съвременните чадъри често това се случи заключване счупване, който спира да се въздържат чадъра затворен. Този проблем също могат да бъдат елиминирани. За да направите това, натиснете бутона за заключване и рязко движение, за да го преместите в страната на дръжката. След това трябва да се огънат заключване, нежно я изправите и оставят назад. Въпреки това, ако ключалката е изработен от метал с лошо качество, тя ще спаси ремонта не трае дълго.
По-добре е да се замени ключалката. За да направите това, отново, ровят в килера, там могат да се отклоняват стар чадър с разбити спици, но с ключалка. по начина, описан по-горе, да разглобява и отстраняване на клипа и плъзнете на любимия си чадър. Освен това събира и дизайн в първоначалния вид и усещане. Механизмът трябва да работи както трябва. Както може да се види, за да поправи фаворит чадър е съвсем реална. Въпреки това, трябва да има някои умения. Не всяка жена ще бъде в състояние да се справи с тази задача. Повечето хора не желаят да губят време и тичам до магазина за чисто нов чадъри.

Въпреки това, за да изберете добър чадър, който няма да се прекъсне след два или три обекта в дъжда не е много лесна задача, колкото изглежда. Въпреки това е друга история, която изисква отделно разглеждане. Ремонт счупен чадър в този случай не е най-сложната изхода