Как да планират сватбата на техните собствени - стъпка по стъпка списък и пазаруване, фото и видео

поколения мъдрост казва: сватба се случва веднъж в живота, така че трябва да бъде идеално. За да го приложат на практика, е желателно първо да отговори на въпроса, как да планират сватба, че на много малки парченца, за да получите незабравим празник? За да създадете приказна сватба трябва да работим усилено, за да се сложи на душата в обучение, но и въображение, нерви, време и енергия.Списъкът с нещата, които трябва да извършите

Първото нещо, което ще научите в процеса на сватбата прекарат така наречената "маркетинг разследване." Разбира се има и такива двойки, които вече въплъщават идеите си в реалност. Прочетете подобни истории в интернет, да разберете трудностите на булката и младоженеца обикновено как те планират честването и как да решават проблеми. Около шест месеца преди датата на сватбата насрочено седнете и започнете да пишете скрипт, наречен "Как да планират сватба."

През шестте месеца преди сватбата

Успешни събития са планирани предварително. И сватбата също е повод за загриженост. Защо трябва да започнете да планирате тържество толкова рано (за шест месеца)? За да се избегне 90% от проблемите, свързани с недостатъчен празник преднамереност. Шест месеца летят от, така да продължат с изготвянето на списък с приоритетни случаи невъзможно.

 1. Взема решение за датата на тържествена церемония.
 2. Ако искате да се премине на церемонията църква, разберете какви дни са увенчани младоженци,
 3. Ако на следващия ден след планираната сватба пътуването, проверите наличността на полети на тази дата билети. Колкото повече, че 6 месеца преди датата на пътуване можете да закупите билети с прилична отстъпка.
 4. Изследване на фирмите, които са ангажирани в предоставянето на сватбени услуги във вашия район, сравни цените, а не да харчат това ценно време, точно преди сватбата.
 5. Проверете със семейството си, независимо дали е на тяхна страна до финансова подкрепа за разходите за предварително план и приходи.
 6. Направете предварителен списък за гости.
 7. Погрижи се за фигурата си, посетете фитнеса, за да погледне към сватбения ден перфектно.
 8. Направете таблица на разходите, предварително да се знае колко пари са необходими за планираната почивка.

Сватба стъпка по стъпка ръководство

3 месеца

Три месеца преди сватбената церемония отиват на регистратор и да кандидатстват за официална регистрация на брака. Не забравяйте да маркирате с половинката си тази важна стъпка в живота на една малка празнична вечеря в уютен ресторант. Ясно планират следващите си стъпки, за да се избегне всякаква непреодолима сила. Така че нищо не е забравено, продължи да напише сценария за бъдещи сватби. Така че, за 3 месеца преди датата, трябва да:

 • изберете една църква за сватба, ако това е предвидено;
 • за да обсъдят подробностите с свещеникът на церемонията в църквата;
 • организира търсенето на сватбена рокля от "тече" на сватбени салони на града;
 • Ако не се намери правилния модел, моля свържете студиото и да направи индивидуален шиене на роклята на мечтите си;
 • купите в магазина юбилейни брачни халки;
 • привлече желязо съгласие на всеки един от свидетелите;
 • окончателно одобрение на списъка с поканените гости;
 • организиране на печат-покана за сватбата;
 • започнете да търсите банкетна зала;
 • развие булка цена скрипт.


Сватба стъпка по стъпка ръководство

2 месеца

Когато има 2 месеца преди сватбата, добави неудобството от булката и младоженеца. Планиране на сватбената церемония изисква следното:

Два месеца преди сватбената церемония трябва да имат, за да се получи костюм за младоженеца и булката трябва да е готов. Аз загубих значение въпрос, откъде да започне. Но на този етап на планиране важен въпрос е как да се хване. Ако времето не е достатъчно, за да измести някои опасения относно "раменете" на специализираните агенции на сватбата или включени в плана, такава възможност.

Сватба стъпка по стъпка ръководство

Когато оставащото един месец, бална зала и меню би трябвало вече да бъдат одобрени и всички детайли на интериора на банкетната зала са били купени, според ранно планиране преди сватбата. Тази сватба е най-важният период, когато отново да извършат повторна проверка елементи вече са приключили, и да организира ново:

Няколко дни преди насрочените тържества се грижат за шампанско за гости на разходки и фотосесии, направете план за сядане гости на банкет, разпределени новите обувки, попитайте за прогноза за времето. В деня на сватбата не се тревожете, защото вие очевидно планира дейности, така че да го направи! Основното нещо - не забравяйте да вземете паспорта на секретаря и пръстените.

Сватба стъпка по стъпка ръководство

Стъпка по стъпка съвети за организиране на вашата сватба

Сватбата е успех, в процеса на планиране трябва да бъде цел. За този препарат трябва да се разглеждат много внимателно, внимателно да разчита на всички, дори и най-малки разходи. Ранното планиране ще бъде за вас един вид навигатор, разбира се, не си заслужава да се отклони. Единственият начин да се вписва в бюджета, без да харчите излишни пари и да прекарате празник, който ще се хареса не само на вас, но и на вашите гости. Ето няколко съвета, които да ви помагат да организирате вашата сватба, без никакви проблеми:

 1. Да не се включва план за тези дейности, които не могат да си позволят.
 2. Не планираме деня на сватбата си прекалено много дейности, сватба и фотосесия е по-добре да го прекарат по-късно.
 3. Бюджетна 20% за непредвидени разходи, като окончателната стойност на сватбеното тържество винаги има върви по-висока от първоначално сте планирали.

Сватба стъпка по стъпка ръководство

Как да се организира собствената си сватба?

Ако искате да организирате своя собствена сватба, че е важно да поддържате и се разбират помежду си дори и в детайлите. Споделете отговорността за подготовката за сватбата заедно, всеки върши своята част от планирането на почивка. Основното нещо в организацията на сватбата - да намери своите поданици, индивидуалния стил на сватбената церемония запомнящо се. Възможности за стилна сватба планират много, особено ако се свърже с темата на празничния сезон.

Зимни и есен

Сватбени тенденции есен-зима - това еко-стил или селски стил. Те се основават на един селски мотив, естествени, природни елементи. Място сватба, украсена с естествени материали: цветя, клони на дървета, растения, жълти листа, конуси, зебло, лен, сено. На есен сватбени съответните богати нюанси на листа, злато, бронз. Зимна сватба мода диктува на студени цветове - слонова кост, всички прахообразни тонове.

През лятото и пролетта

Тенденцията на пролетта и лятото сватбата - от съществено значение дълбочината, нежност. Нюанси на топлите сезони варират от класически бял до тъмно синьо или розово. Човек не може да си представим лятото или пролетта сватба без цветя, така че настроението е създаден от флорални композиции. прозорец Zadekoriruyte Зелените банкетна зала, създаване на кошница с цветя на масите. Пролетта се помещава в красива ваза цъфтящи клонове на ябълка, череша и люляк. Летни божури се комбинират с клончета от дива роза, съставът е придобил специален вкус.