Как да отворите магазин за детски дрехи от нулата, което трябва и колко струва

Какво е магазин за деца

Отидете на който и да е доста голям търговски център и се огледайте внимателно. Навсякъде са бутиците на модни магазини младежки облекла, предлагащи мъжки костюми или вечерна рокля. Детски магазини излъчване сред цялото това разнообразие ще, най-вероятно, малко. В тази статия ние ще обсъдим как да отворите магазин за детски дрехи и ефективно да го развие, получаване на високи печалби.Въпреки това, той винаги отговаря на качеството на желанията на родителите. В този случай, бутици в молове обикновено предлагат много ограничена гама от продукти.

Ето защо бутика с добър избор от детски дрехи на достъпни цени ще се възползват потребителите в постоянно високо търсене, които ще предоставят на собственика на висока печалба.

Концепцията за бъдещото магазина

Ако решите да започне собствен бизнес от нулата, на първо място е да се определи понятието за бъдещия магазин.

Двете най-популярните варианти:

  1. Онлайн магазин за детски дрехи;
  2. класическите продавани продукти чрез офиси и бутици в търговския център.

Освен това, голямо значение ще играе сайт, който ще изпълнява функциите на офис и витрини на магазини в точката на продажба. Вие ще трябва не само да поръчате или да направите свой собствен сайт с удобна функционалност, но и да си купите хостинг и домейн и оптимизация на ред в търсачките.

Местоположение на бъдещия магазин

Детски магазин за дрехи не изисква много място: достатъчно, за да започне да се отвори точка от 50 квадратни метра. Пропорционално на увеличението в района и да се разшири гамата от продукти, увеличава рисковете и сложността на правене на бизнес, така че по-добре да се започне с малък отдел.

На първо място, трябва да се извърши анализ на пазара, да направи оценка на целеви клиенти, изчисли колко клиенти ще привлече, поставяйки точка в определен район на града.

В нашия случай, клиентите са родители, така че трябва да изберете място, където можете да се срещнете по-често млади майки, бащи, баби и дядовци. За да започнете, най-доброто решение е да се наеме помещение в търговски център в спалното помещение и голям магазин. Най-изгодната точка, за да се отвори в непосредствена близост до други подобни служби, които вече са добре установени. Така се окажете на пътя на потенциални клиенти, които са сигурни да се обърне внимание на новия магазин.

Какво е магазин за деца

Ако отворите продажби точка на нулева състояние, което трябва да се съсредоточи върху местата в областта най-често посещавани от вашата целева аудитория: детски градини, детски площадки, училища, хранителни магазини. Успешно избрали място за магазин за да гарантира, че потенциалните клиенти ще ви намерят лесно.

Може да се наложи да ремонтира помещенията, които също трябва да бъдат взети под внимание в бизнес плана. Необходимо е, че отделът е украсена ярка и привлекателна за детето.

В допълнение, ако сложите монтаж щанд с телевизор с любимите детски анимационни филми, дори и палави деца са надеждно измерване на облекло. Родителите любов проектирани магазини за деца, където процеса на закупуване ще се проведе с лекота, така че те ще се върнат отново при вас.Откриването на нов контакт

Детски магазин за дрехи има редица функции. На първо място, трябва да се помни, че вашите клиенти ще бъдат основната майка с деца, които изискват специален подход към нея. На второ място, за нормалната работа, която трябва да имат сертификат за продуктите.

За да отворите магазин за детски дрехи, вие се нуждаете от следното:

Регистрация на документите отнема около една седмица. През това време, можете да сключват договори с доставчици и решаване на други важни въпроси. По принцип, има три вида доставчици: пазари на едро, доставчици от други региони и от региона.

Моля, имайте предвид, че пазарите на продукти на едро не винаги имат необходимите сертификати. Ако се интересувате от качествени продукти, най-добре е да се позова на доказани и надеждни доставчици от България, Полша, Турция, Америка и други страни.

В същото време местните производители на детски дрехи имат редица предимства:

  • разумни цени за целия диапазон;
  • липсата на мита и продължителен превоз на товари;
  • високи стандарти за качество;
  • ясна система за етикетиране за дрехи размери и опростена система за поръчки;
  • дрехи на местното производство е сертифицирано в завода, така че има всички необходими документи.

Работа с чуждестранни доставчици е по-трудно. Тези продукти имат минимален набор от документи и сертификати за реализиране на дрехи в България, ще трябва да получат своето. Най-лесният начин да се работи с онлайн търговци на дребно или директно с фабриките като свои собствени пътуване ще бъде първият път, е много трудно. Когато получите дефектни стоки, организира връщането на местните производители ще бъде значително по-лесно. Помислете за всички тези фактори при избора на доставчици.

Какво е магазин за деца
Асортимент и продажбите площ точки определят броя на продавачите, които ще трябва да се наемат. За малък отдел в търговски център ще бъде достатъчно просто да наемат един човек. След това, с разширяването на обхвата, трябва да се увеличи персонала, а вероятно и отваряне на нови места за продажба.

При наемане продавачи, голямо значение е способността им да се представят продуктите и комуникационни умения с клиенти. В този случай, успешните продавачи трябва да могат да се измъкне от всяка ситуация, за да се справят с натиска, за да бъдем честни и надеждни. Може би за първи път, вие сами ще трябва да изпълняват функциите на продавача. Особено, ако имате намерение да въведе работа на смени. С привличането лечение внимателно, тъй като тя ще служи на продавачите на потенциалните купувачи.

Разходите за отваряне магазин

След като приключва с основните аспекти на провеждането на такава дейност, трябва да се пристъпи към оценка на финансовите разходи и да се изчисли колко пари са необходими за проекта.

Общо. 715 800 рубли.

По този начин, за да отвори малък отдел на детски дрехи от земята с минимален набор от стоки ще изисква повече от 700 000 рубли.

бизнес откупуване

Започване на бизнес от нулата, не забравяйте за сезонен спад. Разбира се, има време на спад в търсенето, но също така в продължение на значителен ръст на продажбите. През лятото на сезона на продажбите на ваканционни може да падне. За да се поддържа нивото на доходите, е възможно да се разшири гамата чрез продажбата на играчки, чието търсене е по-стабилна.

Отворете свой собствен бизнес от нулата - не е лесна задача. Особено, ако не разполагат с опит в бизнеса. За да започнете, се опитват да привлекат клиенти различни промоции и отстъпки.

заключение

Преди да отворите магазин за детски дрехи, дори и преди всеки бизнес, трябва не само да се събират на обща информация и провеждане на повърхностен анализ на пазара, но и да се опитаме да разберем същността на нещата, за да разберем как този механизъм работи в реалност.

бизнесмен професия изисква специфични знания и компетентност. По-добре е да не се спаси 10-15000 в обучение, мисля, че сега не е изгодно за вас, и да започне да се разбере какво точно знания и умения, необходими на собственика на фирмата, как да се държат в различни ситуации и да управляват бизнеса си ефективно.

Стартиране на нов бизнес, той трябва да бъде отговорен подход към изготвянето на бизнес план като отправна точка, внимателно изчисляване на силите и да реши как избраната от тях област за вас интересна и привлекателна. Въпреки това, ние не трябва да забравяме, че бизнесът ще е нужна подкрепа. Само в този случай тя ще ви донесе финансова и морална удовлетвореност.