Как да отслабнете бързо, за 2 седмици

отслабнете бързо

Диетата двуседмичен е подходящ за тези, които обичат месо и да го толерира. Въпреки това, ние не трябва да забравяме, че ние сме в този случай е така наречената моно-диета, така че да започне от това може да бъде само с пълното доверие на отличното състояние на собственото си здраве, както и на определен процент на лицата с това също няма да е не на място. Ако през този период, поне от време на време се поддаде на изкушението и нарушават предписанията хранене, надявам се за загуба на скорост на тегло е по-добре да напусне веднага.Този вид диета е най-доброто за bustler, които искат бързо да загубят една малка част от теглото си, натрупан, например, за празниците.

Приемливите продукти


По време на диета забрани захар и алкохол във всякаква форма. Сол трябва да се използва много внимателно, както и мазнината се оставя да се използват растителни масла, в малки количества, като маслинено. Като подправки могат да използват билки и оцет във всяка допустимия размер на тялото. И ние не трябва да забравяме за пиене. 2-3 литра течност трябва да бъде предпоставка за получаване на тялото възможност да се измие от токсини, образувани в мазнината на топене.Храна по време на диета

Закуска по време на диета може да се състои от една чаша неподсладен черно кафе и сандвич на сух хляб и парче нискомаслено сирене. За обяд и вечеря решен сварени яйца, пържоли и бургери, естествен говеждо месо, постно свинско месо, пуешки гърди, пилешко месо без кожа, задушено месо, шунка. Като гарнитура позволено спанак, домати, целина, краставици и зелена салата в неограничени количества. Понякога могат да се използват суровини, зеле или моркови и в малки количества. Веднъж на ден, можете да ядете ябълката, няма друг въглехидратната диета не предвижда изключения.

За да пуснете успешно тежест на диета, трябва да се свържете на спорта, дори и един час на ден на открито бързо ще се постигне желания резултат.

Предимствата на диета

недостатъци диета

От друга страна, големите количества протеин в диетата може да повлияе на здравето на бъбреците. Освен това, ако увлечени от диета и ще продължи да се придържа към нея последователно, то със сигурност ще се отрази върху здравето. Едностранно власт незабавно да доведе до недостиг на витамини и минерали, необходими за правилното функциониране на човешкото тяло.