Как да отговорим на остроумен обидата

В гимназията, колежа или на улицата, ние често трябва да вземат участие в словесен дуел. На този фон, е необходимо да се разбере как да се отговори на обида умело сериозно или хумористичен характер. С тези отговори, ще бъде в състояние да се превърне в компетентен и популярен. Но дори и най-голяма физическа сила няма да помогне на ситуацията "Безконтактни" битка на езици.Как да реагираме интелигентно спрямо тежко престъпление?

Ако се обидил с цялата си сериозност, е необходимо да се отговори възможно най-добрия начин. Така че автоматично се прекъсне позицията на агресора, което го прави нещастен.

И ето някои фрази, които могат да бъдат управлявани в конфликтна ситуация:

 • Приличам ли на проститутка, защото аз нямам какво да крия. И аз гледам, добре maskirueshsya;
 • След това, което направи на природата, можете просто трябва да мразиш "Грийнпийс";
 • Аз не знам какво те прави тъп, но тя наистина работи;
 • Ако здравето ми е, тъй като вашата фигура, щях да умра отдавна;
 • Ти си толкова умен, като лудница завършва с отличие;
 • Може би трябва да отида. Zoo затваря по-рано. Отново в близост до клетката ще прекарат нощта;
 • Може да си мислите лошо за мен, но аз се страхувам "RAM" не е достатъчно.

Как се забавляват да се отговори на обида комикса?

Много уж

Какво да кажа, когато се обидил
компаниите са решили да се говори фънки обиди. И за да бъде винаги на върха, трябва да сте в състояние да го смея перфектно.

В противен случай, можете да станете сърдит старец в очите на приятелите си. Важно е да се постави не само на мястото на приятелите си, но също така и да се упражнява самоирония. 1. Преди това е бил гений. Точно както едно дете падна в казана на спирачна течност;
 2. Моето акне - това е още един знак, че аз не съм педал;
 3. Аз толкова зле облечени, защото в миналото пълнолуние бях ухапан от скитник;
 4. Бих се радвал да отиде в психиатрична болница, но аз се страхувам да ви у дома, няма да бъдат допуснати види;
 5. Шегите ти, като геометрия. Глупости, не е ясно, но е необходимо да се слуша;
 6. Ако от глупост може да умре, тогава щеше да е умрял 200 пъти.

Основното нещо е да не се превежда хумористичен "Битката" в сериозна посока. Ако смятате, че сте се натоварва хумористични обиди, кажете на приятелите си за него. Продължение дуел на ръка - сигурен знак, че е необходимо да се промени приятели.

В отговор на въпрос обидно

Често агресорите не разбират думите им. Някои просто се каже твърде много, забравяйки за всичко морал.

За да се спре този поток, попитайте какво е имал предвид. Можете да се обърнете причината за атака. Освен това, можете да поискате от нарушителя да спре. Няма да е признак на слабост, и той ще работи.

Някои хора не са наясно с тяхната реч, докато не чуя нея. Повторете престъпления и питам защо се нарича така. Налице е висока степен на вероятност, че агресорът заявява, че не разбира. Това е знак, че лицето говори за емоции.

Важно е да се помни, че много простаци са провокатори. Те чакат за тях да не се използва физическа сила. И след това да действа като невинна жертва. Така че няма смисъл да споделите с юмруци. Това ще им опростим само "Работа".

Защо ни обиждате помежду си?

Не винаги има boors имат специфични цели. Често се кълне се появи знак за проблеми и импотентност човек. Това е, което ние се опитваме да привлечем вниманието.

Причина агресивно поведение може да бъде:

 • Лично проблем;
 • завиждам;
 • Неудовлетвореност от живота;
 • Ниско самочувствие;
 • Психични проблеми.

Ако сте момиче, и те обиждам момчетата, това може да е признак на специално внимание. Чрез физически и психически юноши злоупотреба покажат своята духовна и сексуално привличане. това "Bestial" традиция се дължи на факта, че банален израз на чувствата в нашия свят се възприема като безхарактерен и слаб.

За да разберете как да се отговори на обидата и остроумен подложка трябва да има добро въображение и чувство за хумор. Тогава вие ще бъдете в състояние бързо да вземете израз за конкретни ситуации. Но не се тревожете за тези отговори. В крайна сметка, животът има много аспекти, с изключение на враждебност и гняв.