Как да кърви ВАЗ спирачната система 2121 Niva 2131

Обезвъздушава Ваз 2121 и 2131 Нива автомобил, произведен в случай на въздух в системата, която обикновено се извършва в случай на понижаване на налягането на последния поради временен износване и повреди, както и след подмяна на различните компоненти на системата. При необходимост от ремонт, трябва да се изпуска пластмасови бутилки, силиконов шлаух (вътрешен диаметър на маркуча трябва да бъде равна на тела с диаметър, спирачни цилиндри), спирачната течност, както и стандартен набор от инструменти, така че имате нужда асистент помощ, като един работи усилено достатъчно данни за извършване у дома.В присъствието на всички е необходимо, изпълнете следните стъпки:

Как да изпомпва спирачките на поле


След като задвижва колата на една дупка разглеждане или надлез, отпуснете на всички спирачни части се вписват само след отстраняване на гумените тела. Ако някоя от синдикатите не разполагат с капачки за завършване на строителните работи, те трябва да бъдат инсталирани с цел предотвратяване на запушване на мръсотия.

Засаждането зад волана на един асистент и натискане силно педала на спирачката, създаване на налягане в системата, която е за изпомпване е необходимо толкова дълго, колкото на педала е заключена и не отдаване под наем, както и продължаващото й любов, вие сте да се облича за монтиране на маркуч, и втори край потапя в бутилката, в която предварително гласове спирачната течност. Разхлабете пробката и налягането в системата. Ако има въздух в него, течността ще излезе с неговите характерни въздушни мехурчета. След това затегнете монтаж и повторете операцията.

Ride издържи толкова дълго, тъй като системата няма да отиде сам течност без въздух.

Как да изпомпва спирачките на поле

По същия начин, всяко колело помпа през предната и задната контура. По време на работата, не забравяйте да добавите течност в резервоар.

След приключване на затягане на монтажа на всички цилиндри и ние ги обличат предпазни капачки гумени.

Още по темата: