Изравняване фута упражнения

Как да се съгласуват на краката

Извивката на краката - е доста често срещан проблем сред жените. Това се отнася до различни дефекти, които се изразяват в отклонение от нормата. Извивката е вярно и невярно. В първия случай е налице нарушаване на костите и краката са под формата на писма "On" или "X".Фалшиви кривина, свързани с разпределение на меките тъкани. Въпреки факта, че в този случай не е аномалия, краката изглеждат много грозен, че дава психологически дискомфорт на собственика им.

методи за корекция зависят от вида и степента на кривина. Понякога е добре да се реши проблема йога. Малки дефекти лесно се коригират с велосипед. Много полезен пързаляне, гимнастика и плуване. Въпреки това, в случай на силно изразена кривина на курорта до хирургическа намеса.

Най-безвреден метод за операция е липофилинг. Този метод на корекция на меките тъкани чрез трансплантиране на мазнини на пациента. Когато операцията е малък кожата пункция и изберете подходящия размер на мазнини. Тогава желаната област е въведен специален мазнини спринцовка. Преди въвеждането на мастната тъкан се почиства от кръв и други чуждестранни фракции.

Възстановителният период след операцията е много кратко: там могат да се отока, които изчезват в рамките на няколко дни. Обикновено, тялото толерира трансплантация, както собствените си тъкани, не предизвиква алергични реакции.

Най-често хирургично подравняване петите се извършва по метода на Ilizarov. В този случай се пресичат костите на мястото на деформацията и фиксирано в положение с помощта на специален апарат. След съвпадение кост запазва желаната форма. Въпреки това, дори и с перфектен операцията може да остане последици под формата на белези или да предизвика негативни промени в ставите, възпаление на меките тъкани и костите.Коригиращи крака образуват с помощта на физически упражнения

Как да се съгласуват на краката

За да се коригира дефекти в краката, а не непременно да се прибегне до драстични мерки. За да имате красива форма, трябва редовно да извършват упражнения за изравняване на крака, повтаряйки всяко най-малко 10 пъти.

Добре се развива мускулите на краката клякам. За да изпълните коремни преси може да се използва само на врата на бара. Основното нещо - да се направи на голям брой повторения в сила на мускулите работят добре.

Общото впечатление краката на жената, играе важна роля формата на яйца. Най-лесният упражнение за изготвяне на прасците е възходът на пръстите на краката. Много е важно да се спазва техника: повдигане трябва да се направи възможно най-бързо, за да се постигне максимално мускулно напрежение. Слез в изходна позиция трябва да бъде по-бавно, колкото е възможно.

Правилно бедрата помага изпълнение облекчаване на пълните клекове скокове. Необходимо е да се извърши серия от скокове на интервали от 30 секунди. Отстранят нередностите, от вътрешната страна на бедрата и премахване на различията, колкото е възможно, ако завой краката в легнало положение, а след това да ги отглеждат в ръка. Много полезно, легнали в продължение на 5 секунди, стиснете надуваемите топки коленете и краката.

Когато кривината на краката всяка тренировка трябва да започнат с упражнения за разтягане. За да направите това, се изправи прав, направи корема и изправете гърба си. След това е необходимо да се огъват на крака в коляното, вземете ръката си и сигурни в това положение в продължение на 5-10 секунди. Важно е, че петата докосна задните части.

Набор от упражнения, за да извършите дневно

В случай, коленичат и забавяне между тях върху петата или на пода, разпространение чорапи. След това трябва да стане, изправете гърба и краката си, за да поставите един от друг. В тази позиция, ще се настанят, така че коленете да се допират.

Fix X-образна извивка на помощта на крака след физически упражнения. Необходимо е да се намери поза на турски език и да се опита да се изправи, а не себе си помага с ръце. В изправено положение, за да се определи за няколко секунди.

След всяка серия от упражнения, което трябва да се отпуснете мускулите. За да направите това, седнете, изправете гърба си и сграбчи ръцете си и с единия крак лифт бавно. Същото трябва да се направи в реванша.

Отлични резултати се получават от симулатора, но не всеки има възможност да го купите. Не се отчайвайте, защото редовните упражнения рано или късно ще ще помогне за постигане на желания резултат.

Имайте предвид обаче, че упражненията, насочени към коригиране на формата на крака, трябва да се извършва не по-малко от два пъти седмично. И докато не се постигне желания резултат, всички дефекти на външен вид може да бъдат скрити с помощта на дрехи, като например цветни чорапогащи с голяма фигура, дълги поли, камбанарии, дъна и ботуши.

(Оценката е пропуснал, първият курс)