Изгубена котка! Какво да се прави

За съжаление, загубата на домашни любимци не е толкова рядко. Въпреки факта, че котките са по-малко вероятно да излязат на улицата, отколкото на куче, но те не са застраховани срещу загуба. Най-често, котката напуснал дома си в търсене на една двойка, когато инстинктът за размножаване работа.Какво липсващата котка

Много е вероятно, че вашият домашен любимец ще ходя и ще се върне, но твърде разчитат на не си струва, защото има много обстоятелства, които могат да го спрат, за да се завърнат у дома. Това е особено вярно уплашено животно в състояние на стрес. В това състояние, котката ви е малко вероятно да намери своя път за вкъщи.И така, какво да направите, ако котката ви липсва? Какво да правим в този случай? На първо място - не седят безучастно, не очаквайте, че вашият домашен любимец ще се върне сам. Вие сте един разумен човек трябва да предприеме следните стъпки:

Докато с вашия домашен любимец, нищо не се е случило, а той се намира на тихо у дома в краката ви, опитайте се да вземе аванс за своите мерки за сигурност:

Ако дълго търсене стигна до нищо олово - не се отчайвайте и не се отказвайте, защото вероятността котката ви със сигурност ще се намери - винаги страхотно.