Ин витро клиники "altravita" в Москва, ревюта, форум

Клиника "AltraVita" - първата ин витро клиника в България, сертифицирана по международната система за контрол на качеството ISO. Клиника работа се извършва в съответствие с международните стандарти на доказателствената медицина.Ползи "AltraVita" клиника

В клиниката, "Altra Вита" в Москва, въведена японски човешки асистирана репродуктивна технология: нежна контролирана овариална стимулация при ин витро програми - протокол с минимална стимулация ( "японски протокол"), метод ултра-бързо замразяване (витрификация) яйцеклетки и ембриони.

В "AltraVita" създава първата клиника в България Cryobank глазирана донорски яйца и ембриони.Клиника "AltraVita" в София използва съвременна техника за изображения яйце разделителната шпиндел за предотвратяване на щети по време на ICSI.

"AltraVita" Специалисти Clinic са разработили уникална методика за избор на сперматозоиди с ДНК фрагментация минимум - (. От Native оценката на латински на сперматозоидите Ultramorphology, Nasum) метод Nasum.

Клиника "AltraVita" създаде принципно нова инструментална метод за ембриотрансфер в матката, използването, което значително повишава ефективността на IVF.

В клиниката, "AltraVita" разработи и успешно въведен в клиничната практика е протокол за превенция на синдрома на овариална хиперстимулация (СОХС) в ин витро програми.

Изберете клиника с "епруветка". Изберете правилната клиника!