Ihtiolovye свещи в коментари гинекология, както и инструкции за употреба

Свещи с ihtiola от това, което
От възпалителни заболявания в областта на жени не са осигурени от всяка една от нежния пол. Може да бъде чист, спретнат и имала полов контакт, а през време за посещение на гинеколог - гаден възпалено точно там.Понастоящем фармацевтичния пазар е наситен с различни анти-възпалителни лекарства. Но понякога най-добрият резултат се дава изпитан лек. Не забравяйте, вонящи черен мехлем, който когото майка и баба, които нанася върху цирея? Ihtiolka! Изненадващо, ihtiolovye свещи, използвани в акушерството и до днес.

Ihtiolovaya мехлем. наследство

Свещи с ihtiola от това, което
Лекарствено получен чрез дестилация на някои шисти. За първи път продуктът е бил произведен в Германия в пристанището на Хамбург. Полученото масло се добавя ихтиолови амоняк. Благодаря му Ихтиол и придобива своя уникална миризма.

От края на XIX век Ихтиол използва в различни заболявания на кожата - изгаряния, ожулвания, при лечение на хемороиди и фисури, някои гинекологични заболявания. Отзиви винаги са били положителни.

Ichthammol противовъзпалително, обезболяващо действие. препарат подобрява притока на кръв към тъканите, стимулира метаболизма и регенеративни процеси.

Показания за използване в гинекологията

Ihtiolovye свещи назначават следните гинекологични заболявания:  • аднексит, оофорит - възпаление на яйчниците;
  • Опции, ендометрит - възпаление на матката, които засягат;
  • цервицит и висока ерозия на шийката на матката;
  • colpites вагиноза и различна етиология.

Ihtiolovye свещи се използват само ректално! В никакъв случай не ги използвате вагинално!

Ihtiolovye свещи - инструкции за работа

Свещи с ihtiola от това, което
За пореден път - използвайте само ректума! От време на време някои бързаха дами, без да изслуша с лекар или не четете инструкциите, поставени свещи във влагалището.

Това, което се получи като резултат? Не е лечение, и изтезания! Активна съставка започне да дразни лигавицата. Понякога дори да доведе до усещане за парене и болка.

Какво да правим в този случай? Извършвайте щателна хигиена на половите органи - заместване, prosprintsevatsya чиста вода без препарат. И тогава се ругайте и прочетете внимателно инструкциите на опаковката.

Свещи пуснати 3 пъти на ден. Препоръчително е да се направи почистване клизма. Това ще подобри абсорбцията на активните вещества.

Ihtiolka - противопоказания и странични ефекти

Свещи с ihtiola от това, което
Страничните ефекти са само индивидуална непоносимост на лекарството и неговите компоненти. Нямате право да използвате ihtiolovye свещи съдържат с йод-съдържащи лекарства. Бременност и кърмене Не са противопоказания за употребата на ihtiola.

Ако някои умни дете реши да се опита свещите на зъб, а след това не се паникьосвайте. Но да се промият стомаха, за да се избегнат алергични реакции е необходимо. Ако Ихтиол попадне в очите ви или други лигавици, те трябва да се изплакне с течаща вода.

Преглед на свещи ihtiola при лечение на гинекологични заболявания предимно положителни. Много жени забелязват подобрение, но mototerapii една свещ няма да бъде достатъчно.

Момичета! Не е необходимо да се определи собственото си лечение, прочетете мнения от интернет. Обърнете се към компетентния гинеколог и да изпълнява всички задачи. Останете здрави!