Грим за момичета - кожата с лунички

Много хора не считат, че техните лунички привлекателна. Има грим за момичета, от чието лице е покрито с лунички, които ще ви помогнат да ги направят като незабележим, колкото е възможно. В тази статия ще научите как да се намали тежестта на лунички по лицето си, да изпълнява някои от функциите направи отнеме време, други техники са много прости и ще ви помогнат бързо да се скрие лунички, с помощта на грим.Грим за момичета с лунички
Как мога да се отърва от лунички бързи

Фондация. Тонален фондация използва за създаване на гъста и средно покритие, за да скриете несъвършенства и дори и от цвета му. Леко фондация повече мазнини в белите дробове и хипоалергенни Основите масла съдържат много по-малко.

Не вдигайте и тоналното основа на цвета на лунички или кръстоска между цвета на кожата и цвета на лунички. Важно е да се покрие, а не цвят. Не пропускайте да опитате няколко цвята и направете своя избор въз основа на която съвпада с тона на врата си, а не с лунички.

Луничките по лицето й трябва да блесне малко фондация покритие, което прави кожата на лицето ще изглежда свежа и естествена и затова привлекателен. За тази цел са подходящи топли и светли нюанси на фондацията. бежово, златисто, мед, праскова.

Повечето качествени грим бази съдържат UV-филтър, така че е желателно да ги придобият. Изберете коректор или фондация плътен или среден текстура. Важно е да съответства на тона на цвета на кожата и няма да се открояват на врата и бузите му.

Грим за момичета с лунички
Как бързо премахване на лунички у дома

Не нанасяйте дебел тон основа на шията. Трябва да се сенчести на границата на шията и брадичката. Ако поставите основите на останалата част на шията, като ще оцвети облеклото яка ще се плъзне в бучки, тъй като по-големите изпотяване врата.

Фондация не може да прикрие напълно лунички. Не очаквайте, че те ще изчезнат като по чудо. Вашата цел - да се намери основа, която намалява тяхната тежест.

Не забравяйте, че други хора не търсят в лупа във вашите лунички. Най-вече те са видими за вас. Може би ще видите луничките, където другите просто не забелязват.

Прах. След като сте избрали фондацията, коректор лунички, вземете прах двойно действие върху тонуса на кожата запалката.От обичайните компактна пудра за лице, тя се различава по това, че може да се прилага самостоятелно, без основа, а е възможно и като допълнение към него. Тя не трябва да бъде само рогозки и устойчив цвят прах, тъй като за първи път ще се прилага основа, а след това да го фиксирайте с прах.

Можете да използвате този прах и тонален фондация със запалка покритие. В този случай, няма да искате прозрачна пудра, покритие, маскиране лунички, само ще компактен прах. Тон на прах трябва внимателно да съответства на тона на основните неща. В допълнение, той трябва да бъде устойчив на прах, запазване на тонален рамка текстура.

Нанесете прах по лицето през тонални средства с помощта на кълба.

Очи. След това направете обичайния си грим, причинявайки сенки за очи. подчертаване на очите с молив и спирала. гримът на очите "слънчеви" момичета трябва да се придържаме към някои правила и тайни. За кафяв нюанс е по-добре да се забрави: нюанси на кафявото изглеждат малко мърляв и се сливат с лунички и са изправени пред загуба на изразителност.

В този случай, кафяв молив или очна линия, а напротив, много впечатляващо набор от очите му. прилага очна линия само, преди да поставите основата и сянка.

За деня грим, използвайте цветна спирала и черен - за вечерта. Стрес мигли с спирала чрез удължи ефекта или фалшиви мигли. А ако искате да визуално "разкрие" очите му само nakraste горните мигли на два етапа.

Грим за момичета с лунички
Как ефективно да премахнете лунички

Ако искате да скриете луничките по клепачите, за също така е възможно да се използва тонален основата и прах. Минималният брой на тонални средства на клепачите ще създаде отлична основа за грим на очите, сенки за очи и очна линия ще остане много по-дълго.

Скули. На бузите, нанесете руж, за да добавите яркост лице, визуално коригира формата си и да подчертае скулите. Ако използвате гъста тонален основа, е важно да се използват руж, без да е формата на лицето ще бъде замъглен.

Устните. Прилагането на червило или гланц, отдават предпочитание на цветовете възможно най-близо до цвета на кожата. Например: златисто кафяво, карамел, светло бежов, кайсия тон. Избягвайте розови цветя, те подчертават, лунички.

цвят на косата. Ако руса коса, придържайте се към минималното естествено грим, бледо пастелни цветове и фини нюанси. За тъмно червено или кестенява коса се препоръчват светли нюанси на грим.

Не забравяйте, че е важно да се старателно почистване на кожата ежедневно и редовно процедура пилинг. Тонален база с гъста консистенция, което запушва порите, така че изберете високо качество на почистване, подходящ за вашия тип кожа.

Опитайте се да се избягва продължителното излагане на слънце, но преди да напусне къщата, използвайте слънцезащитен крем с UV филтър 15 и по-горе. Че слънцето е причината за появата на лунички. Неговият ефект върху кожата се подобрява, ако сте гореща или активно се движат.

Трябва да използвате слънцезащитни продукти UV-филтър 15 и над, независимо от тяхната възраст, и цвета на кожата.

Слънцезащитните кремове и лосиони, за да помогне за предотвратяване на преждевременното стареене. Те трябва да се използва през цялата година, а не само през лятото на плажа.

Не се опитвайте да се сложи коректор върху големи участъци от кожата. В противен случай, тя ще маркира всички фините бръчки и кожата ще изглежда напукана.

Това се дължи на факта, че текстурата е прекалено дебела коректор.

Тонален основа съдържа много масло, така че можете да използвате по-малко овлажнител.