Фолк поличби и магии за пари и богатство

Какво трябва да направя, за да разполага с всички
Днес, почти никой не знае и не е в съответствие с националните знаци. И все пак понякога ги следи не само да се пази от неприятности, но, напротив, да се направи добър късмет, щастие и пари.За да привлече пари и богатство е много важно вътрешното си психическо отношение. Не желая зло на другите, нека да не вземат пари на заем, не го прекарат навсякъде, и вие ще бъдете богати. Ревнив на богатството на други хора, също не е нужно, да се направят някои умножение на техните собствени.

Представяме тук най-основните народни предзнаменования, свързани с пари. Не е необходимо, че всички признаци ще работят за вас, но ако ви покажа наблюдателен, а след себе си в състояние да намери връзката между знаците на и реалните събития от живота си.

На живо в ума, и всичко ще бъде наред.


Фолк поличби за пари.

- Всички чантата промяна трябва да прекарат в неделя или раздай на бедните, и ще бъдете богати само с малко пари (да тече стабилен национален знак за качество).

- Когато давате на дълга, пази смокинята в джоба (общо с лявата ръка).

- Дългът трябва да бъде възстановена на сутринта, че парите са били извършени (е).

- Невъзможно е през нощта, за да отпускат заеми без пари, без хляб - няма да бъде в къщата едното или другото (солта като цяло не се дава на съседите).

- В понеделник, няма пари да отпускат заеми, а след това всички пари ще излязат от къщата (има поговорка, която казва, заемат пари не дават).

- Кой яде много боровинки, че бедността не е страшно (национален знак обещава пари, лекари се осигури добро здраве човек редовно консумират боровинки).

- За обмен рубли дреболия - до сълзи, големи сметки по-малки - за да прекарат (по-добре да се изразходват парите влизането му не).

- Сън Вилидж - дом на боклука не е измита, vymetesh богатство (много правилен знак).

- След заминаването на гостите отърси покривката на улицата, че парите са били извършени.

- На масата, не се седне, това е бедността.

- Ако имате един просяк иска и да ви изглежда в очите, дай му една монета и да кажа, молци Исус Христос, той ще, може би повече.

- Просяк трябва да се сервира сребро, мед просяк да се не попада върху злите дни. Вие не може да даде на бедните хартия пари (много вярно знак).

- Къщата не може да свири - на пари vysvistish (стар знак).

- Ако дадете на някой котенце или кученце или друго животно, трябва да се вземе монетата да плати.

- Празни бутилки на масата не може да се проведе, за да рушат (до тъга, да се карат, до сълзи).

- Искаш парите пристигнали, съхранявайте хартията пари в кесията с лице към него (добър знак).

- Повече пари е пусната в крилото на чантата трепетлика (това се смята за признак на народната мъдрост).

- За парите на къщата са били извършени, във всяко кътче постави монета (тогава важно да не се докосне до тях).

- Когато дойдат да ви много пари, заделени някои законопроект пари и я държи с него, така че тя да се другата си пари привлече. Не го губете и не си губи времето.

- Ако кръвта е отишло нос, капки за най-голямата сметката в портфейла си, са дошли няколко.

- Към началната парите стекоха Сложете метла дръжка надолу (суеверие).

- Ако сънувате, екскременти - за пари. Колкото повече изпражнения, толкова повече пари ще получите.

- Не стои на прага, а парите ще бъде трудно да отидат в къщата (национален знак).

- Изрязаните нокти във вторник или петък, че парите са били извършени.

- Не слагайте пари на масата, това е загуба на пари (най-важното наблюдение, отколкото знак).

- Когато лявата ръка сърби, дойде неочаквано пари.

- Птица върху теб посочи, до голяма входящи парични потоци (знаците).

- За много пари дойдоха в млада луна шир на сивата котка с бели лапи и козина Cheshi мустаци, и той (както) казва: ". Koteshok-bayushok ни даде denezhek може би ни bolshenkih"


Сега, няколко парцела на пари и богатство. Не забравяйте, че по време на който и да е от заговор, че е необходимо да се отстрани на кръста, ако ги носите. На сутринта, не гледам на иконите и се молеше.


Парцелът за богат живот и много пари

Купете дванадесет ябълки, парите, които ще ви даде да се предадат, не се вземат. В първия ден на всяка секунда ябълка дам на един просяк на улицата. Шест ябълки ще ви позволят да имат у дома си. На втория ден, всяка секунда от шестимата да дава на бедните. На третия ден, за да ги вземе останалите три ябълки в църква, сложи паметна маса, себе си в този случай да се каже така:

Помнете ми бедност за мира и богатството и парите, с мен. Амин.


Парцелът при пристигането на много пари

Вземете пет бели църковни свещи, да ги светне, е преминал три пъти и да каже:

Исус Христос, нашата надежда и подкрепа,
Дева Мария, Isusova затънтено място,
Небето отиде,
Провеждане торби с пари,
Чантите са отворени,
Пари падна.
Аз съм слуга на Бога (име), е на дъното,
Парите, събрани,
Начало страдал,
Свещи осветени,
Нейната разпределени.
Свещ изгаряния,
Denyuzhku в къщата идва!


Завинаги века!
Амин.

Когато свещите горят надолу, восък се разточва на топка и се слага в чантата си. Парите ще дойда при вас.


Парцел на добри пари

Този парцел се извършва в деня на пълнолунието на месец привечер. Първо трябва да ходят на църква с монета, която ще има още по номинална стойност, тя трябва да бъде осветен. И през нощта с една и съща монета, за да отидат в гората, за да намерите високо трепетлика и копаят една малка дупка в непосредствена близост до нея. В дупката, поставете монета отгоре се поръсва земята и изсипете чиста река водата. Докато погребе монета, казват конспирацията:

Исус Христос и Дева Мария, благослови!
Господ е с теб, ми сажди!
Кълнове расте, Шипове реколтата!
Когато поставите мишката не е sgryzet, червей не се изцежда.
За моите пари никой surochil!
В името на Отца и Сина и Светия Дух!
За вечни времена!
Амин!

След две седмици, ще видите промени в просперитет, ще дойдат да ви много пари.


Сюжетът на факта, че къщата винаги е имал пари

Тринадесетият на месеца, ходят на църква, купуват тринадесет свещи. Поставете три за мъртвите, за здравето на три и седем Николе Chudotvortsu. Отказът от свещите вземе мед пари, поставете го в левия джоб. Разхождайки се прибрах от църквата, не казвай нищо на никого.

Как се върне у дома, да вземе малко пари от левия джоб и хвърлят всичко се завъртя от шепа пода. Повдигнете само на следващия ден, само за да се събуди, тъй като не бяха измити и обработени, тъй като тя е от сън; вратовръзка в зелена носна кърпа и я поставете под леглото си.


Конспирация винаги да бъде в пари

Вземете малка монета, я държи над църковните свещи пламък и да говори три пъти:

Ще завинаги привеждане пари, аз се мажеш dobytchitsey.

На Добър събота следобед, за да отиде в гробището, за да открие гроба на един човек, който беше наречен името си три пъти над него, за да се чете "Отче наш", да се постави три зелени свещи, прекръсти се три пъти, за да се каже починалия:

Хайде да ви tezoimenitaya слуга на Бога (име), не е нарушен, но в момента vspomozhit.

Отмяна на шева в дрехите си и да шият nagovorennuyu монета. Завръщане у дома от гробището като първата звезда, да вземе една шепа зърна на пшеница ще бъде в небето. Пъстрите от ръка на ръка и казва седем пъти:

Како звездите в небето, не се броят,
Како житно поле не се яде,
за такос и аз, слугата на Бога (име),
Ass не е лайна,
И в Zlate и сребро.
Исус Христос, помогни ми се,
Дева Мария, privechayut.
Амин.

Магията на пари, има едно златно правило - винаги трябва да се намери обред или ритуал, който се вписва директно до вас. Това не е много лесно, трябва да се опитате с различни ритуали, някои със сигурност ще бъде под вас и ще ви помогне да забогатеят. Препоръчвам още няколко парцела от обхвата на паричната магията, която многократно се е доказал като ефективен:

За първи път пиша в интернет. Много се интересуват zagovorami.Poprobuyu (дължини, но някъде тази запетая?) Ако мога да напиша нещо.

Благодарим ви за проявения интерес и работата по знаци denyuzhku.
Ако проявявате интерес, опитайте следващото кода за пари: "Парите за мен (име), преминаващ златната река и завинаги да остане с мен (име) на Бога, дай ми мъдрост и просперитета на Соломон .." Много добре работи върху себе си убеден.
И се опитвам да се заложи на много големи суми пари. Не 10-20000 рубли, например, от 100 до 000 mesyats.Lyubite фаворит за сто рубли на месец, отиват за скъп салон. Спомням си как, за първи път отидох в най-скъпата салона: Лак за 1500 рубли, боядисване и косене на 1900 рубли. Почти отлепи от такава проверка. Странно, мистериозно започнаха да идват при мен големи суми пари, аз бях на сумата и искаше да има са били извършени. Имам нужда от такси като салон за красота толкова много, искам пръстен с камък, и т.н. НО. не забравяйте да благодаря на Вселената десятъка. Тук е по-трудно, аз не работя за дълго време, но научих. За да може да се стигне до много възможности и ще ги превърнат в пари. Парите всъщност е инструмент за постигане на целите. Те могат да идват тук изобщо неочакван прането аз не разбирам как работи Вселената. Всички мисли, защото материал.
Всеки месец, пише молба на Вселената (най-доброто, на първия ден на Луната, когато е много работа за визуализация (ментални образи) Колко и какво трябва парите. Всичко, което трябва да се подаде, лежеше в безсъзнание в Wealth и бъдете сигурни, че вие ​​ще получите парите . Но не се тревожете за тях, не се роб на пари.
Друга много добра помощ колаж в снимки (вашите мечти и желания). НО. постоянно трябва да работим за себе си. "Душата трябва да работи ден и нощ, ден и нощ."
И най-важното - не се тревожете за дреболии, не се сърди, не се обиди някой, аз искрено желаете всеки ден на най-успешния и щастлив ден. Благодаря на по-висока мощност, Боже, Абсолюта за всяко малко нещо, да бъде щастлив с всичко, което се случва с теб в живота, всичко се случва за наше добро и безопасност. Не сме създали този свят, без да ни го menyat- и трябва да сме доволни от всичко, което имате. Ако мислите, че (както се случва), че в момента, в който най-лошото от всичко, не забравяйте този момент за тези, които го имат днес се случи непоправима загуба, няма да се върне към най-близкия човек, докато сте живи, здрави, щастливи, пълни с енергия и всичко във вашите ръце.
Всеки ден ние предаде изпита за приличие, за да chestnost.Mne постоянно предават при изчисляването на продукта е много голям допълнителни пари. Този изпит, който ръчно ПРОВЕРЕТЕ честност и алчност. Аз върне парите и да си кажа: "Друг тест мина, още една стъпка нагоре по самоусъвършенстване."
И най-важното, да се насладите на парите, да говоря с тях, да ги изправите извити ъгли - пари се чувстват вашата обич и любов, а вие постоянно ще се стреми и да намерят.
Обичайте себе си и света, както е. Научи се да само положителни емоции. И повярвайте ми, всичко, което се получи, както желаете.
Ти се научи да види живот, а не на ситуацията.

Аз също преди веднъж на четири години откаран с всякакви поличби, сексапил, Фън Шуй.
домакинството ми до мен се смее, съпругът й, наречена вещица.
След половин година бях повишен в позицията, без да даде лоша заплата, възможност за печалба, купи кола Tayota.
Ето, вие искате да се повярва, hochesh- невярващите и "бягане", нашето подсъзнание.

Дори нашите предци са били търсят знаци и парцели, които носят късмет. И така година след година, тези признаци са стигнали до нас. Сигурен съм, че всички признаци и очарованието са. Ако те не донесе нищо щяха да са забравили преди 700-900 години, а може би и повече. Тя стигна до нас. Правилно. Признаци, че наистина са
Тя ще донесе късмет сте направили добра работа и тя ще се изплати.

P.S Ако късмет, а не не може да се опита да повярвам!

О, да! Просто мисля, че той ще успее и привлича всичко това. Самият вдъхнови, че ще има пари и това е всичко) идват парите готово! силата на самохипноза е най-мощният, че е така. човешкият ум е всичко.

Ако го направите, и най-важното е да се повярва в него, преди всички poluchitsya.Mesyats открих парцела, който се използва в отчаян situatsiyah.Poprobyvala, имам нито една от които не poluchilos.Spustya, бях беда няколко дни, аз бях много нервен, направени тази конспирация отново и аз poluchilos.Zagovory получава ако вярвате в него, и подсъзнанието ти има пълно доверие в него.

Парите не дава Бог, всичко зависи от способността на човека да се адаптира към живота. Концепцията на пари никога не е била в мъжки живот е само СТАТУТ. И статута дава на упорита работа и зависи до голяма степен от това на Лице, което се опитва да постигне в този микроконтролер бази DC преброяване млади копелета, които живеят в детелина за сметка на родителите.