Faberlic общо цвят за боядисана коса - балсам добри отзиви

Тази серия е шампоан + балсам на Харесва ми. За шампоан написах преглед сега дойде балсама.

Faberlic балсам за боядисана коса цветен печат, също разполага с информация, която е подходяща за боядисана коса светъл и тъмни тонове. За съжаление, отново, че тя оценява на защитните свойства на боята, не мога, защото косата ми не е избелени, боядисани и естествен начин (през лятото, слънцето)., Се препоръчва климатик, както и шампоан за сдвояване с един и същ продукт. Мисля, че това е начина, по който трябва да използвате шампоани и балсами, тъй като те се допълват взаимно и да доведе косата само полза.
Бутилка балсам е направена в същия тон като шампоан и те изглеждат перфектно заедно. Балсамът е малко по-малък - само на 200 милилитра. За разлика от шампоан, сложи "с главата надолу" - на корицата. Не бъркайте, че сте приели от рафта)

Съвместимост балсам малко по-дебел от шампоан, то е бяло-розов цвят (почти бяло). Отнесен към косата може да бъде доста малко балсам тъй като тя е разпределена глоба коса.

Мирис - същата като тази на шампоан - лек, приятен, ненатрапчив.

Отлично изплакване, косата направил някои еластична chtoli. както означава, Харесва ми, но да ги купуват в човек, аз не ще, защото в този диапазон има шампоани и балсами, не са за боядисана коса - им това, което аз ще използвам (дори и у дома са закупени, чакащи своя ред). Номер на поръчката в каталог Faberlic балсам за боядисана коса - 8958.

Ако сте харесали прегледа - моля споделете връзката с приятелите си!