Една ефективна програма у дома тренировка за начинаещи

Как да практикуват у дома

Играйте спортове у дома? Лесно! За да направите това, трябва време, пространство и непреодолимо желание за подобряване на тялото си всеки ден. Не бързайте веднага да се направи всички известни упражнения по време, и след една седмица в ужас спомняйки си опит. Sports къща - много сериозен въпрос, защото тук, че сте си шеф, треньор или помощник, партньор. За да започнете да се идентифицират какви цели искаме да постигнем това, което ние трябва да направим, колко време ние сме готови да похарчите на седмична база. След програма за обучение в домашни условия, които ще трябва да се следват стриктно подготвени.Какво е необходимо, начинаещ

Един човек, който никога не е играл спортове (добре, с изключение, че заминава за физическо възпитание в училище), изискват много малко оборудване, за да започнете домашни тренировки. Да вземе решение за мястото, където вие винаги ще бъдат ангажирани. Можете да закупите фитнес мат и сгъваеми гири. Това е напълно достатъчно за първия период. програма за начинаещи у дома обучение включва упражнения, които включват мускулите на тялото. За да работите всички основни мускулни групи е съвсем реална у дома.

мускулни групи и упражнения

Как да практикуват у дома

Ще започнем с долната част на тялото. За да се обучават на краката, изпълнява:

  • Клекове (редовна, плие, на два крака или на един);
  • нападения;
  • Разтягане след тренировка.


За седалищната мускулатура са подходящи и напади, различни кик краката си назад и настрани.

  • просто завъртане на пода;
  • усукване на косите мускули;
  • повдигане на краката, лежащи на пода или в менгеме от напречната греда.

Гръдните мускули се тренират с помощта на лицеви опори, и (в присъствието на гири) електрическа мрежа лъже. Ако къщата е с хоризонтална лента или лъч могат да бъдат ефективно изпомпва обратно мускули. Програмата за упражнения у дома трябва да включва упражнения за загряване, стречинг. Това ще бъде от полза да си купи въже за скачане, клас, които осигуряват отлична аеробни упражнения. За разнообразие, можете да окачите боксова круша, дуел, който може да бъде чудесен край на окупацията и оставете да изхвърли отрицателната енергия.

Примерна програма за обучение у дома

Така, например, да решите да направите три пъти седмично в продължение на един час. Да кажем, че в понеделник ще се обучават на краката, в сряда на пресата и бицепсите, гърдите петък. Това седмично натоварване достатъчно новодошъл, за да влезете на процеса на обучение и да позволи на мускулите да свикнат с упражненията. През този период, е важно да се правилно и се хранят добре.

Как да практикуват у дома
Програма за жени у дома тренировки може да включва и лицеви опори, коремни преси, упражнения за пресата без използването на тежести (първи), както и с въвеждането на елементи на йога за разтягане и успокояване на нервната система. Всяко упражнение е около 5 до 20 повторения подходи всеки. Няма нужда да се помпа на цялото тяло в една сесия, мускулите се нуждаят от почивка и възстановяване. Една ефективна програма у дома тренировка е направена от вас, в зависимост от вашите собствени желания, цели, възможности. Основното нещо - упражнения редовно, след избрания план, да се хранят правилно и имат положително отношение - ако положителен резултат не е дълго да чакат!

Как да практикуват у дома

Как да практикуват у дома