Аз не знам какво искам - да намерят себе си

Когато аз не знам какво

Разберете какво наистина искаш, и ще откриете призванието си.

Така че подобно нещо или не се препоръчват да се направи много мотивационни книги и статии да се намери призванието си, или по друг начин - Destination (Mission, смисъла на живота # 038; и т.н.).Тя ще изглежда, добре, какво е толкова трудно? Изглежда, всички ние знаем какво искаме. Някой повече пари, някой по-силен здраве, някой нека другата половина, и някой наследници и т.н.

Всички видове морализаторски за общество, наложени желанията - просто морализаторски. Те казват, че тези желания не са верни и всичко това. Глупости е куче! Ако човек мечтае за голяма къща, хубава кола, или дори яхта, а след това, без значение колко е да е било наложено от желанията, те са имали едни и същи там. И, следователно, интересът към този поне някои разположение. Flag в ръцете си! Да иска здравето му. Само да пожелая. Но това е само често имат трудности.

Проблемът е, че съвременният човек често не знае какво иска. Между другото, тези проповеди за "нередности" от други (наложена) желае още по-объркващо. Исках да се преди човек "плосък - автомобил - даване" на всички останали хора, а тук, а последната е премахната и да кажа, че всичко е суета, че не е необходимо да го всичко това, и трябва да има нещо за душата, значително е още чудесно е, че има Hoo, не fufel банална.

По мое мнение, всички тези преувеличения за истината и лъжата желае пречат само на хората да разбират това, което наистина липсва. И те не разполагат с достатъчно единствен - Щастието. Това са най-важните изисквания на всеки човек на земята. Всичко останало - само неща, хора и събития, които трябва да го доведе до това щастие.

Ето защо, абсолютно никаква разлика, наложена или желаете сами, вярно или невярно. Ако те някак си по-близо до човешкото щастие, а след това те имат право да съществува.

Но защо, след това, много хора се губят и не могат да решат какво си пожелаваш? Защо, по дяволите, често не искаме нещо?

Отговорът е един - стрес.

Стрес стана твърде много! От луд ритъм на живот, от претоварване с информация, въз основа на теглото на същите функции, че средният човек има преди около 50 години, че не е проста. От луд разнообразие от продукти на рафтовете в супермаркетите, от милионите филми, музика и други медийни файлове, които са станали на разположение по всяко време и на всяко количество.

И нуждата от нещо прекалено много, за да предизвика значително напрежение, защото това оказва натиск върху мозъка глупав максимата: "необходимо е да искаш нещо, но иначе за какво да живее."

В статията за това как да се намери истинската си желания. Споменах, че липсата на необходимото количество енергия без - това е една от основните причини за проблема. Но в действителност това е най-голямата причина.Ние просто не разполагат с достатъчно мощност, за да се гарантира, че нещо да се желае.

При липса на свободна енергия, всичко изглежда скучно и безинтересно. Дори и хобита, интереси или стремежи, че ние понякога виждат собственото ни понякога изглежда да е фалшива, просто защото ние нямаме енергията за тях. Когато го има, просто искате да направите и двете, и другите, и на десетия ден. След като има интерес към всички наши интереси, както и други въпроси.

Липса на енергия води до живота ни много съмнения в собствените си желания.

Когато аз не знам какво

3 основни грешки, които хората често правят, когато се търсят техните желания

  1. Опитайте се да мечтаят за нещо повече, да стоим на дъното на кладенеца, където дори не виждам небето. И това, което те искат да се намери? Само скука, мързел и безкрайна умора. Те не банално да има достатъчно енергия, за да се грижа и да диша чист въздух. Какви мечти и желания е там, за да се каже? Дори само напълни на дивана със затворени очи, и това не се счита за желателно ефект. Напротив, тя е прекъсната от всичко и всички. И най-хубавото нещо да направите, е да изпадне в дълбок сън. Т.е. изключите по някакъв начин.
  2. Те си мислят, намери съдбата си постоянно щастлив, щастлив и доволен да станат. Nifiga харесва! Щастието - това не е последната спирка, къде отиваш да седи на една пейка и се усмихва блажено, и целият свят ще се върти около теб, която отговаря на всички желания. Хората осъзнаха, че намери своето призвание, както често са нещастни, депресирани или апатични, болни или страдат от бедствие.
  3. Те търсят най-най-съкровено желание, оставяйки зад себе си всички по-малката страна, а не се обръща внимание на това, което те вече имат. Това означава, че не оценяват малки, и затова никога няма да може да се оцени и голям, дори и да го достигнат. Не хване вести от обикновеното ежедневие ежедневието, където много неща, хора и събития, за да ни малки парчета щастие. От което, всъщност, е създаден в резултат на най-голямото щастие.

Всеки, който е наясно с това най-малко веднъж, ще преживее тази тръпка дори веднъж, за митичните "истинските желания", той вече няма да гледам, защото в действителност те са винаги тук, в непосредствена близост до нас.

В стремежа си да живеят добър живот, която изповядваме бинарен подход "черно и бяло": Ние сме един щастлив или не. Според този подход, щастие - е завършването на един процес, който е строго дефинирана крайна точка, че веднага след като са я постигнали, бележи границата на нашите стремежи. Въпреки това, няма такава крайна точка не съществува, и ако вие упорито продължават да вярват в съществуването си, това само ще доведе до чувство на неудовлетвореност и отчаяние.
Тал Бен Шахар, "Да се ​​научим да бъдем щастливи"

Какво да направите, за да получите нещо, което да искам?

Когато аз не знам какво

Ако сте прочели дотук, вече знаете всичко сами. Но ако имаш в текста, без да мисли, ето няколко прости инструменти, за да помогне да се справи с блус и да започне своя път към щастието:

Ако можете да спите през деня, най-малко половин час, след това се уверете, за да използвате тази функция. Хората в тропическите страни са дошли с сиеста, не само защото в следобедните часове, защото на топлината, което е невъзможно да се направи нещо по въпроса, но и защото това е добре за здравето.
  • Ангажиране на йога стречинг вечер. Намерете по-подходящ за вас, прости упражнения от йога и прави мека участък. Легнете на пода и да имат добра участък, като че ли след сън.

    Можете дори да просто да седне на стол, и много, много бавно завъртане на главата, а след това раменете. Когато казвам "много бавно", ние трябва да го разбирам буквално. Например, едно завъртане на главата не извършва в продължение на 3 - 5 секунди и една минута. И размера на заема, така че най-малко 5 минути. Опитайте го! Ще се изненадате колко добре облекчава стреса. И не масажисти и manualshchiki които не се нуждаете.

  • И накрая, аз силно препоръчвам да прочетете книгата, за да намерите и Тал Бен Шахар, "Да се ​​научим да бъдем щастливи." Тази книга ще бъде откровение за много хора, които търсят своето призвание, въпреки че в действителност има ние говорим за щастие. В действителност, тя е много призвание на всеки човек - да бъде щастлив. Но всичко останало - само придружаващата nishtyaki.