Дори не знам какво да пиша - онлайн общност

Аз дори не знам какво да напиша

Th-после ме мушна в "създадете запис" и не знам какво да пиша. но по някаква причина аз исках да напиша

бизнес, като, един добър отида. Опитвам се да се яде. но повече от 1000 ккал не се яде. Аз не мога. Тя не работи. Е, не е същото рулата се изравняват, нали? и освен това, в мен някак си не се вписват в момента особено храна. може би на факта, че времето е много горещо в момента. Бих се яде сладолед в килограми, и колкото повече не ми трябва нищоДобре, че Naela днес:

Закуска: Смесете 100 грама на полуобезмаслено извара с половин банан, тогава има натрошено 50гр ябълка (300kkal)

Обяд: кюфтета (50), и след това заминава за бабата на посещение, и то там ... По дяволите! Е, аз ядох две малки. Те, обаче, са с швейцарско сирене. -кратък фигурно нещо като калории. в следобедните часове всичко мина малко повече от 300 калории. 350, може да.Вечеря: изхвърлени на разходка, така zahavali шоколадов сладолед. (70гр)

Всички заедно около 900 ккал. -кратък малко по-назад.

и др. спорта днес не е бил замесен. и така имах идеята, която е останала без отговор. може ли да ми каже, че. всеки ден се разклаща пресата, краката, завъртете на обръч. Всички заедно ми отнема. Е, с изключение на обръч 30ti минути до един час. а останалите - 30T минути, може би 40, защото много упражнения всички го правят. днес тук не стане нищо. и мисля, че сега. ако го направя, че не е всеки ден, като три пъти седмично ... това не е достатъчно? мускулна маса утихне, или не? Аз съм просто се страхувам, че красивата си pressik загубя, ако не го разклаща всеки ден

Е, днес отидох до много повече. в продължение на три часа, най-вероятно аз отидох. по този начин, а не за удоволствие, доста бързо стъпка ... ами, да ми кажете за този спорт?

и още един въпрос. Четох много за да бъде в по-добро време, за да се включат fiz.nagruzki. и винаги пиша по различен начин. някой казва, че е по-добре през нощта. и някъде пише, че е по-добре на сутринта, защото метаболизмът на тялото активно и би било добре, ако през цялото натоварване ще бъде сутринта ... Вечер правя. Е, понякога часа на 4. не по-рано. какво мислите?

Код за позовавания на писане: