Дезодорант за подмишниците, как да изберете най-доброто за вас

В най-горещите време на годината за всички мъже дезодоранти и антиперспиранти - елементи, без които тя не може да направи, но за тези, които страдат от хиперхидроза, те са важни при всякакви климатични условия. И тогава възниква въпросът: как да не се бърка с избора на подходящи и ефективни средства, за да купуват? Всичко ще зависи от това колко сте видели проблема с мишниците изпотяване, и какви резултати искате да постигнете.Дезодорант за подмишниците

Медицински или козметичен

За да започнете да вземат решение относно степента на проблема. Ако сте сигурни, че имате хиперхидроза, конвенционални дезодоранти е малко вероятно да ви помогне, ще се наложи да се свържете с аптеката.

Ако се потите в границите на нормата, можете да закупите агент във всеки супермаркет или козметичен салон. Някои разчитат на производителя на марка, която се ползва с доверието, а другият - на прегледите на определен продукт, третият - на цената и т.н. всички чисто индивидуално.

прочетете част

Второто нещо, което трябва да се обърне внимание - съставките, които изграждат дезодоранта. Всички компоненти могат да бъдат разделени в няколко групи: на базата на средства, активната съставка, съставки, които използват дезодорант удобно и аромати.

Дезодорант за подмишниците

базисни средства

Вещества, които са в основата, обикновено съставляват най-голямата концентрация на дезодорант. Те трябва да бъдат в състояние да използват по-ефективно на активните съставки, в основата създава за тях благоприятна среда. Опции фондации могат да бъдат настроени, но те могат да бъдат разделени на няколко вида:

Какво е в основата на най-добрите, трудно да се каже, защото всички те изпълняват специфични функции.

Но мнозина смятат, че вещества, които увеличават срока на годност на дезодорант са вредни за здравето.

Отрицателният ефект може да не е непосредствено очевидна, но с редовна експозиция на тези компоненти може да се прояви странични ефекти. Safest вещества като основа за козметични продукти, се считат за етерични масла.

Дезодорант за подмишниците

Активни съставки

Това са съставките, които имат дезодориращо ефекти поради премахването на бактерии от кожата. Съществуват няколко вида на тези материали:

Дезодорант за подмишниците

Компоненти, които увеличават комфорта на ползване

Колкото по-лесно да се използва дезодорант, толкова повече тя ще купи. Производителите са добре запознати с, и се опитват да направят своите продукти най-удобно да се използва. Такива материали са разделени на два типа:

  1. Емолиенти. Дори и кожа, склонна към обриви, се нуждае от правилното овлажняване и омекотяване. Емолиенти извършват само на тези функции, най-често в ролята, която те изпълняват естествените вещества, произтичащи от използването на което увеличава общата стойност на средствата. Като омекотители включват диметикон (силиконова течност) kokoglitseridy, растително глицерол, трехалоза, изопропил миристат и т.н. Тези вещества не проникват по-дълбоко роговия слой, така че тялото да не причинява вреда.
  2. Грижа компоненти. От заглавието е ясно, че такива вещества okazyayut терапевтичен ефект върху кожата, повишаване на нейната защитна функция. Те включват витамини, растителни екстракти и т.н.


аромати

Някои дезодоранти са миризмата, а други - не. Изборът на екстракта зависи от индивидуалния вкус. Много хора обичат да повдигат аромат, подходящ за вашия стил на всекидневния живот може да направи без тоалетна вода, други искат да ароматите е неуловима, така че да не се пречи на парфюма. Съвременните дезодоранти предлагат огромен избор на всички видове аромати, дори и най-изтънчените купувачът може да намери подходящ лек за себе си.

Дезодорант за подмишниците

Форма освобождаване

Дезодоранти са на разположение в различни форми: ролков апликатор, спрей, прах, стик, крем и т.н.

А валяк апликатор

Този тип дезодорант в много хора, е много популярен. Той има течна или кремообразна консистенция, което тънкослойна се прилага към мишниците. Предимството на рол-он е допълнителен ефект, който тя има върху кожата: омекотяване, овлажняване и защита от вредното влияние на околната среда. Недостатъкът може да се нарече много време за сушене върху кожата.

дезодорант спрей

Този тип мишниците против изпотяване се конкурира с ролката по популярност. Той е много лесен за използване: лесно е да се пръска равномерно върху кожата, и тя изсъхва бързо. В съвременните спрейове често липсва алкохол, който намалява риска от възпаление, освен това, като дезодорант деликатно върху кожата, отколкото ролка. Материални недостатъци в използването на спрея е трудно да се намери, но някои се обадите на контейнерите не са прекалено удобни.

дезодорант Прах

Имаше такъв вид сравнително наскоро, най-вече, подходяща за мазна кожа. Правилното прилагане ще му позволи да надмине ефекта от предходните две видове, но за да го използвате по-добре през нощта. Често в такива аромат на прах се добавя, подобно на добре известния парфюм, така че лесно можете да изберете идентична версия на парфюма.

Дезодорант за подмишниците

дезодорант стик

Бутилка този дезодорант е като валяк, толкова много хора го избират заради своята лекота на използване. В допълнение, много хора като последователността, могат да се прилагат върху кожата под мишниците и се облякоха с дрехи веднага, без страх от напускане на мокър път. Благодарение на лекотата на използване на пръчка можете да вземете на различни събития или просто да се работи, за да винаги са имали възможност да се коригира външния им вид. Но пръчките са минус: в голямата жега, много от тях са склонни да се плъзга и се оставя мазни следи по дрехите.

дезодорант Cream

Кремът е с най-нежна към кожата, което му позволява да получи достатъчно от необходимите вещества за омекотяващо и овлажняващо. Често тези дезодоранти, използвани от хора с индивидуална непоносимост към други видове, като кремове съдържат по-малко алергени. В допълнение, кремът за предотвратяване на възпаление и образуване на гъбични инфекции. От минуси може да се отбележи дълго усвояване и в някои случаи не е достатъчно силна защита срещу миризма.

Най-популярните марки

Ако хиперхидроза все още е по-добре да се избере антиперспирант, а не като дезодорант, тъй като много прекомерно изпотяване и миризма проблемите са еквивалентни, както и необходимостта да се действа комплексно. За тези, които имат изпотяване е нормално, но е необходимо да се премахне неприятната миризма, следните марки дезодоранти са подходящи:

Този производител произвежда против изпотяване и миризма на мъжете и жените. Много хора избират тази марка заради популярността на марката и цената на такива дезодоранти е в нормални граници. В този случай, налични средства на няколко вида: валяк, спрей, стик.

Дезодорант за подмишниците

Също така доста добре позната марка на козметика на жените, но също така и за мъжете, съществува набор от опции спасява пот. Се произвеждат предимно под формата на ролки и спрейове, са лесни ненатрапчив аромат, който не прекъсва тоалетната вода.

Тази марка е известен със своите нежни средства, които имат не само красота, но и полезно за кожата ефект. По-конкретно, Dove дезодорант марка позволява да омекотява кожата и я успокояват след епилация. Произвежда предимно женски продукти, най-вече под формата на спрей.

Тази марка отдавна е на българския пазар, ще намерите най-топка дезодоранти или спрейове, има мъжки и дамски линия. Предимствата на огромен избор от различни аромати и Наличност: Fa означава, че можете да си купите не само в магазините, но може да се поръча от каталозите на различни козметични компании.

Дезодоранти от този производител е известен с най-различни посоки въздействие. Някои от тях просто се премахне миризмата, а други позволяват да се отърве от бели или жълти петна по дрехи, благодарение на ефективното премахване на бактерии. Предлага се мъже и жени линия, миризмите са различни, има ролкови апликатори и пръчки, и спрейове.