Denim калъф за лаптоп

Шиех тази проста ватиран покритие за вашия преносим компютър, за да го носите безопасно в раница. Чрез такъв аксесоар сами по себе си, можете да бъдете сигурни, че тя е идеална по размер и ще се вписват в стила ви.Това е лесен за шиене на проекта, ако знаете как да използвате шевна машина и знае как да направи стрейт или зиг-заг бод и т.н.

Стъпка 1: Материали и инструменти

Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Материали (разбира се, можете да използвате всеки плат):
- Деним плат под формата на стари нежелани панталони
- меко одеяло за уплътнение
- Материалът на подложката памук
- Шевни конци

Стандартни шевни машини:
- шевна машина
- ножици за тъкани и прежди
- щифтове
- ютия и дъска за гладене
- владетел
- Crayon или филц върха писалка за плат

От по избор:
- оверлог

Съвет: Ако шиете върху деним паузи твърде много игли, получи специална игла за деним, те не се развалят бързо.

Стъпка 2: Нарежете на плата

Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Първо изрежете плата около размера. Погалих тъканта точно да бъдете сигурни, че дължините на плат са ясни. Аз отрежете дълга правоъгълник два пъти по-дълго, колкото на лаптопа, с разлика от всички страни за по шевовете и за по-нататъшни подобрения. печатния процес изисква свободно пространство по краищата, тъй като няколко слоя плат ще се отрази на размера на готовия капак. Ако лаптопа голяма дебелина, е необходимо също така да се вземат предвид в размер на тъкан.

Използвах два слоя руно като опаковане моя случай. Първо зашити руно малка част в своя машина, за да се гарантира, че той ще преодолее дебел слой от плат и външната тъкан няма да затегне шев (при шиене полиестер могат да бъдат такива проблеми).

Шиех два слоя руно заедно, за да ги поправи. Нарежете руното, така че горната част на чантата, той не се стигна до краищата. Това ще ви помогне с шевове и изглаждане на горния ръб на капака.

Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Сега си сгъвате "сандвич" от плат наполовина, така че външният слой (в моя случай, деним) е вътре, и пример на лаптоп, да реши да постави на ръба на мрежеста структура.Забележка: Чантата е обърнато наопаки, обработван. Ако имате същата материя отвътре и отвън, направи някои маркировки, да не се бърка с долната страна на лицето!

Аз запечатан краищата с карфици и ги шият. Отново, шевовете не са били различни плавност, така че аз силно препоръчваме първо с прави линии, и едва след това, за да се шие.

На първо място, по-добре да направи една страна на шевовете (вземе най-дългата шева от тези, предлагани от вашата машина), поставете капака на лаптопа, и да реши да постави втората страна шева.

Можете да развийте капака, за да видите най-добре. Ако капакът е твърде близо, или обратното просторен, просто фен на stezhochny бод и шият отново.

След като се постигне желания размер, шият върху шевовете гладка непрекъсната заварка. Спрете машина 2-5 см до ръб (горния капак, който се поставя лаптоп) на.

В долната част на капака, аз светна малките кътчета по диагонал, за да закръглят ръбовете.

Етап 5: Завършване на горния отвор

Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Необходимо е да се украсяват краищата на капака отвори. Сложете го на лаптопа и проверка на мястото, където трябва да има в края на капака. След това добавете сурови краища на задното парче на лицето и вътрешно, както е показано. Изгладете краищата, за да ги гладка и след това шев.

Зашийте единия до другия край в непосредствена близост до основната си зави спретнато подрязани отгоре.
Знаете ли, че. шивачки, гладене professionalka понякога наричани "компресия".

Етап 6: завърши ръбове

Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Когато корицата на дупката обработват и изглежда чист, за да започне да отрежете страните. I прибавя малко линия на деним като дръжка, и след това шият страните на двоен шев за сила.
Отсека на излишната тъкан в краищата и ги neaten overlocking.

Забележка: Уверете се, че вашият serger да се справи с деним. На корицата й, трябваше да пропуснете място ръб, който е зашит плат линия, защото толкова много слоеве от моя serger състояние да neaten.
Ако ръката не е оверлог, можете просто да мига отново криволичат край. В този проект, така че аз ще помитат долния капак и ъглите.

Време е да се отървете от стърчащи нишки и водят дело в спретнат вид.
Махнете капака - и всички!

Стъпка 7: Мисли последните

Лаптоп ръкав със собствените си ръце


Лаптоп ръкав със собствените си ръце

Ако аз отново направи чанта за лаптоп, на някои места, щях да действа по различен начин:

1. Не бих нарязани плънката е твърде кратък, и ще го продължи по цялата дължина на чантата - аз нарязани прекалено много пълнеж е твърде кратка, тя почти не е на ръба на капака.

2. щях да маркират шев линии владетел и тебешир вместо шиене "на ръка" (за по-точни напречни фуги и по-гладки ръбове).

3. Бих ножницата губещ на ръба бод направи по-лесно да се разтвори по шевовете, за да съвпаднат с ширината преди окончателното шева.

Първоначално бях планира да добавите цип върху горния капак, но лаптопа седи толкова здраво вътре, че реших да направя без него. В допълнение, напуснах твърде малко място за светкавицата, така че тя може да се почеше на ръба на моя лаптоп.

Като алтернатива може да ципове шият плат правоъгълника (клапан) до върха с един бутон или велкро, ако е необходимо, за да затворите капака.